CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 30-11-2012 09:43 AM | Show all posts
mulutcomel posted on 26-11-2012 10:56 PM
CONTOH yang wajah hensem n pembunuh kat malaysia ni?

hahahaha....mcm nak pecah perut aku ketawa tgk pic ID ko tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 10:03 AM | Show all posts
RED 666 posted on 29-11-2012 04:01 PM
gambar dua orang pembunuh hensem yang menggemparkan negara kita suatu ketika dulu

1) rasidi ismai ...

hensem celah mana la dedua pembunuh ni?
celah lubang idong kot.
sapa yg cakap dedua ni pembunuh hensem weh?
paper ke? ke org ramai?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 11:00 AM | Show all posts
R.A.M.A_mirror posted on 30-11-2012 05:32 AM
nope..i means dasyat tue adalah..
susah sgt nk jage nafsu kalow i jadi sorang wanita !
nk kena b ...

oooo..centu..btol gak kn..pmpuan sng nak ke neraka..tp sng gk nk ke syurga..

ada gk kelebihan..cth:pmpuan ley 'measure' dia punya dosa,,sbb kbykkn nye luaran..
mgkin laki rasa cm berat je jd pmpuan sbb kne jg aurat etc,,tp rmai laki xsedar tggungjawap sbgai seorg laki sgt2 berat
nak2 bila ada jd ayah..jd abg pon kene tggung dosa ahli kluarga akak,adik yg xttup aurat..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 11:25 AM | Show all posts
RED 666 posted on 30-11-2012 05:14 AM
nikmat hensem ni masa kecik memang tak nampak kepentingannya lebih2 lagi bila masa kecik mmg takde ...

kalau ada esei topik "kehenseman vs duit".. aku bagi kau markah penuh.. aku sgt2 stuju.. point2 kau sgt bernas dan segar..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 02:44 PM | Show all posts
RED 666 posted on 30-11-2012 05:14 AM
nikmat hensem ni masa kecik memang tak nampak kepentingannya lebih2 lagi bila masa kecik mmg takde ...

last paragraph tue la pling kesian pada yg x hensem dan xberduit..huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 02:55 PM | Show all posts
anony-mous posted on 30-11-2012 11:00 AM
oooo..centu..btol gak kn..pmpuan sng nak ke neraka..tp sng gk nk ke syurga..

ada gk kelebihan.. ...

tol...
lelaki berat pada tgggjawabnyer plak..
sebab tue la lelaki ade rase mahu memilih wanita yg baik akhlaknyer..
takot melarat sampai ke anak2 dia plak..


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 04:27 PM | Show all posts
amal12bh posted on 27-11-2012 05:25 PM
aku setuju tang org hensem ni pakai ape jek pun nampak hensem..even berseluar slack ngan slippers je ...

Mesti selalu jelez kat laki sendiri kan..kan..kan...muahahaha...jd perhatian bini & awek org...muahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 04:39 PM | Show all posts
RUPA...apa ada dgn rupa....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 04:54 PM | Show all posts
turboturtle posted on 30-11-2012 04:27 PM
Mesti selalu jelez kat laki sendiri kan..kan..kan...muahahaha...jd perhatian bini & awek org...mua ...

cik gayaz juga uols..motip amik gambar dada heols yg tgh pakai t-shirt itu..nk snap gambar logo katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 07:58 PM | Show all posts
amal12bh posted on 30-11-2012 04:54 PM
cik gayaz juga uols..motip amik gambar dada heols yg tgh pakai t-shirt itu..nk snap gambar logo ka ...

Bahana kawen ngan laki ensem...., tpi xpe nnt anak ko comey2...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 10:53 PM | Show all posts
turboturtle posted on 30-11-2012 07:58 PM
Bahana kawen ngan laki ensem...., tpi xpe nnt anak ko comey2...

