CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Adiya

[BEST] Lima jam yang tiada kesudahan

  [Copy link]
Post time 28-10-2013 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
LappyHappy posted on 28-10-2013 05:06 PM
Kdg2 tu mmg slalu amalkan gitu...xpon terus g bilik air ,amk wuduk.... Kdg2 sbln 2 bln sifat marah ...

Lappy jd mcm tu plak ye..lma2 nnt mst hilang rsa marah tu..aslkan kta pndai control kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 05:11 PM | Show all posts
Adiya posted on 28-10-2013 03:45 PM
raya puasa baru ni la..raya haji tak dak apa2 kes..aku tenang je kat umah menikmati cuti..
bil ...

Hahahaahaa..berehat tenang yaa...untung laa...  la.. yg teman ni dh kta ramai kawan...mcm2 hal lah..
dlm kata nk std down.. lg dtg menganjing.. huhuu..
hehehe.. tgk mikio lg bila plak teman nk ke sana pulop... otak dh mintak p melancong nih...adess....
hahahahahaii nasebbb...


Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 05:11 PM | Show all posts
baru dua hari lepas, saya mimpi hijab terbuka ke ape tah. nampak sekumpulan gadis tengah lepak dekat pangkin. bila saya nampak terus baca qursi and diorang terus tukar muka. gila scary.

saya pun terus baca2 elak depa mai serang. tapi makin lama makin dekat and nk pegang saya and last sekali terjaga. tapi mamai and lemah skit, saya terus capai henpon buka utube and cari ayat ruqyah. 5-6 kali cuba unlock phone failed. lepas tu bila dh jumpa ruqyah dengar2 bukan ayat ruqyah. last sekali dapat gak and saya pasang and terus macam lena tak ingat apa. pagi baru sedar.


ni mainan tidur ke ape. + masa ini masih berjunub. bukan dalam keadaan bersih. saya bujang lagi 3 kuota

skrg masa nak tido dengar bunyi bising2 skit macam ada orang. tp dah ignore sebab biasa la bila duk umah bertingkat ni.

apa pandangan anda?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2013 05:21 PM | Show all posts
amboi...banyak soal jawab pulak dah no dalam ni..nti kita jawab pelan2 n satu2 yer..sapa2 boleh tolong jawab silakan..tak de yang salah pada aku..semua jawapan betol..cuma tingkat ilmunya sahaja berbeza2.. bang @grafreak tunggu jawapan dari teman nati yer.. in sya Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 05:33 PM | Show all posts
Adiya posted on 28-10-2013 05:21 PM
amboi...banyak soal jawab pulak dah no dalam ni..nti kita jawab pelan2 n satu2 yer..sapa2 boleh tolo ...

sambil2 bersoal jawab tu, jgn lupekan kisah 5 jam ko ni

tetibe aku rase nk bersoal jawab jugak ngan ko, bleh ke tidak???

Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 05:55 PM | Show all posts
sambil menunggu hang update kita bukak la sesi soal jawab
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 05:56 PM | Show all posts
Adiya posted on 28-10-2013 05:21 PM
amboi...banyak soal jawab pulak dah no dalam ni..nti kita jawab pelan2 n satu2 yer..sapa2 boleh tolo ...

tq. x sabar tunggu. dah banyak kali mimpi dikejar hantu tapi hari tu saja hardcore rasa.

Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
@yong posted on 28-10-2013 05:09 PM
Lappy jd mcm tu plak ye..lma2 nnt mst hilang rsa marah tu..aslkan kta pndai control kan..

Nk control tu la susah..tp xpe..kira skrg ok la dr ddulu..kikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang diyaaa !! Jgn maraa naaaa..tsempak kt uma bang diya ng soalan2.. Hehehe...

Smbil2 dok tggu cita dr ang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 07:17 PM | Show all posts
menarik citer ko.sebab dr perawat sendiri.xsabar nak tunggu next citer.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku slalu mimpi kena kejar hantu..
Kadang2  aku kejar antu.
Hasben aku kadang2 terkejut sbb ms mimpi aku kejar hantu tuh aku takbir...so ko bygkan mulut aku tertutup sb tido tp au nk takbir...sian laki aku..hahha igt bini kena rasuk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2013 09:36 PM | Show all posts
edoraixora posted on 28-10-2013 05:33 PM
sambil2 bersoal jawab tu, jgn lupekan kisah 5 jam ko ni

tetibe aku rase nk bersoal jawab  ...

silakan saudari..in sya Allah teman jawab mana yang boleh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2013 09:42 PM | Show all posts
grafreak posted on 28-10-2013 05:56 PM
tq. x sabar tunggu. dah banyak kali mimpi dikejar hantu tapi hari tu saja hardcore rasa.

