CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
 Author| Post time 5-6-2013 01:53 PM | Show all posts
aliaa posted on 5-6-2013 12:36 PM
Jadi lelaki hensem mestilah best.
Jadi ramai tumpuan wanita seluruh dunia...
Yang x bestnya kebany ...

byk je aku tgk lebih lagi golongan artis, anak org kaya dan org gomen




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2014 01:31 PM | Show all posts
lagi satu kelebihan org hensem, diorang senang2 je dapat rasa awek cun yg masih dara diusia remaja mereka, lebih2 lagi di zaman remaja gadis2 memang lebih pentingkan rupa dari duit.

lelaki2 tak hensem cuba buleh dapat awek cun 2nd hand je, kalau nak yg dara kena cari yg kurang cun dan cantik



Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 04:29 PM | Show all posts
bg aku laki hensem ni mostly playboy laa... suka melayan girl almaklumlaaa hensem
that's y laa.. bila aku di mengorat lelaki hensem aku x mudah percaya, aku tertanya sendiri...eh betul ke diorang ni suka kat aku.. atau sekadar test market... silap2 dh dpt nti main2kan pulak.. jadi aku bolayan.. smpai diorang pelik n tnya kenapa x suka diorang... padahal igt aku tak tahu sana sini dok ngorat... wekkk..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 05:01 PM | Show all posts
what constitute a handsome guy? sebab beauty dan handsome ni terletak pada mata individu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 06:31 PM | Show all posts
aku ada sorang member hensem, dulu slalu pollow dia turun kl, macam jakun plak awek2 kl tgk, mcm monyet nampak pisang, terkesima awek melayu cina india, nak gelak plak aku tgk, kat kl xde balak ensem kot....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2014 01:07 AM | Show all posts
hensem2 pun kalau perangai tak elok jadi tak hensem sama la gn cantik tp perangai kalahkan mak semah blakang umh aku yg suka canang hal org pn xguna
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2014 12:00 PM | Show all posts
aku paling tak leh terima kalo laki jenis perasan hensem..

tak kira la betul2 hensem ke..

atau perasan jea lebih..



Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2014 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem tu penting
Cantik pon penting

Untuk keselesaan diri dan happy
Caranya..
Semua orang boleh nampak naik seri muka dan penampilan
Kalau pandai jaga kebersihan
Kesihatan
Rajin jaga muka
Rambut

Solat jaga...
Sebab semua ciptaan Allah itu kan indah...

Mana nak handsome kalau bangun tgh hari buta... mandi xmandi

Lepak kat mamak muka minyak2.
Tgh malam layan mcd la ape la
Rokok la
Rokok je da hitamkan bibir
Segala...

Tambah plak stok2 yang x besenam..
Cube tgk geng laki yg kaki marathon..
Outdoor2 ni..
Semua ada rupa..
Bukan la sbb mmg hensem yy cam kpop ke ape
Handsome sebab gaya hidup sihat



Actually
It is all about perspective
Tak caya
Pasni g observe
And see it at different view plak

No longer handsome cantik skala based on magazine.. tv..
Yg biasa kita sogokkan...


Yg malas jaga kulit muka..
Lelaki pon..
Cuba jaga..
Caya la..
Handsome.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2014 02:14 PM | Show all posts
org muka hensom ni mmg best..awek2,kwn2 akan suka...tp apakah terjadi klu muka hensom masuk penjara..ramai gak akan menanti dgn mentega dan sabun mandi hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2014 09:48 AM | Show all posts
hensem best..tapi tak ramai kawan perempuan..low profile
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2014 02:32 PM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 10:48 AM
Terus-terang aku cakap, tak best. Aku tengah makan nasik, ramai pulak awek yang pandang (termasuklah ...

ehehehe maknyee memang betul hensem nie.. makan nasi pun orang pandang2 :p
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2014 09:57 PM | Show all posts
Aku tak pernah terfikir pun isu ni, kwan kwan aku ada je cakap aku handsome tpi aku amek cakap diorang tu sbagai sarcasm je dan aku jenis yang tak boleh deal dgn pujian. Apa yg diorang puji aku anggap sbgai satu bende yng negatif. Hahaaa. Tapi aku jaga penampilan sentiasa update dgn trend dan sentiasa kemas. Muka nak kata bersih mcm mamat korea tak de la, ada jugak jerawat. So, utk soalan thread ni aku jwab " Aku selesa dgn apa yang ada pada diri aku skrang".
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 12:09 AM | Show all posts
Abang gendut lagi hensem pun tak kecoh la......abg bukak baju je, gerenti semua awek terpikat,

lu worang ada..

prfffttttt..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2014 02:16 AM | Show all posts
  1. muka biar tak berapa nak hensem,hati mahu cantik
Copy the Code
wajah ini diberikan sebagai perhiasan kehidupan,rezeki nama tu kalau miliki wajah comey...cuma jangan lah riak....kalau ramai awex suka itu satu ujian, bagaimana nak elak dari kecilkan hati2 awex2 yang ramai nie..heee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2014 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
zonsuami posted on 9-7-2014 02:16 AM
wajah ini diberikan sebagai perhiasan kehidupan,rezeki nama tu kalau miliki wajah comey...cuma janga ...

Awek2 cun pun selalu merejek lelaki2 yg meminati mereka dgn jayanya jadi lelaki hensem juga ada hak untuk melakukan perkara yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2014 10:12 AM | Show all posts
aku x ensem tapi bini lawo (pandangan aku la).... larikkkkk...piap2
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2014 11:52 AM | Show all posts
heee....betui2...kadang2 sampai hilang maruah dibuatnya...kadang nk kene buat balik kat girl2 comey2 nie..
biar dieorang tahu bile d tinggalkan ngn pOk cik ni apa rasanya..heeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Best mendenya. Makan kat kedai tepi jalan pun makcik sebelah meja ushar. Bini orang ushar. Nenek ushar. Pondan ushar. Tapi ushar jelah. Negro girl pun ushar. Nasiblah tak kena Raba lagi.

Jadi laki ensem ok. Tak Susah mcm jadi Pompuan cantik. Lagi susah dorang Kata.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Popoku replied at 11-10-2020 05:21 PM
Best mendenya. Makan kat kedai tepi jalan pun makcik sebelah meja ushar. Bini orang ushar. Nenek ush ...

pompuan cantik boleh je nak merejek org sesuka hati jadi lelaki ensem pun boleh je buat perkara yg sama kalau mereka nak
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak best laaa,asyik kene serang dengan gay je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 09:35 AM GMT+8 , Processed in 4.044659 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list