Aminn..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2012 10:12 AM | Show all posts
asteruk posted on 30-11-2012 11:25 AM
kalau ada esei topik "kehenseman vs duit".. aku bagi kau markah penuh.. aku sgt2 stuju.. point2 ka ...


memang itulah apa yang dilihat dan dirasai selama ini disekeliling aku dan juga melalui pengalaman kawan-kawan


Last edited by RED 666 on 1-12-2012 10:14 AM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2012 10:12 AM | Show all posts
R.A.M.A_mirror posted on 30-11-2012 02:44 PM
last paragraph tue la pling kesian pada yg x hensem dan xberduit..huhu..

memang kesian sgt2 tapi itulah realiti dan bukannya fantasi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2012 10:16 AM | Show all posts
nuhanis posted on 30-11-2012 10:03 AM
hensem celah mana la dedua pembunuh ni?
celah lubang idong kot.
sapa yg cakap dedua ni pembunuh ...


ramai je awek2 forummer kat sini yg kata dua2 pembunuh ni hensem masa kes2 tu dibincangkan di forum ni suatu ketika dulu, siap bersimpati lagi dgn mereka

kalau pembunuh2 tu muka pecah rumah mau berbakul2 kutukan dan penghinaan yg keluar

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2012 10:16 PM | Show all posts
sunfizz posted on 30-11-2012 09:43 AM
hahahaha....mcm nak pecah perut aku ketawa tgk pic ID ko tu...

motip... taw la muko iolz jambu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2012 10:17 PM | Show all posts
DARSEXTA posted on 29-11-2012 06:25 PM
ada encem ker    huhu

encem tu subjektif
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2012 10:18 PM | Show all posts
arrowtotheknee posted on 29-11-2012 06:51 PM
Mcm ni hensem ke pd pandangan ko? Aku lg kacak dowh.

tak la sangat..cume dalam artikel cmtu tulih
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 02:45 PM | Show all posts
selalunya orang yg hensem2 ni sombong orangnyer..lagi2 yang berduit/berpangkat/anak dato'..cecco ngan orang hensem selalu bolayan jah.ingat orang tertarik la tu ngan kehenseman dia..dok pandang2 je.tau la cecco ni cantik orangnyer.. hhahaha motipppp

tapi betul gak kata forumer2 kat atas, jadi lelaki hensem lebih senang dari pompuan cantik..pendapat cecco la kan, orang pompuan ni banyak kena jaga auratnya.tau la kan bila dah perasan diri tu cantik mula la nak dedah sana sini, pakai shorts tunjuk kaki yang gebu, cukur kening nampak macam model, mekap sana sini.. memang orang lelaki mudah tertarik (dah namanya pun fitrah suka tengok kecantikan) tapi kan bagus kalau kecantikan tu disimpan dan hanya ditunjukkan pada suami kelak.. percaya lah,sejahat2 lelaki, mereka tetap akan mengambil perempuan yg baik untuk dijadikan bini..untuk dijadikan ibu kepada bakal anak2 nyer..walaupun tak dinafikan zaman sekarang ada jer yg memilih perempuan yg perangai teruk2 sebagai isteri hmm..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 06:30 PM | Show all posts
susah jugak jadi hensem ni.. nak kentut kat public pun payah sbb ada je mata memerhati. baru nak senget, dah ade yg aim.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 12:41 AM | Show all posts
Ape ade dgn hensem? Byk org dengki, kata kita sombong, kata kita playboy (kenal pon tak lagi), awek selalu tak percaya kt kita,  awek jeles manjang je, bf marah kt gf sbb pandang kt kita( bro, gf kau jeling je tak pandang aku pon, jgnlah marah dia), muka hensem jadi bahan khianat kekadang tu kwn sendiri, dh di cop sebagai perampas gf dan bini org,
Ade org kata hensem bleh senang dpt kerja? Byk cantik, susah gak nak dpt klu yg interview tu lelaki laa. Gay mudah mendekati kita (dijauhkanlah).
Klu org tanya aku nape pilih perempuan biasa aje sbb takyah pikir pasal competition, wife akan syg kita walaupon kita tgh susah. alhamdullilah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.086187 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list