soalan aku, masa dalam mimpi tu ko lari ke, ko lawan balik? kalau lari, maknanya kalah le..tp kalau lawan balik dan menang, ok la tu..tp kalau lawan cuma tak kuat sangat, kena tingkatkan lagi le amal tu..dengan aku mudah je bro..mimpi ni ada du je, menang @ kalah..kalau menang, amal ko dah baik dah tu..teruskan jgn bagi lompang2..kalau kalah, kena pertingkatkan lagi amal tu..yg lain dari itu aku tak tau nak tafsir maca mn..mau kena mai jumpa kot baru boleh crita..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu sy selalu juga mimpi dikejar ngan hantu ni,pastu dlm mimpi tu sy siap sembunyi lg dr hantu..huhu..sadisnya.. Tapi lama-lama sy da boleh lawan sikit-sikit pastu skrg dah jarang sgt mimpi dikejar hantu..
Lepas tu ada juga termimpi bayi ngan ular,dulu ingatkan kalo mimpi ular kengkonon ada org nak masuk minang..skali maksudnya x brapa nak elok,seram la bila sy ingat balik mimpi-mimpi tu..waktu sy termimpi bayi tu,sy x dukung just pandang dia jer..dalam mimpi tu,org lain yg dukung baby tu..tapi sy pg patahkan leher bayi tu pulak..mati la dia..pastu bila termimpi ular-ular tu sumer,sy dibelit-belit mcm nak d patahkan tulang la dalam mimpi tapi last-last sy dapat lepaskan diri dr belitan ular.. Pastu dah jarang juga termimpi bayi ngan ular ni lagi..
Lagi,dulu ada juga bermimpi sorang nenek nak bagi sesuatu..mcm ada yg berkenan nak kawan la so dalam mimpi tu nenek tu tanya kat sy lebih kurang mcm ni;
nenek: cu,ada ni ha pemuda nak sgt berkawan dgn kamu..boleh tak?
Sy: siapa pemuda tu?
Nenek: adalah,baik orgnya..Nak tak?
Sy: siapa dia?
Nenek: adalah cu,ni nenek cuma menolong saja..cucu nak tak berkawan dgn dia?
Belum sempat sy balas kata-kata nenek tu, sy dah terjaga..ada juga yg minta tolong jagakan barang tapi belum sempat sy menjawab..sy da terjaga juga..sy bersyukur sgt sy x trima pun benda-benda tu smua dalam mimpi,kalo x..tak tau la apa yg jadi dgn sy skrg ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2013 01:05 AM | Show all posts
Adiya posted on 28-10-2013 09:42 PM
soalan aku, masa dalam mimpi tu ko lari ke, ko lawan balik? kalau lari, maknanya kalah le..tp kala ...

masa mula2 dulu lari sebab memang amalan kosong.

lepas amalkan baca qursi sebelum tidur pernah dapat mimpi yang sama tapi menang takpun tgh lawan dah terjaga.

tapi bila bro cakap pasal amalan tu memang rasa betul la. ada benda tak elok dah terbuat. maybe jadi gitu. tu yang baca pun tak betul, lawan pun kalah.   thanks

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2013 07:34 AM | Show all posts
adiya macam mana nak belajar ilmu macam hang ni?boleh share?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2013 08:41 AM | Show all posts
4258 posted on 29-10-2013 07:34 AM
adiya macam mana nak belajar ilmu macam hang ni?boleh share?

cari la guru...mn boleh blajo dari buku @ internet jer...apa2 pun kena berguru.tp kena ingat jugak le, tak semua murid akan dapat apa yang guru sampaikan..rezeki masing2..kadang2 ada saja murid yang lebih advance dari gurunya..cuba hang p cari guru2 agama kat kg hang tu..cari yang otai2 tau..guru yang baik, dia tidak mengajar terus..dia akan banyak bertanya dulu untuk tau dimana hang berada pada ketika itu supaya senang dia nak susun silibus pengajian hang tu..

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2013 09:50 AM | Show all posts
TT..hang jgn mare no..aku nak tanyaa...




Citer hg bertomoi dgn 5 setan tu takdak sambungan lagii kaa..? Hg jgn mare aku...aku tanya jaaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2013 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
kodok_hitam posted on 29-10-2013 09:50 AM
TT..hang jgn mare no..aku nak tanyaa...



Dok tengah karang la ni..tggu sat no..mungkin akan tamat hari ni..mungkin...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2013 10:44 AM | Show all posts
Adiya posted on 29-10-2013 10:16 AM
Dok tengah karang la ni..tggu sat no..mungkin akan tamat hari ni..mungkin...

Ya..ya cek pon tgh sabaq menanti niee...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:15 AM GMT+8 , Processed in 0.084373 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list