CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: the_killer

[Dunia] MALAYSIA Airlines (MAS) Syarikat Penerbangan Utama Asia

[Copy link]
Post time 3-10-2013 11:27 AM | Show all posts
pyropura posted on 3-10-2013 11:11 AM
...voting ni bukan sembarang voting, yang involved semua professional di bidang tourism/hospital ...

VOTE tetap VOTE, apa masalahnya
anda bilang profesional

sumber
Indonesia di atas jepang dan taiwan....... anak kecil saja pasti ketawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2013 11:27 AM | Show all posts
nurul_akmar posted on 3-10-2013 09:27 AM
last time aku fly ke hongkong, stewardess dia terlebih peramah. masa aku g umrah, sedikit sombong.

Fefeeling suci dlm debu la tu stewardess yg layan hang time pi umrah tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 11:29 AM | Show all posts
MAS macam ni punya bagus pun Tun Mamak kerala suruh kerajaan jual........dia nak sapu ler tew
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 11:30 AM | Show all posts
Peterpan17 posted on 3-10-2013 11:19 AM
Aku peduli apa klu bandung number 1 club du dunia. Org m'sia tak heran pun benda2 tu. korang je yg ...


...yang klab bandung tu sesapa pun boleh vote, WTA ni hanya professional bidang tourism/hospitality aje vote...Indon sama macam cacai selalu buat analogi salah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura posted on 3-10-2013 11:30 AM
...yang klab bandung tu sesapa pun boleh vote, WTA ni hanya professional bidang tourism/hospital ...

Tu aku ckp, depa ni serupa kera dpt bunga
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 12:38 PM | Show all posts
persib bandung persib bandung lah, janji kalahkan malaysia, padahal vote tu tak de kena mengena dengan topik sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 12:38 PM | Show all posts
hahaha...serious beb,masuk thread nie sy malah ingin gelak daripada sakit hati/meroyan sebab kerena topik nie la ternampak sudah tidak puas hati korang di topik2 garuda...soalannya forumer indo mana yg xtahu rahsia MAS?..dah settle lum masalah MAS, dah habis lum korang buka aib MAS, dah habis lum korang kutuk2 MAS..pendekan kata dah sembuh lum korang2 dan syarikat MAS dari sakit

...tapi takpala setidaknya topik nie kasih nafas sikit buat korang semua,..tahniah ye

p.s ciri khas forumer indo/rakyat indo,sakit atau sihat GARUDA TETAP DI DADAKU aka tetap kami sokong tidak berbelah bagi dan bukannya di aibkan,dikutuk bermusim...etc

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 12:42 PM | Show all posts
menang award tapi asyik rugi & rakyat kena tanggung buat apa???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2013 12:52 PM | Show all posts
hanakikan posted on 3-10-2013 09:55 AM
A380 MAS dah ada berapa? Makanan mAS tetap terbaik

Katanya MAS dah dpt semua 6 bijik A380. B747 diorg dah jual semua kecuali kargo kut. Nanti tanya member kerja MAS...

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 08:59 PM | Show all posts
advark posted on 3-10-2013 12:38 PM
hahaha...serious beb,masuk thread nie sy malah ingin gelak daripada sakit hati/meroyan sebab kerena  ...

"sakit atau sihat GARUDA TETAP DI DADAKU aka tetap kami sokong tidak berbelah bagi dan bukannya di aibkan,dikutuk bermusim...etc"

terbaik punya komen bro  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2013 09:37 PM | Show all posts
advark posted on 3-10-2013 12:38 PM
hahaha...serious beb,masuk thread nie sy malah ingin gelak daripada sakit hati/meroyan sebab kerena  ...

hahah..aku lagi geli hati melihat komen akai bodo mcm ni..sikit2 mau konar.....ko ingat orang malaysia tak sokong MAS ke....sama la juga jika apa pon terjadi pada MAS...rakyat malaysia tetap sokong....so skang MAS syarikat penerbangan utama Asia
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 09:57 PM | Show all posts
Peterpan17 posted on 3-10-2013 11:06 AM
Alah! Klu garuda yg menang mesti ko kata menang tetap menang. Otak indon mmg readable. Kakakakak!

time depa kalah tetiba kata vote... hahah... akai indon kencing merata...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 09:58 PM | Show all posts
Kalo route jed kl jed mmg o cabin crew dia tapi dia punya ground staff makk aiii rase nak sepak2 aje.. nak2 kalo staff dari paki or arab nie...
Tapi last month aku ada complaint kat mas pasal tiket ...smpi skrg diorg senyap aje
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 10:07 PM | Show all posts
dino posted on 3-10-2013 09:57 PM
time depa kalah tetiba kata vote... hahah... akai indon kencing merata...

Akal indon mmg sungguh blh ku baca like a book. They are so predictable.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 10:08 PM | Show all posts
Peterpan17 posted on 3-10-2013 10:07 PM
Akal indon mmg sungguh blh ku baca like a book. They are so predictable.

konar baring tu biasa......teringat thread sabah nak kluar msia....dah la tak paham berita...... gelak je la...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2013 10:11 PM | Show all posts
dino posted on 3-10-2013 10:08 PM
konar baring tu biasa......teringat thread sabah nak kluar msia....dah la tak paham berita...... g ...

Dahlah bodoh, sombong lak tu. Muka lawa pun jd buruk sikap org begini. Terserlah kebudusannya,hilang cantiknya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2013 10:34 PM | Show all posts
Peterpan17 posted on 3-10-2013 10:11 PM
Dahlah bodoh, sombong lak tu. Muka lawa pun jd buruk sikap org begini. Terserlah kebudusannya,hila ...

yindon yg cantik semua mix.... cuba yg asal.... mmg terserlah yindonya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 07:02 PM GMT+8 , Processed in 0.096584 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list