CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 26-11-2012 11:35 PM | Show all posts
lavendernovella posted on 26-11-2012 10:58 PM
yup, mmg ader kes tu tp x ingat nama dorang, hensem gklah...

yang kes rashidi tu ke? yg bunuh 4 sekeluarga tu sbb masalah psikologi kew
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:38 PM | Show all posts
yg ni kew... gigh aku google pembunuh hensem..kuar gmbor ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:41 PM | Show all posts
mulutcomel posted on 26-11-2012 11:38 PM
yg ni kew... gigh aku google pembunuh hensem..kuar gmbor ni

nope, org lain
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:41 PM | Show all posts
best
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:43 PM | Show all posts
Pasquale Manfredi, ni kira mafia n pembunuh yg hensem.. tp itali le.. motip bincang topik pembunuh hensem d sini
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 01:17 AM | Show all posts
mulutcomel posted on 26-11-2012 11:43 PM
Pasquale Manfredi, ni kira mafia n pembunuh yg hensem.. tp itali le.. motip bincang topik pembunuh h ...

Hensem pebende?
macam orang jual berger je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:04 AM | Show all posts
Ramai cakap aku sekali pandang nampak hensem tapi bila kenal dah x nampak hensem dah sebab perangai cam bebudak and selekeh sikit hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:29 AM | Show all posts
Saya mengambil berat terhadap Image saya ..... Ini sebab orang pertama kali saya dia ingat aku ......
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:48 AM | Show all posts
Terus-terang aku cakap, tak best. Aku tengah makan nasik, ramai pulak awek yang pandang (termasuklah yang cun dan tak cun). Aku raser macam nak sound jah "Woi, korang sumer tak pernah nampak lelaki hensem makan nasik ke hah?"

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:51 AM | Show all posts
aimanfarhan posted on 26-11-2012 07:49 PM
Aku rasa diri aku ni hensem.. tapi sebab faktor kegemukan... aku hanya nampak comel je kot..
...

Aku raser mak ko mungkin cumer nak amik hati ko jah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:53 AM | Show all posts
lavendernovella posted on 26-11-2012 11:09 PM
suka, extra ordinary tu, tp tang dorang semacam menggunakah kehenseman (kononnyer) yuck, pls lah,  ...

Tul gak tu, kengkadang guys dlm show ni pun nmpak mcm cocky je haha...

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:56 AM | Show all posts
aimanfarhan posted on 26-11-2012 11:35 PM
level confidence aku okey... cume aku merendah diri lah..
sebab aku sedar aku sape..

Ok la tu merendah diri ni pun amalan yg mulia. hensem ke tak hensem ke yg penting hati mau baik kan .
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:59 AM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 10:48 AM
Terus-terang aku cakap, tak best. Aku tengah makan nasik, ramai pulak awek yang pandang (termasuklah ...

Lucu plak komen no nie tp aku rasa ada kebenarannya jugak. people need some space bak omputeh kate.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 11:10 AM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 10:51 AM
Aku raser mak ko mungkin cumer nak amik hati ko jah.

fuhhhh...ayat kau memang menikam kalbu... haha...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 11:12 AM | Show all posts
tapi ada jugak lelaki yg rasa dia hensem, tp sebenarnya orang tengok dia sebab ada tahi burung kat kepala dia ke, zip tak tutup ke, butang baju senget sebelah ke...haha...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 11:45 AM | Show all posts
sebenarnye susah gak jd laki ensem nie..serius..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 12:45 PM | Show all posts
sasuke-kun posted on 27-11-2012 10:56 AM
Ok la tu merendah diri ni pun amalan yg mulia. hensem ke tak hensem ke yg penting hati mau baik ka ...

Betul tuh... setuju...
yelah.. aku pun bukanlah buruk sangat pon..
kalau kurus... hensem tau..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 12:47 PM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 10:51 AM
Aku raser mak ko mungkin cumer nak amik hati ko jah.

Jangan lah cakap macam tuh..
Kuranglah Kenyakinan aku..
Tidaaakkkk...
Last2 aku keseorangan... kesuyian..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 01:31 PM | Show all posts
lelaki hensem bile.............. berpeluh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 01:33 PM | Show all posts
Adik aku ensem jambu plus puteh.pp licin giler mulus.bibir merah idung teletak.dpt bini ermmmm..dia yg taste mcm tu kan.yg sowang lg sama gak ensem.tp x lekat awek.sbb x reti ayat.alih2 aku plak tlng bls mesej2 pompan tuh.huhhu.pelik gak.mmg r adik aku ckp rimas.sbb ade je org nk ngorat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 36248 Replies : 1394
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 329 Replies : 16
[For Sale] Your beachside retreat @ Cenang, Langkawi
zilchminz[For Sale] Your beachside retreat @ Cena
Views : 53 Replies : 2
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34882 Replies : 560
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1497 Replies : 35
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49612 Replies : 1128
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 4166 Replies : 125
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 359 Replies : 6
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2608 Replies : 22



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 12:24 PM GMT+8 , Processed in 0.081697 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list