CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
 Author| Post time 27-10-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenjiyan replied at 26-10-2020 10:45 PM
Tak best laaa,asyik kene serang dengan gay je

apa susah sgt, rejek je semua gay tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 04:45 PM | Show all posts
Edited by far-risk at 1-11-2020 04:46 PM

sumpah jeles aku ngan jantan hensem ni. semua dpt. pakai apa pon hensem. br bgn tido pon hensem. x pakai apa pon hensem kot. pastu senang dpt gf, siap bile clash pon senang dpt yg lain. pmpn pon ramai dok pakat rebut pecah ovari bagai. habis yg spesis biasa mcm kami2 ni, mereput la mencari even sorg pon. nak nampak hensem pon struggle pi bergaya baju rambut bagai. kalau bgn tido ke ape ke semua mcm zombie huduh. haihhh Nyampah aku diorg diorg nih!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RED 666 at 1-11-2020 05:59 PM
far-risk replied at 1-11-2020 04:45 PM
sumpah jeles aku ngan jantan hensem ni. semua dpt. pakai apa pon hensem. br bgn tido pon hensem. x p ...


nak dapat keje pun senang yg ensem2 ni. malah keje biasa2 atau xde duit pun xpe sbb ada awek yg sudi tanggung. yg biasa2 mcm kita kena ada duit byk atau keje yg menjamin masa depan barulah org pandang
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 11:49 AM | Show all posts
RED 666 replied at 1-11-2020 05:57 PM
nak dapat keje pun senang yg ensem2 ni. malah keje biasa2 atau xde duit pun xpe sbb ada awek yg  ...

betul. nyampah aku. klaau yg muka x brp hensem ni, klau berduit pon org tu dkt sbb duit kita je. cer hodoh, harammm dia nk approachhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-11-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
far-risk replied at 9-11-2020 11:49 AM
betul. nyampah aku. klaau yg muka x brp hensem ni, klau berduit pon org tu dkt sbb duit kita je. c ...

mmg org amik kesempatan dan jadi kambing hitam je la yg x ensem ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2020 02:03 PM | Show all posts
RED 666 replied at 9-11-2020 03:27 PM
mmg org amik kesempatan dan jadi kambing hitam je la yg x ensem ni

huhuhu. redho aje lh jd x hensem ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 04:54 PM | Show all posts
lelaki kalau ada banyak duit
terus jd hensem
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau hensem ( atau org kata ada rupa ni), ada lah pro and cons nya. Yg pro nya mmg xdinafikan akan selalu jadi perhatian, senang dpt kawan, mudah dilantik jadi ketua & org layan special kat mana2 pun.

Tp yg tak bestnya, orang lupa
atau buat2 tak nmpk kemahirann/kebolehan sebenar sbb org fokus atau ungkit2 sbb ko good looking..as if ko ni hanya dpt maju dgn rupa ( menjengkelkan). Oh patut dpt keje ni, tgk lah rupa ko. Ko senanglah, ko takpe bla.bla bla..

Lepas tu rimas sbb org asyik tnya mana beli baju, brand apa, potong rambut ni smart kedai mana, mana dpt baju colour ni. In which, sebenarnya bkn sebab baju, colour atau brand!

Selain tu, jadi lelaki hensem agak susah dpt awek yg betul2 ikhlas nk kwn or jadi pasangan hidup. Awek2 selalu cop playboy, ada awek atau ko gay. Padahal ko elok je perangai, tak kacau org pun. Single and available je.

Selain tu, kalau ko hensem, ko akan rasa privacy diri ko selalu diceroboh. Org suka curi2 pandang, suka tenung2 yg buat ko rasa xselesa.

Paling teruk sebab ko hensem, ada2 masa ko akan rasa diri ko kena harrass. Kalau ko dok asrama atau student ni paling ketara. Kwn2 ko ada2 masa tak taulah time diaorg horny or gurau2 kasar, ada masa.jadikan ko objek. Mcm tiba2 ramas punggung, dr belakang tiba2 mcm nk peluk, buat2 bernafas kat tengkuk. Walaupun ko tahu diaorg gurau dan straight guys je.

