CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: BosouBorneo

[Cadangan] Syarikat Insurans & Takaful Terbaik

[Copy link]
Post time 24-4-2020 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam Ramadhan Al Mubarak untuk board insurans. Moga Ramadhan ini memberi kesyukuran dan sinar buat kita semua. Sekarang nie Takaful atau insurans boleh mohon secara online. Consult dengan ejen terdekat anda atau wasap.my/+60192853910/mohontakaful
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 09:54 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2020 10:55 PM | Show all posts
orang lain tak tau..tapi kalu hibah ni aku ambik sspni plus je. ambik pakej Nilam,bayar RM300 sebulan je. dari rm300 tu rm270 masuk saving,rm30 takaful.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 04:27 PM | Show all posts
nak ambil hibah elok sekali dengan income protection
saya kongsikan artikel berkenaan hibah
artikel : Salah faham hibah

artikel : Hibah belum memadai sebagai income protection

atau boleh search keyword hibah diruang search di sana.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 03:11 PM | Show all posts
Soalan yang paling kerap ditanya kepada saya, melalui blog, facebook, SMS, atau di dalam temujanji ialah “Apakah takaful terbaik?”.

Soalan ini nampak mudah, tapi tiada sebarang jawapan objektif.

Secara objektifnya, tiada jawapan untuk soalan tersebut jika ia merujuk kepada syarikat atau produk mana-mana syarikat.  Syarikat takaful/insurans hanyalah pengeluar, tidak lebih dari itu.

Boleh baca selanjutnya di sini : apakah-takaful-terbaik
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 09:15 AM GMT+8 , Processed in 0.177155 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list