CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: FanTasyCreaTioN

AIR DRY CLAY

  [Copy link]
Post time 29-6-2019 12:09 AM | Show all posts
lama dah x wat air dry clay ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-6-2019 07:07 AM | Show all posts
ayamserati replied at 29-6-2019 12:09 AM
lama dah x wat air dry clay ni...
meh la~ wat balik..

FC sekarang bz wat hiasan2 kecik2 dari Clay ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2019 07:09 AM | Show all posts
Salam perkenalan juga kak Winona

meh la .. tunjuk juga apa akak dah buat.
Kot2 boleh jadi inspirasi kat yang baru berjinak dengan dunia Clay ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 07:55 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 29-6-2019 07:07 AM
meh la~ wat balik..

FC sekarang bz wat hiasan2 kecik2 dari Clay ni

sibuk sgt wat masa ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 29-6-2019 07:09 AM
Salam perkenalan juga kak Winona

meh la .. tunjuk juga apa akak dah buat.

Malu la plak fc..kak baru start beclay ni..hasil tangan fc memang wow...suka nengoknya..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 04:58 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 26-6-2019 12:26 AM
Uiks ...
tak terima notification ..
Walaupun lama ..nak reply juga ..

selamat hari raya dik
sy dapat tag awak dulu tu pasal si doom, sititu, sitinew..
tapi nmpk mereka tu dah dihandle dgn elok oleh the rest
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka aritu Ada baca bancuhan Kaka NI boleh digunakan untuk buat candle stand...that's mean tahan panas la Kan Kaka....Kaka pernah try bakar Tak.

Meols nak buat tapi rumah meols ni takda dapur... Pprt sangat
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
bluberi replied at 29-8-2013 02:28 PM
satu lagi, kat tempat saya ni susah sangat la nak jumpa pin tu..
bleh bagi mana2 tempat yg jual onl ...

Uolls klu taw ah so area kl yg fb dia nama Shirly...uolls blh je walk in beli @ on9 shopping. Dlm shopee pon ada seller lain jg jual..just search je item yg uols nk cari
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-1-2021 02:35 AM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 11:01 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 14-12-2018 06:24 AM
Ideas from Air Dry Clay

Rose dalam Cengkerang

Masya Allah cantiknya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 11:04 AM | Show all posts

Ni pun cantik. Real sungguh nampak.
Awal tahun haritu saya ada ikut kelas KEMAS.

Bunga tu jadi tapi kejung semacam
Sekarang bunga sabun tu dah hancur dek kucing2 saya buat main
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2021 04:38 PM | Show all posts
takmo cuba ka ...?

Makaseh


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2021 04:41 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 11-8-2021 11:04 AM
Ni pun cantik. Real sungguh nampak.
Awal tahun haritu saya ada ikut kelas KEMAS.
FC belajar sendiri ja ...

memula tu ... haha ... senang cita ... semua masuk tong sampah

FC nyer bunga clay hehe baling anjing pun boleh

bukti nyer



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:02 PM GMT+8 , Processed in 1.618235 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list