CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 29-11-2012 03:08 PM | Show all posts
R.A.M.A_mirror posted on 29-11-2012 03:01 PM
agreed !!
kalow dberi pilihan untuk dilahirkan kt dunia nie..
i rather choose to be a boy thn g ...

jadik perempuan dasat yer... aper yang dasatnyer

bak contoh!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2012 04:01 PM | Show all posts
gambar dua orang pembunuh hensem yang menggemparkan negara kita suatu ketika dulu

1) rasidi ismail, terlibat dalam kes bunuh sekeluarganya di nogori 9




2) mohd fazli azri, pembunuh budak berumur 3 tahun bernama syafiah humairah di selangor



hensem sampai mak budak malang tu merangkap kekasih dia sanggup maafkan perbuatan kejinya itu

[img] [/img]


forummer2 pompuan kat sini pun byk merembes kat diorang dan sanggup maafkan diorang



Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 04:17 PM | Show all posts
sbagai lelaki encem.. gen akui mmg susah hoke.. sbb aweks asik dtg je.. kdg2 pgglan telepon la sms ajak kuar la.. tak peraibesi sgt.. mencik hoke

kdg tu asik diperhatikan aje.. kdg2 rsa nak jadik pompuan pki purdah hoke..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 04:27 PM | Show all posts
best gilos..semua wanita gila sama wa..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 04:30 PM | Show all posts
aku hensem..tp pemalu camane?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 04:37 PM | Show all posts
peningpala posted on 29-11-2012 12:53 PM
Jadi lelaki hensem tak best. Aku penah rasa. Dulu aku kulit sawo matang, bulu mata panjang, bergigi  ...

habis ko dah ada aweks ke tak ni...??? atau ko dah kawin ke????
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 04:39 PM | Show all posts
amau posted on 29-11-2012 02:05 PM
sempat la jadi lelaki ensem satu ketika dulu... ramai gak pompuan ajak kawan n aku ok jer.. x jual m ...

Eeeeewwww..... poyonya... habis tu ko layan ke mak jan tu....????
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 04:46 PM | Show all posts
R.A.M.A_mirror posted on 29-11-2012 02:56 PM
lelaki hensem pada saya bkn la msalahnyer..
msalah pada lelaki yg pande mngayat tue jer..

ada gak lelaki cam ko ni.... tahu nak cari pompuan yang macamana....
ke ko ayat forumer kat sini.... kt luar ko la...

Tak ada lelaki  seseksi aku, tapi yang lebih seksi aku..... (sambil nyanyi lagu lelaki seperti aku - alif aziz yang diubah liriknya)
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 05:58 PM | Show all posts
dyana_inspira posted on 29-11-2012 04:37 PM
habis ko dah ada aweks ke tak ni...??? atau ko dah kawin ke????

Baru lepas kahwin hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 06:25 PM | Show all posts
mulutcomel posted on 26-11-2012 11:43 PM
Pasquale Manfredi, ni kira mafia n pembunuh yg hensem.. tp itali le.. motip bincang topik pembunuh h ...



ada encem ker    huhu  
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 06:49 PM | Show all posts
RED 666 posted on 25-11-2012 11:14 PM
teringat aku ada 2 kes bunuh besar di malaysia ni yg melibatkan pembunuh berwajah hensem, banyak for ...

Muka ko jambu ke wey?





Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 06:51 PM | Show all posts
mulutcomel posted on 26-11-2012 11:38 PM
yg ni kew... gigh aku google pembunuh hensem..kuar gmbor ni

Mcm ni hensem ke pd pandangan ko? Aku lg kacak dowh.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 07:17 PM | Show all posts
R.A.M.A_mirror posted on 29-11-2012 03:01 PM
agreed !!
kalow dberi pilihan untuk dilahirkan kt dunia nie..
i rather choose to be a boy thn g ...

taw xpe..pmpuan santekk t rmai jeles..
jd laki ensemm jrang laki lain jeless,laki lain tumpang ushar skaki ada la..
lg 1, pmpuan cantik bersepah2 dah..laki ensem+pndiam payah btol nk cari..

tp dah Allah cipta jd prempuan..bsyukur jek dgn apa yg ada
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 08:50 PM | Show all posts
aku baru jumpa sorang laki ensem ni kat apartmen aku tinggal tadi.. dia lebih kepada jambu la.. drive merc amik gf dia.. gf dia dok apartmen aku tinggal ni..

aku sendiri pernah jadi ensem masa kecik.. tapi skrg dah tak ensem.. dan aku sangat rindu zaman aku ensem dulu.. hidup heaven gila.. tp time tu tak rasa sgt.. tapi bila dah hilang nikmat tu baru lah tau camne.. itu pun kawan aku yg tlg sedarkan aku dah tak macam dulu.. kalau tak entah2 sampai skrg aku rasa aku ni ensem.. oleh itu kalau nak tau korang ensem ke tak.. tanyalah kawan rapat korang.. make sure dia jgn bg jawapan amik hati lak.. hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 09:16 PM | Show all posts
biasenyer........ lelaki kacak lg encem..... dpt kt awek yg x berape cun.......
kalau lelaki bulat gebu.... pak tam.... bila tengok awek die....... fuhhh..... cair derr.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2012 05:14 AM | Show all posts
asteruk posted on 29-11-2012 08:50 PM
aku baru jumpa sorang laki ensem ni kat apartmen aku tinggal tadi.. dia lebih kepada jambu la.. driv ...

