CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: naznav

[Cadangan] