CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2401|Reply: 6

hons in landscape uitm

[Copy link]
Post time 20-7-2013 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai nak tanye ade xsapa2 yg amek course ni.dgr kate blanje tinggi ye?  N ape syllabus dia.tenkiuuuuuuuuuu.:-)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2013 05:40 PM | Show all posts
architecture punya line sume mahal kan? kat website takde ke cite course outline?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2013 08:53 PM | Show all posts
takde ): plus,mana tau ade senior2,bleh beli buku2 half price.hihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 01:04 AM | Show all posts
ooo kos ni ok gak kamu amik sbb more to rekabentuk taman tp yep byk mkn duit, xtido mlm, kena menghafal jenis2 bunga dgn nama saintifik sekali youuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2013 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
FNA_AZHANI posted on 21-7-2013 01:04 AM
ooo kos ni ok gak kamu amik sbb more to rekabentuk taman tp yep byk mkn duit, xtido mlm, kena mengha ...

Nama saintifik? Omaigod.haha.ok thx:-)  course same ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 10:42 PM | Show all posts
nanti awk masuk awk tahu la hehe
xla sy penah amik architecture dlm syllabus ada subjek landscape sbb tu tahu tu hehe anyway kita sama fakulti la cumanya skrg  sy amik park & management amenity =)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2013 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Oohhh.blanje tggi x?mksud sy,terlalu tggi or biase? Amek pt?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.079454 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list