Lagi satu time nk tukar baju lepas bersukan, berenang atau kat changing room. Kalau org lain pakai spender ke, bogel ke apa, xde pun kecoh. Kalau ko buka baju, seluar ke, kalau pakai spender ke, wah semua pakat2 nk tengok2. Sorak2 atau gurau2 pasal badan ko. Konon2 teruja nk tgk body ko ramai2. Which is sgt menjengkelkan.. kalau ko putih melepak lagilah. Siap mcm ada sebut, teransang tgk ko lah. Bengong kan! Bkn mengalakkan tp ko biasa akan anggap tu lawak bodoh je. Tp kalau kerap sgt sepanjang hidup ko. Ko akan rasa privacy diri ko dicabul just because org suka tgk ko!

Tp apapun, mungkin tu lah harganya jadi lelaki hensem. Kena bersyukurlah drp tu satu kurniaan kan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik aku ada iras2 muka mamat ni
Mata adik aku warna coklat mmg lawa
Mata tajam ..

Aku sbgai kakak mmg bangga lah ada adik emsem..sorang lg tu mcm muka amir khan time muda....mata coklat gak,abg aku mcm jihan miskin time dia muda..yg sorang lg tu tk de rupa retis tp putih melepak ... Bibir merah


Tp aku tk rasa pn diorg bangga ke apa
Cool rilek ..aku pn tgk diorg cam normal
Time kecik perangai hauk gak

Tp apa yg aku perasan diorg taat setia dgn bini..
.... Yg sorang tu lg la kena kontrol aduhhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:32 AM | Show all posts
otai_g replied at 25-11-2012 11:43 PM
aa x tau la mcm mn rasanya sbb aku x penah jd lelaki hensem.

tp apa yg aku nak ckp hensem dgn pa ...

aku setuju dgn statmen ko,
x semestinya kacak gadis suka kan,kadang ayat power kena main peranan,
mcm aku pun xpasti la aku kacak ke x,tapi perasan kacak je kot...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:44 AM | Show all posts
kalau perasan kacak boleh x nak jawab?? hahaha
kalau kacak ni org lebih pandang,contoh kalau jaga kaunter,dah tentu org akan lebih suka berurusan dgn yg kacak hahaha,
kalau dengan pompuan kelebihan kacak ni utk permulaan je,kalau ayat x power xkemana jugak..
pakai pun bukan sebarang pakai,kadang pakaian xkena pun hilang kekacakkan tu hahahaha,k

selama pengalaman aku perasan kacak ni,kalau kerja mmg xpernah lagi la xdpt,mmg mintak senang dapat...
tapi kalau buat jahat xsemestinya lepas,kadang kacak aje tapi perangai huduh pun xguna jugak tetap org menyampah...


Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:46 AM | Show all posts
ntah_sape replied at 4-6-2014 04:29 PM
bg aku laki hensem ni mostly playboy laa... suka melayan girl almaklumlaaa hensem
that's y laa.. b ...

diorg layan pompuan yg x cantik sgt sbb diorg pun fikir diorg xkacak mana,
mcm aku xkacak jd sedar diri la,nak merasa kacak dengan yg sama2 level paras je lah hahahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2021 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 3-3-2021 09:44 AM
kalau perasan kacak boleh x nak jawab?? hahaha
kalau kacak ni org lebih pandang,contoh kalau jaga k ...

org ensem dan cantik senang dimaafkan
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:20 AM | Show all posts
RED 666 replied at 3-3-2021 10:08 AM
org ensem dan cantik senang dimaafkan

kalau dia minta maaf boleh la kot,
tapi selalunye org cantik dan kacak ni diorg ade ego diorg jugak hehehe,

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:02 PM | Show all posts
besttt memang best jadi hensem
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:21 AM GMT+8 , Processed in 0.098184 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list