CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: brown93

[BEST + ULTRA SERAM ]Misteri Riviera II Apartment

  [Copy link]
 Author| Post time 2-11-2012 08:23 PM | Show all posts
irazaira posted on 2-11-2012 11:15 AM
TT, sila sambung lagik..

Masih gigih menunggu..

dah...baca ar kt atas ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2012 08:26 PM | Show all posts
taji2906 posted on 2-11-2012 09:48 AM
anak buah aku sekolah pandan jaya.. memang itu hari kecoh kat pandan jaya pasal ni.. abis semua bu ...

ni cari penyakit nama nye..kot yer pun kenape nk lepak kt rumah kosong..lepak cc jer suda larr..nah makan ubat tu..he2..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2012 05:46 PM | Show all posts
taji2906 posted on 2-11-2012 09:48 AM
anak buah aku sekolah pandan jaya.. memang itu hari kecoh kat pandan jaya pasal ni.. abis semua bu ...

rasanya kalo depa masukd alam tu saja tak buat apa2, mungkin ok kot..
ni  depa siap sepah2 n amek barang
memang jadik cm jangan pandang belakang la
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 07:56 AM | Show all posts
semalam aku baru tanya ipar aku pasal sekolah tu... dia kata budak yg punca tu sekolah lagi tapi selalu sakit.. masa kejadian cikgu bagi cuti sebulan.. tapi la ni p sekolah ka, dok umah ka asik dok sakit ja..

pastu tanya la still jadik tak rasuk kesurupan kat sekolah tu.. ipar aku cakap memang jadi lagi tapi bukan rasukan kesurupan.. tp rasukan kemiangan dan kegatalan... budak saja berlakon kena rasuk sebab nak perhatian.. citernya budak form 3 ni minat kat senior laki form 5.. saja buat2 kena rasuk so nati budak yg dia minat tu tolong pegang dia.. bila panggil ustaz nak ubat, ustaz tau la dia bohong... ubatnya penyepak terus.. hahahah... teruk tul budak la ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 09:16 AM | Show all posts
taji2906 posted on 5-11-2012 07:56 AM
semalam aku baru tanya ipar aku pasal sekolah tu... dia kata budak yg punca tu sekolah lagi tapi sel ...

hambik ko.. mmg padan muke kne penyepak.. saje nyusahkan orang.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 03:39 PM | Show all posts
taji2906 posted on 5-11-2012 07:56 AM
semalam aku baru tanya ipar aku pasal sekolah tu... dia kata budak yg punca tu sekolah lagi tapi sel ...

hahahahhh....kreatif sgguh budak pompuan itu
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 11:01 PM | Show all posts
havovasta posted on 1-11-2012 10:48 AM
ok bro gua dh repair..btui kan hat tuh? dlu mse dr kecik sampi dajah 3 dok kt tmn muda..sebelah bang ...

ni la jln aku ulng alik g keje...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 11:50 PM | Show all posts

boleh tdo awal cm nie...pening nk bce.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 10:21 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 02:08 PM | Show all posts
edoraixora posted on 31-10-2012 02:18 PM
tambah sorang lagi surfinv....
katenye lokasi di taman kenchana cheras (refer post #1)

kat area rumah saya tu..tempat iolss membesar..tmpt ni mmg border antara taman kencana + riviera + taman muda.
awal tahun 2000 dulu pon dah pelik kenapa laa apartment ni mcm kosong aje, sedangkan baru 4-5 tahun beroperasi, dgn lokasi yg startegik bebetul tepi jalan kenapa org x duduk..mmg dah agak SOMETHING WRONG SOMEWHERE..nnt kalo iols balik KL, iols tolong ambik gambo..mau ka?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 02:16 PM | Show all posts
havovasta posted on 1-11-2012 09:59 AM
salam TT, blok asrama yg korg mksdkn ni yg tp jln depan mngadap car wash kn? klu situ mmg kt umah la ...

adakah kite berjiran? org yg duduk area situ mesti sekolah kat Taman Muda kan..kan..kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 02:50 PM | Show all posts
Tetiap hari lalu tempat ni.. tapi aku rasa baru je tempat ni dikosongkan. Mungkin 2005-2006 kot. Sebab tahun 2004 ada student duduk lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 02:55 PM | Show all posts
so mana sambungannya?~
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 02:56 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 06:20 PM | Show all posts
uyooo seram siot baca....ada sambungan tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2013 09:45 AM | Show all posts
thanks TT share citer.. menarik sgt... walaupun mula2 berpinar biji mata nak ngabih... tapi gigih jugak baca.... nape ek apartment ni jd gini? lawa lagi nmpknye.. siap ade swimming pool lg... seronok kalo boleh tau ape sebab jd kosong.... kosong sebab ade gangguan atau gangguan selepas kosong.... kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2013 02:17 PM | Show all posts
seronok baca ...tt jangan lupa update ya....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2013 04:02 PM | Show all posts
Kalo nak pegi cari tempat2 angker ni, jgn lupa jemput sy ok TT.hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2013 04:40 PM | Show all posts
mamakoya posted on 11-3-2013 02:08 PM
kat area rumah saya tu..tempat iolss membesar..tmpt ni mmg border antara taman kencana + riviera + ...

mauuu....kasi tepek la itu gambo byk2

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2013 10:29 AM | Show all posts



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:05 PM GMT+8 , Processed in 1.859465 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list