CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 2-12-2012 06:30 PM | Show all posts
susah jugak jadi hensem ni.. nak kentut kat public pun payah sbb ada je mata memerhati. baru nak senget, dah ade yg aim.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 12:41 AM | Show all posts
Ape ade dgn hensem? Byk org dengki, kata kita sombong, kata kita playboy (kenal pon tak lagi), awek selalu tak percaya kt kita,  awek jeles manjang je, bf marah kt gf sbb pandang kt kita( bro, gf kau jeling je tak pandang aku pon, jgnlah marah dia), muka hensem jadi bahan khianat kekadang tu kwn sendiri, dh di cop sebagai perampas gf dan bini org,
Ade org kata hensem bleh senang dpt kerja? Byk cantik, susah gak nak dpt klu yg interview tu lelaki laa. Gay mudah mendekati kita (dijauhkanlah).
Klu org tanya aku nape pilih perempuan biasa aje sbb takyah pikir pasal competition, wife akan syg kita walaupon kita tgh susah. alhamdullilah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 12:48 AM | Show all posts
a.ceCCo posted on 2-12-2012 02:45 PM
selalunya orang yg hensem2 ni sombong orangnyer..lagi2 yang berduit/berpangkat/anak dato'..cecco nga ...

Salah sket, perempuan lagi senang dr lelaki. Perempuan cantik campak kt mana pon ade org nak.
Last edited by MANSTIR on 3-12-2012 10:07 AM

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 08:37 AM | Show all posts
syukur alhamdulillah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2012 08:43 AM | Show all posts
masa zaman ipt, calon2 MPP yg berwajah hensem memang berpotensi untuk menang pemilihan disebabkan para pelajar2 pompuan lebih cenderung untuk mengundi calon2 yg hensem

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 10:45 AM | Show all posts
MANSTIR posted on 3-12-2012 12:48 AM
Salah sket, perempuan lagi senang dr lelaki. Perempuan cantik campak kt mana pon ade org nak.

memang le. sama jugak dengan lelaki..hensem pun ramai orang nak (tak termasuk aku ) . tapi tu ler..pompuan yang payahnya bila dah cantik auratla kena jaga sikit. kalau yang sedar diri tu cantik pakai purdah or pakai tutup2 sikit tak apa..ni siap bermekap2 la..pakai baju tak cukup kain lak.. lelaki mana ada kena jaga aurat sangat?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2012 12:30 PM | Show all posts
masa zaman ipt, calon2 MPP yg berwajah hensem memang berpotensi untuk menang pemilihan disebabkan para pelajar2 pompuan lebih cenderung untuk mengundi calon2 yg hensem

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 03:25 PM | Show all posts
xbest la... ramai gegurl tkt nk dkt dgn ak.. sbb dlm hti dorang mesti ade  kate "mamat ni da ade awek", "xmungkin xde awek lg... " jd kesimpulannya sampai skrg aku single... persoalannya skrg hensem ke ak? hahahahahhahahahaha.... Last edited by ketammerah on 3-12-2012 03:27 PM

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 10:09 PM | Show all posts
bes kut..asistant darkoko laki pn jadi convincing je nk menjual sbb muka nsem,pastu pandai cakap..siap ada member bos cakap 'omg, nsem nya staff you ni'..tergelak je aku bila opismate aku cite psl ni..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 08:09 AM | Show all posts
biasa je....tapi ada gay yg terpikat....tu yg susah tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 10:52 AM | Show all posts
dulu pon rasenyer i ensem mase zaman2 IPT...ade jek awek ajak lunch..blikan mekdi anta kat umah bagai...untung bdk umah i diorg pon dpt tempias mkn free...siap kna usha ngan gay lagi..yicksss.. tp tu dlu la lps da kawen ni perut da boroi kulit da itam leher da smkin pendek awek pon dah xpandang. hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 01:11 PM | Show all posts
Minami_Kotaro posted on 6-12-2012 10:52 AM
dulu pon rasenyer i ensem mase zaman2 IPT...ade jek awek ajak lunch..blikan mekdi anta kat umah baga ...

awek2 dah tak pandang takpe asalkan bini sayang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 02:04 PM | Show all posts
RED 666 posted on 6-12-2012 01:11 PM
awek2 dah tak pandang takpe asalkan bini sayang

sbb bini syg sgtla perut makin besar haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 02:19 PM | Show all posts
lelaki ensem ni rasanya ada 2 kategori jgk kot..
kategori A- mmg perasan bagus...
kategori B- mmg jenis yg ok, x berlagak, x perasan org bg perhatian kat dia..
tp x disangkal, ramai dlm kategori A..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 02:56 PM | Show all posts
Teringat ada janda bela aku dulu ms time blaja, last2 kantoi bini org. Apela.. Faedah yg aku dpt bile aku(dulu la k) mintak pmpuan blanje mkn, tgk wyg mmg dpt je. Siap amik kt umah lg. Yg slebihnye xleh dcterkn pade umum. Harommmm skrg da biase je hehe xhnsem sgt cm dulu sbb bini lg cntik dr aku
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:38 PM | Show all posts
ape tu lelaki hensem
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 10:52 AM | Show all posts
hensem kalau ayat tak POWER memang sangat tidak berguna...takut reputs sampai ke tua je
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 12:12 PM | Show all posts
tapi kadang2 terfikir gak...
laki cmame jahat pun...camane sosial pun...cmane teruk pun..
tetap ade hati nak berbinikan pompuan baik2...takut dpt zuriat x elok...
tapi masalahnye...adil ke untuk org pompuan??
bini baik akhlak...dok rumah jaga rumahtangga n anak baik2...
tapi laki kt luar sibuk berjoli smbil merosakkan pompuan2...

eh...tiba2 je tetukar tajuk....hehe...
yela...slalu dgr statement org laki ni nak berbini yg baik je...tanpa sedar diri tu byk kekurangannye...
sekian "Segmen Selami Diri" untuk hari ini...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2012 12:41 PM | Show all posts
anaryu posted on 7-12-2012 12:12 PM
tapi kadang2 terfikir gak...
laki cmame jahat pun...camane sosial pun...cmane teruk pun..
tetap ad ...

memang tak adil pun.

sebab tulah ada kenyataan, 'perempuan baik hanya untuk lelaki yang baik'

pompuan2 pun sepatutnya mestilah menjauhkan diri daripada lelaki2 jenis haprak camtu sebab realitinya pompuan yg terjebak dengan lelaki cam tu biasa akhirnya akan menanggung 'biawak hidup'




Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 04:34 PM | Show all posts
aku rasa mmg best jadi lelaki hensem. bukan aku tak bersyukur, tp pengalaman aku sepanjang remaja dan belajar dulu mmg diakui, lelaki hensem byk kelebihan. self confidence tinggi, nak bergaya dan pakai apa2 pun senang. dulu kawan aku yg hensem mudah je dpt bunga, dpt kad dari secret admirer.  aku dulu yg lelaki kurus kering, gelap mau tak terasa..masa tu mcm terasa taknak "bermemberkan"  kwn yg hensem.

teringat aku masa Dr Sheikh Muzaffar bg talk kat tempat aku. bila balik ofis, pompuan semua dok cakap, henseemmmnya dr sms
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 06:52 PM GMT+8 , Processed in 0.083150 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list