CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6915|Reply: 51

kawan hipokrit

[Copy link]
Post time 26-5-2013 12:29 PM | Show all posts |Read mode
salam..

aku ada kawan lelaki yg aku kenal dlm sethun la mcm tu.. masalah dia ni kalau die tak puas hati dgn aku mesti die sindir-sindir aku kt tweeter dgn ayat die yang buat aku sakit hati .. bila face to face die act like nothing happen je.. boleh pulak die gelak-gelak borak-borak mcm biasa kt aku..  lagi la aku sakit hati.. aku tak kisah la die nk bashing aku ke ape tp tlg la jgn hipokrit boleh tak...bila jumpe aku ko act like perangai kau kt tweeter boleh tak.. tak payah nak berpura-pura sangat.. masalah aku ni pulak bila die lepak-lepak dgn aku tak sampai hati pulak aku nak ignore die..serba salah pulak jadinya..bila die tanya aku jawab sepatah dua je dgn muka ketat aku...sebab aku mmg tak pandai nk berpura-pura nie..mcm mne aku nk deal dgn org mcm die ni..patutkah aku gnore je terus die ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2013 12:32 PM | Show all posts
ada jugak kenal orang camni
kat belakang orang dia mengutuk kemain tapi japg orang tu datang siap tegur2 melawak bagai, buat muka manis segala
hippopotamus sangat
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 12:35 PM | Show all posts
hang laki ka pompuan dik?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 12:42 PM | Show all posts
cam memasing ada simpan hati kat each other jer ....

biasanya... ppls will do anything to attract the other attention...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 12:55 PM | Show all posts
MissNigga posted on 26-5-2013 12:42 PM
cam memasing ada simpan hati kat each other jer ....

biasanya... ppls will do anything to attract ...

aik tetiba hng ada sini....ot jap tt
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 01:08 PM | Show all posts
Innrukia posted on 26-5-2013 12:55 PM
aik tetiba hng ada sini....ot jap tt

tak dok topic best nak meroyang kat ci nun ....
pasai tu membusy bodi kat sni
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 01:22 PM | Show all posts
MissNigga posted on 26-5-2013 01:08 PM
tak dok topic best nak meroyang kat ci nun ....
pasai tu membusy bodi kat sni

Sini pung takde topic best sgt nk meroyan....
jd cik kiah kat topic ni jer la....

Back to topic, mana tt ni? hang laki ka pompuan?
baru bleh cik kiah nk mengomen
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 01:33 PM | Show all posts
Alah memebeli menang memakai dik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2013 02:05 PM | Show all posts
kan
xsukanya kan org peel camni
kita kalo xsuka..buat la xsuka depan2
ade gak kwn camni
depan2 dia baik
pastu wat status kt fb kutuk iols blabla
sentap sgt okay
tp skrg sheols dah okay la bila iols yg naif ni psiko dia
org mcmni kita kene layan dgn baik
biar dia sedar
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 03:50 PM | Show all posts
Ponen jek meroyan dalam tweeter/fb
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 03:54 PM | Show all posts
Ponen jek meroyan dalam tweeter/fb
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 05:16 PM | Show all posts
sama je perangai cam sepupu aku. tapi dia tak sindir, dia cuma perli. nanti aku nak terrrrrrrajang kepala dia






Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 05:52 PM | Show all posts
ada je member camni. n aku pon mmg jengkel
tapi buat cam biasa. kalo dia nganjeng ko kat fb tweeter bagai, ignore aje. dia nakkan perhatian ko je tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 06:28 PM | Show all posts
Ponen jek buat dabel post. Harap kaka mod tulung delete. Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 06:46 PM | Show all posts
Kisah kau ni sama dengan kisah aku. aku pun pernah berdepan dengan situasi  hipokrit macam ni bezanya aku tak anggap dia kawan sebab dia rakan sekerja which is aku ketua dia, kira staff bawahan lah. dalam facebook gila gila kutuk aku tapi bila berdepan baik sungguh cakap pun lembut je. aku tak tahu pun dia kutuk aku pasal aku jenis tak ambik endah hal ehwal fb orang lain dan masa kat ofis dia baik je dengan aku sampailah staff lain mengadu kat aku sebab dia rasa status budak tu memang tuju pada aku dan ternyata memang dituju kat aku bila aku tanya minah tu sendiri......bengang giler siot. kalau tak suka kita, kutuk kutuk dalam alam maya depan aku tak perlu buat baik macam nothing happend...sori TT aku terlebih lebih pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 08:43 PM | Show all posts
adam pun sama.. ada mahluk peYno selalu kutuk myvi adam dalam forum... nak kutuk kutuklah betul2.. ni kutuk tak nak mengaku.. haramjadah peYNo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2013 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Some ppl are just kebod warrior. Depan pijak semut pun tak mati. Ignore jer spisis ginih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 08:52 PM | Show all posts
So, I'm not sure, but with you not really showing your true feelings to him when he is around, doesn't mean that you are being hypocrite too? Last edited by SPACENUT on 26-5-2013 09:28 PM

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2013 10:58 PM | Show all posts
delete je dia from twitter fb insta segala mak nenek tu boleh??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-5-2013 12:04 AM | Show all posts
Innrukia posted on 26-5-2013 12:35 PM
hang laki ka pompuan dik?

saya lelaki  kak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 09:26 AM GMT+8 , Processed in 0.089357 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list