nikmat hensem ni masa kecik memang tak nampak kepentingannya lebih2 lagi bila masa kecik mmg takde rasa2 nak berpakwe makwe ni sebab hormon ke arah benda2 macam tu belum berkembang lagi. yg dalam kepala otak pada masa itu hanyalah main, main dan main saja

kepentingan hensem atau cantik ni mula terserlah bila di zaman remaja/sekolah menengah. pada zaman inilah sesiapa yg ditakdirkan hensem atau cantik memang mengalami hidup yg sgt best. kehenseman dan kecantikan mmg dipandang tinggi pada zaman tersebut

pada zaman remaja juga, kekayaan harta benda, pangkat dan darjat memang tak dipandang langsung. anak2 org kaya yg gemok dan tak hensem mmg selalunya jadi mangsa pau, buli dan dipermainkan awek2 je. lainlah kalau kaya ditambah dengan hensem/cantik, memang sgt2 jadi pujaan.

berlainan pula di zaman dewasa, terang2 kekayaan harta benda, pangkat dan darjat memang lebih dipandang tinggi pada waktu tersebut. sesiapa2 yg tak hensem mampu menyerlah dengan jayanya dan mampu mendapat awek2 dan bini cun sekiranya mempunyai kelebihan kekayaan harta benda, pangkat dan darjat.

tetapi bini2 dan awek2 tu juga mestilah dalam golongan dewasa, kerana awek2 dalam kategori ini lebih memikirkan masa depan. awek2 golongan remaja memang lebih mementingkan rupa paras dan cuma suka mengepau dan mempermainkan golongan2 berduit yg tak hensem.

di zaman dewasa, org hensem tak berduit, walaupun bukan tandingan lelaki tak hensem berduit  lebih baik nasibnya daripada lelaki tak hensem lagi tak berduit yg sememangnya akan disisih dan dihina oleh awek2, sebab awek2 tetap akan menerima mereka disebabkan kehenseman mereka.





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 05:32 AM | Show all posts
anony-mous posted on 29-11-2012 07:17 PM
taw xpe..pmpuan santekk t rmai jeles..
jd laki ensemm jrang laki lain jeless,laki lain tumpang us ...

nope..i means dasyat tue adalah..
susah sgt nk jage nafsu kalow i jadi sorang wanita !
nk kena bkak tdung tyang rambut bgi cntik..
nk kena ptong kening bg cantik..
nk kena ketat2 seket nk bg menggoda..
nak kena wat bggol seket kt blkg tu bg cantik..
tdung kena fesyen bagai sket..bru orang tpandang2..
byk lagi la..huuhu..

sya bkn la sebaik mana pon..tp sgat scary biler jadi camtue..huhu..
brsyukur jadi sorang lelaki..


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 05:37 AM | Show all posts
lavendernovella posted on 29-11-2012 03:08 PM
jadik perempuan dasat yer... aper yang dasatnyer

bak contoh!!!

xtaw nk describe camne..huhu..
too many factor nak kena consider klow jadi girl nie..huhu...

#klow ade pilihan memilih anak..sya nak anak 3 laki..1 sorang je girl..
actually..sah nak jage girl dari boy..huhu..


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 05:46 AM | Show all posts
dyana_inspira posted on 29-11-2012 04:46 PM
ada gak lelaki cam ko ni.... tahu nak cari pompuan yang macamana....
ke ko ayat forumer kat sin ...

mostly guy camtue laa..
saya xde la sebaik mane pon..

datz why mostly u tgok citer2 mlayu ala..ala..adam n hawa ..ombak rindu..blaa..blaa..
sejaat mana pon laki tue pon..seteruk playboy mana pon laki tue pon..
sehensem gatal mana pon laki tue..
die akan ttarik pada kebaikan sorang wanita tue sahaja..
die xkan tertarik pada kecantikan luaran wanita tue..
sebab dia da bosan kot dengan kecantikan luaran wanita..
die penat2 compare tgok wanita smua cantik2 luar nyer..
tapi agak susah nk cari cantik yg dalamnyer..
maybe perkara nie fitrah lelaki sebenarnye,..


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 08:14 AM | Show all posts
dyana_inspira posted on 29-11-2012 04:39 PM
Eeeeewwww..... poyonya... habis tu ko layan ke mak jan tu....????

hehe... biase laa... aku jwan.. 'sorry... i dah bepunya..'.. kikikiki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 02:42 PM GMT+8 , Processed in 0.078536 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list