CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 27-11-2012 01:37 PM | Show all posts
asher posted on 27-11-2012 11:45 AM
sebenarnye susah gak jd laki ensem nie..serius..

Aku paham betapa susahnya jadik lelaki hensem. Bila kita menolak pelawaan awek cun, kita dikatakan gay manakala kalau kita menolak pelawaan awek tak cun pula kita dikatakan memilih. Jika kita menerima pelwaan awek cun, kita dikatakan memanipulasikan kehenseman kita manakala kalau kita menerima pelwaan awek tak cun pula kita dituduh sedang memasarkan khidmat gigolo.


Salahkah, salahkah kita dilahirkan sebagai seorang lelaki hensem yang hebat?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 02:03 PM | Show all posts
aimanfarhan posted on 27-11-2012 01:17 AM
Hensem pebende?
macam orang jual berger je..

aku pernah jumpa mamat paling hensem jual berger kat PJ state.. hehe depan 7 11...
aku pernah jumpa mamat paling hensem jadi kondukter bus tempat aku tapi dah berenti.. pesal lah aku tak tangkap gambar dorang.. boleh tepek kat sini Last edited by lavendernovella on 27-11-2012 02:12 PM

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 02:05 PM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 10:48 AM
Terus-terang aku cakap, tak best. Aku tengah makan nasik, ramai pulak awek yang pandang (termasuklah ...

tarabas...... ko mmg hensem ... sejak aku first jumpa ko kat tv 1992
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 02:10 PM | Show all posts
sasuke-kun posted on 27-11-2012 10:53 AM
Tul gak tu, kengkadang guys dlm show ni pun nmpak mcm cocky je haha...

rasa nak tenyeh dngan habanero pn ada gak... pas tu aku nak ckaap "esok daa tua kecot sumer..."
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 02:27 PM | Show all posts
asher posted on 27-11-2012 11:45 AM
sebenarnye susah gak jd laki ensem nie..serius..

yup....  betol lah cakap ko.. yang aku nampak lelaki hensem ni kan..

- pergi mana2  orang dok pandang2, silap2 mak nenek pon berkenan .. termasuk dpt flying kiss dari lelaki ..adussssss.
- minta kejer senang jer dpat, seriusly tak adil tuk semua dan tak adil utk diri sendiri, tak dapat nak mencabar diri sendiri
- byk awek ngorat, kalau tak layan dikata gay, kalau layan dikata boya hehehe
- beli pakaian senang jer matching ... macam tak der masalah... bosan gak kan?
- beli pakaian kadang2 senang jer dapat staff price, pasal staff tu minat sangt..kalau perempuan tak per, tapi sebaliknyer...
- pegi jalan2 pon ada orang tangkap gambar.... dengan selambernyer macam celebrity.. (ni kisah benar pasal aku pernah terserempak dgn hensem dude yg wajah/tubuh/ketinggian termasuk fesyen rambut sebijik macam cristiano ronaldo, in fact , mamat ni mmg wujud sebb dia adalah opismate kawan aku, melayu dia ni......ada sesapa kawan dia kat sini?)
- jadi rebutan orang yang perasan jadik girlfren dia ... lawak sungguh..



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 02:31 PM | Show all posts
Knowlee posted on 27-11-2012 11:12 AM
tapi ada jugak lelaki yg rasa dia hensem, tp sebenarnya orang tengok dia sebab ada tahi burung kat k ...

tui tui aku setuju sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 03:16 PM | Show all posts
biar perangai baik kalo nsem pon
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 03:32 PM | Show all posts
xperlu handsome sgt..sedang2 je hokeyyyyy...paling penting ilmu dunia n akhirat yg mesti handsomeee...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 03:44 PM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 01:37 PM
Aku paham betapa susahnya jadik lelaki hensem. Bila kita menolak pelawaan awek cun, kita dikatakan ...

semua diatas tu btol..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 04:22 PM | Show all posts
org lelaki hensem xkn ngaku yg diaorg hensem. yg muka mcm pecah rumah tu yg x segan mengaku diri hensem. kuang kuang kuang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 05:25 PM | Show all posts
aku setuju tang org hensem ni pakai ape jek pun nampak hensem..even berseluar slack ngan slippers jek..n kalau kt mane2 org akan nampak dia dulu..e.g;kalau bawak heols ke mana2 function, org akan tegur dia dulu walaupun iols yg menjadi undangan di majlis itu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 06:03 PM | Show all posts
aku pompuan..tp aku rasa aku lg nak jd laki ensem bbnding pmpuan cantik..

best jd laki ensem sbb senyum je aty pmpuan dah cair,kdg2 jgn kata senyum,pandang je dah cukup..
tp laki ensem slalu sombong..and yg peliknyer aku ni,aku xsuka approach laki ensem (pdhal dlm aty minat) sbb aku xnk diaorg bajet best sgt

tp yg sedehnye..bpe kerat jek laki ensem yg pnah ushar aku,byk yg xensem je
tp kalau laki ensem usha,aku mmg x cayer diaorg,,haha..sb aku spesis sombong sket..

dan aku n aku rasa rmai lg pmpuan kat luar sana suka ciri2 lelaki mcm robbert pattison..
aku x suka laki yg out spoken,yg jenis jd phatian..suka yg pndiam tp dgn kita je dia byk ckp..

motip aku mcm nk cari jodoh kat sini??
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 06:05 PM | Show all posts
anony-mous posted on 27-11-2012 06:03 PM
aku pompuan..tp aku rasa aku lg nak jd laki ensem bbnding pmpuan cantik..

best jd laki ensem ...

Tak syak lagi, akulah orangnya yang ko cari-cari selama ini.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 06:15 PM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 06:05 PM
Tak syak lagi, akulah orangnya yang ko cari-cari selama ini.

yeke?phone num please.. hahaha..

jd awek laki ensem ni sakit gak..mau kene kutuk
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 09:11 PM | Show all posts
anony-mous posted on 27-11-2012 06:03 PM
aku pompuan..tp aku rasa aku lg nak jd laki ensem bbnding pmpuan cantik..

best jd laki ensem ...

Klakar siot aku baca komen ko ni .
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 09:15 PM | Show all posts
sasuke-kun posted on 27-11-2012 09:11 PM
Klakar siot aku baca komen ko ni .

ape yg klako?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 09:20 PM | Show all posts
anony-mous posted on 27-11-2012 09:15 PM
ape yg klako?

Ye la ade ke patot nk jadi laki elok2 awak tu dh pompuan cantik .
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:16 PM | Show all posts
lelaki hensem selalu dpt awek tak cun, lelaki tak hensem plak dpt awek cun...
lelaki hensem selalu kewangan tak berape hensem, lelaki gemuk pendek selalu berpoket tebal  dan diminati eamai gadis gadis cantik, lg satu lelaki gemuk pendek ni seks kuat, tu yg pompuan suker.... he he he

setuju dgn sy ??

sila lawati blog ini utk tgk tips wanita yg bervagina sempit

http://panjisemarang.blogspot.com/2012/11/tips-mengetahui-wanita-yang-vaginanya.html

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:30 PM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 01:37 PM
Aku paham betapa susahnya jadik lelaki hensem. Bila kita menolak pelawaan awek cun, kita dikatakan ...

pssttt.. adakah tarabas1976 sehensemm tarabas the cave of the golden rose itteww




pm pic plisss



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:58 PM | Show all posts
iols pun hensem, rimas ok ade jah jantan dok add dalam pesbuk merepek bukan2. dorang nak ape eh dari ai?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57879 Replies : 1914
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5114 Replies : 88
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 07:13 AM GMT+8 , Processed in 0.099462 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list