CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: masarju

★Rumah emot d'PAHANG★

[Copy link]
Post time 6-2-2013 04:07 PM | Show all posts
runaway_dida posted on 6-2-2013 03:54 PM
Uploaded with ImageShack.us

]mcm ni boley..

kena ada kedit >50 untuk gambar keluar kat porem ni,
kalau tidak akan nampak link sahaja




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2013 04:09 PM | Show all posts
satusembilan posted on 6-2-2013 04:07 PM
kena ada kedit >50 untuk gambar keluar kat porem ni,
kalau tidak akan nampak link sahaja

oo eh.. patutla xboleh..
abis caner eh.. xbolehla join lagi.. nak insert emot xbuley
anyway tq for the info
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 04:25 PM | Show all posts
runaway_dida posted on 6-2-2013 04:09 PM
oo eh.. patutla xboleh..
abis caner eh.. xbolehla join lagi.. nak insert emot xbuley
anyway tq f ...

boleh tambah kedit kat thread (game) kat bod ni tapi jangan pula meyepam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2013 04:40 PM | Show all posts
satusembilan posted on 6-2-2013 02:48 PM
marilah mari  pegi mengundi

Sudah menunaikan tanggungjawab
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2013 05:00 PM | Show all posts
                                  

Hubby sapalah kena dera tu?



Last edited by masarju on 10-6-2014 10:36 PM

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 09:51 PM | Show all posts
masarju posted on 6-2-2013 05:00 PM
Hubby sapalah kena dera tu?

saperkah agaknyer tue


Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 11:39 PM | Show all posts
cintan66 posted on 6-2-2013 10:08 AM
harap2 hari ni line ok
nak bersantai dan relax2

kalo line masih tak ok apakata tengok jer...

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 12:35 AM | Show all posts
satusembilan posted on 6-2-2013 02:46 PM
relevan kah lagi saiz banner 500x250 kat porem ni lagi kaka?
dah 10 bulan buat contest baru ming ...

skrg ni admin6 dah suh selaraskan sumer bod kepada saiz di bawah

1 . Banner (Halaman Kategori)

- Size yang diperlukan : 600x188 pixels


2 . Banner (Halaman board)

- Size yang diperlukan : 800x250pixels


jadinya saiz 500x250 tu kena tanya sendiri kt admin6...



Last edited by sfhzuraz on 7-2-2013 12:37 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-2-2013 09:10 AM | Show all posts
ciksurie posted on 6-2-2013 09:51 PM
saperkah agaknyer tue

xtaulah.Org2 sana nun..bukan suami2 di PAHANG ni,hehehe.

out dulu,jumpa lg nnti.

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 11:30 AM | Show all posts
hari ni

mogok lah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 11:35 AM | Show all posts
sfhzuraz posted on 6-2-2013 11:39 PM
kalo line masih tak ok apakata tengok  jer...

boleh juga keluarkan peluh

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2013 03:08 PM | Show all posts
sfhzuraz posted on 6-2-2013 11:39 PM
kalo line masih tak ok apakata tengok  jer...

dr tgk tv baik ..nnti blh makan2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2013 03:10 PM | Show all posts
cintan66 posted on 7-2-2013 11:30 AM
hari ni

mogok lah pulak

dh siap mendobi..bnyk ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 03:45 PM | Show all posts
masarju posted on 7-2-2013 03:10 PM
dh siap mendobi..bnyk ke ?

byk juga...nasib baik hari ni , kalau mcm semlam tak tau nak kat mana

letih juga mendobi ni ...hari ni asik nak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2013 04:08 PM | Show all posts
cintan66 posted on 7-2-2013 03:45 PM
byk juga...nasib baik hari ni , kalau  mcm semlam tak tau nak kat mana

letih juga mendobi ni .. ...

td pg lps terus ,pastu ,seb baik ikan tu xjatuh masa tgh lambung2 tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2013 04:25 PM | Show all posts
Ptg nnti kena ..skrg ni kena 2x sb cuaca terlalu panas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2013 10:57 AM | Show all posts
nyilu gigi....masalah gigi sensitif sbb tampalan retak sampai
besok nak ke Last edited by cintan66 on 8-2-2013 10:59 AM

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:05 AM | Show all posts
masarju posted on 7-2-2013 04:25 PM
Ptg nnti kena ..skrg ni kena 2x  sb cuaca terlalu panas

pagi ni kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 04:11 PM | Show all posts







Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:02 PM | Show all posts
malam ni nak ........kepala pening
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-9-2022 11:17 PM GMT+8 , Processed in 0.084115 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list