CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 17-12-2012 11:46 AM | Show all posts
best tapi yg tak bestnya lelaki lain pun ikut minat..hampeh............hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2012 01:37 PM | Show all posts
kat malaysia ni,kalau keluar dekat mana-mana, awek cantik berlambak-lambak aku nampak. tapi lelaki hensem amat susah sangat nak ditemui
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2012 03:19 PM | Show all posts
Aku sedar aku hensem tapi aku rasa pompuan takut tegur aku sebab dia org aku level diaorg tak sama taraf ngan aku kot..Too hot to handle. Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2013 08:00 PM | Show all posts
itu zaman dulu2... 90 an dan sebelumnya..lelaki hensem adalam segalanya.... tp zaman 2000 an... jantan kureng dah buat satu revolusi...diorang dah berdoa kat kaabah...mintak lelaki kureng hensem ni nampak suci di depan setiap kaum hawa sehingga boleh membaringkan mereka di atas katil untuk disemaikan... jadi...dah tk de isu sangat lelaki hensem n lelaki kureng... pendapat aku je la.. kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 09:06 AM | Show all posts
cikiciku posted on 22-12-2012 01:37 PM
kat malaysia ni,kalau keluar dekat mana-mana, awek cantik berlambak-lambak aku nampak. tapi lelaki h ...

yeke....
banyak je aku tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 10:11 AM | Show all posts
dainese posted on 15-1-2013 09:06 AM
yeke....
banyak je aku tengok..

yeke? kau duduk area mana?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 05:03 PM | Show all posts
rasa biasa2 jer, orang takut nak minta no sebab takut kena reject walau pun sebenarnya xde sape lagi dekat hati ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 10:03 PM | Show all posts
pengalaman aku dulu perempuan agak mudah diperlakukan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 10:37 PM | Show all posts
lelaki yg dikatakan ensem tu yg bagaimana kelihatan nyer yer... yg badan nyer berketak2 ker... kulit sawo matang ker... ader kumis ker... yg tinggi ker... susah jugak nak kategorikan nie... ader orang kata lelaki putih tue xensom... yg hitam mcm remi ishak mmg jadi pojaan... bagi korang lar... ensom tue aper!

* program hot guy who cook tue mmg aku meluat habis... perasan mcm ensom sgt... muker jer lah bleh jual... yg len kelaut!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 11:30 AM | Show all posts
RED 666 posted on 25-11-2012 11:14 PM
teringat aku ada 2 kes bunuh besar di malaysia ni yg melibatkan pembunuh berwajah hensem, banyak for ...

yang memaafkan tu otaknye cetek....mata dikaburi oleh godaan...huhu

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 11:42 PM | Show all posts
tapi kebanyakan lelaki yang hensem ni poyo yang amat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2013 09:16 AM | Show all posts
lelaki hensem juga lebih dihormati

kalau yg berumur sikit atau tua setakat setahun dua je pun berebut awek2 nak panggil dia sebagai 'abang'

kalau yg tak hensem atau yg biasa2 je diorang setakat panggil nama je siap tinggikan suara lagi


Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2013 11:58 AM | Show all posts
Lebih best jadi yang kurang hensem. Hidup lebih mencabar katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2013 12:00 PM | Show all posts
cikiciku posted on 22-12-2012 01:37 PM
kat malaysia ni,kalau keluar dekat mana-mana, awek cantik berlambak-lambak aku nampak. tapi lelaki h ...

Lelaki2 hensem semua duduk lepak kat rumah tengok cerita hindustan. Awek-awek cun je yang suka nak tayang2 rupa kat luar sana.
Last edited by bolakacak on 22-5-2013 09:05 PM

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2013 05:13 PM | Show all posts
nak tau anda cukup hensem atau tidak...sila ingat balik. berapa kali anda kena ngorat dgn "awek Jadian" kalau 10 kali makna anda memiliki kehenseman 10 petala langit  XD. bagi yang nak tambah lebih...sila sentiasa pergi ke kawasan2 "G-spot". kena ngorat je tau. kalau kena toron...turun 100 petala.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 01:43 PM | Show all posts
Hensem sgt pun susah jugak

Kang tak pasal2 kena deport.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2013 11:36 PM | Show all posts
susah kalu guy tu tk ske perhatian & harapan dr org laen
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 12:13 PM | Show all posts
Muka biasa-biasa pun OK.
Jgn nampak jahat.

Kalau muka nampak jahat susah hidup.
Contohnya muka berparut.

Nanti selalu kena tahan polis/kastam/pengawas/cikgu disiplin dsb.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 12:32 PM | Show all posts
kluangman posted on 5-6-2013 12:13 PM
Muka biasa-biasa pun OK.
Jgn nampak jahat.

Tapi ada advantage jugak muka nampak jahat atau ganas.

Biar muka nampak jahat dan ganas, tapi hati mau baik.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 12:36 PM | Show all posts
Jadi lelaki hensem mestilah best.
Jadi ramai tumpuan wanita seluruh dunia...
Yang x bestnya kebanyakkan lelaki hensem  pasangan hidup mereka x sehensem dirinya
kenapa begitu........
Jarang sekali kita lihat lelaki hensem & perempuan cantik...sepadan lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 03:21 AM GMT+8 , Processed in 0.082507 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list