CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: leetaemin

tak faham kawan sendiri

[Copy link]
Post time 2-9-2013 09:00 AM | Show all posts
laki ngn kawan laki kalo terase hati ke hati ku d lukai ke..gemersik rindu ke ape ke..

SAH gay lerrr...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2013 09:10 AM | Show all posts
Adik, perbykkan mengingati Allah dan memperingati mati.  Insya Allah, you won't be wasting time on such petty and trivial matters anymore.  
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 09:33 AM | Show all posts
hikhik
baek ko ngorat dia...

tapi sebelom tu..
ASL pliss
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:15 AM | Show all posts
something fishy here., hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:42 AM | Show all posts
dude, daripada ko buang karen, membazir sel otak pikir bukan-bukan, negatif je,

cadangan wa,
1 - keluar, gi bersenam, cuba gi joging. jangan indoor, do outdoor.
2 - banyakkan berdoa
3 - cari hobi baru
4 - carik kawan baru (ini musti)
5 - gi balik umah nun, jumpa family, nanti ko faham le

kesian TT kena bashing,
kawan baik pun, ada limit kut, jangan la jadi benda lain.  
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:47 AM | Show all posts
cari la kawan-kawan lain..



Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 11:05 AM | Show all posts
ala..touching bagai lak ko ni nape..ke ko syok kat die..ko yg jeles ni kannn...?? auwmmm..kalau ko normal..perlu ke ade rsa trase hti bagai..siap die cakap nk ubah diri dia tuk ko..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 11:20 AM | Show all posts
aku memahami masalah kau TT...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2013 11:36 AM | Show all posts
Gambar avvy TT tu mesti artis korea kan? Laki2 ke perempuan tu? Agak confius aku dengan wajah2 korea ni. Susah nak beza.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 11:53 AM | Show all posts
Avvy TT sendiri sebenarnye dah mengungkap seribu satu persoalan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 03:11 PM | Show all posts
klakar lah rsenye..ooppss
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 03:19 PM | Show all posts
Bila TT nak online?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2013 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
menjad posted on 1-9-2013 07:15 PM
len macam jer masalah ko nie dik... jatuh cinta ker aper! org lelaki kalau berkawan mmg ader terasa  ...

sebab tu saya buka masalah saya kat forum ni. Sbb saya sendiri pun rase masalah saya ni pelik.. sbb saya ni lelaki perlu ke ade masalah mcm ni..saya sendiri pon tak tahu ape yang berlaku..apa yang saya tulis adalah apa yang saya rasa...saya mmg pendiam dengan orang yang saya tidak berapa rapat..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2013 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
nordiana87 posted on 2-9-2013 11:05 AM
ala..touching bagai lak ko ni nape..ke ko syok kat die..ko yg jeles ni kannn...?? auwmmm..kalau ko n ...

Aku tak paksa pun dia ubah diri dia . aku tak pernah minta pun.. aku cuma nak tahu kenapa die treat aku differently dengan org lain..dan perlu ke dia awkward dengan kwn baik dia sendiri..kalau kau di tempat aku.. kau akan faham perasaan aku tidak kira la kau lelaki atau perempuan.. sebab dua2 adalah manusia biasa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2013 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
riehan posted on 2-9-2013 03:11 PM
klakar lah rsenye..ooppss

Kelakar kan.. sebab masalah ni tak berlaku pada diri awak sendiri.. kalau berlaku pada diri awak sendiri .. saya pula yang rase kelakar...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2013 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
AdamBillionaire posted on 1-9-2013 08:04 PM
kau mesti budak2 sem 1 , 2 , 3 kan? budak baru tumbuh jerawat kan?

kat ipta ipts banyak lg  ...

Aku pun rasa aku nak jadi lone ranger je.. aku sudah tak mahu rapat sangat dengan sesiapa.. semua orang aku layan equal je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-9-2013 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 posted on 1-9-2013 08:57 PM
aku ade je sorang member yang aku takde la layan die macam member2 lain jugak. kalau dengan member l ...

Kau lelaki ke perempuan.. Kenapa kau treat dia tak sama dengan orang lain.. apa yg membuatkan kau treat dia mcm tuh.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2013 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
awan_kelabu posted on 1-9-2013 08:58 PM
Dia x nak huha dgn ko, ko huha la dgn kwn lain
Aku pun jenis buat compartment utk kwn2 aku. Utk nga ...

Kau tak rasa ke kau selfish.. bila perlu yang ni kau cari yang lain.. bila kau perlu yang itu kau cari yang lain pula..tak rase ke kau mempergunakan orang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 11:15 AM | Show all posts
leetaemin posted on 3-9-2013 11:07 AM
Kau tak rasa ke kau selfish.. bila perlu yang ni kau cari yang lain.. bila kau perlu yang itu kau  ...

tak pun rasa mempergunakan, more like simbiosis
sbb masing2 ada life masing2, dah melalui jalan hidup yg berbeza.

contoh, kalau ko dari life yg parents yg asyik nak bertekak dgn ko je, kalau ko nak ngadu kat kawan yg parents mmg lovey dovey sume anak beranak pun jenis no hal nak berpeluk dalam mall, ada kemungkinan ko pulak yg disuruh bersabar, redha, bykkan berdoa, silap2 dicop anak derhaka pulak.

ataupun kalau nak tunggu kawan2 yg dah ada byk komitmen lain baru boleh gi karok sedangkan ko byk je masa senggang, bercendawan la ko.

apa maksud ko 'perlu'? perlu pendapat, shoulder to cry on, or companion
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2013 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mizzsued posted on 1-9-2013 09:54 PM
I loike hakak punye komen...

Kalo tak TT, kawan TT tu yg gayah..

haha. sng-sng je nk cop seseorang tu gay..mudah sangat pemikiran kamu tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 07:52 AM GMT+8 , Processed in 0.075549 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list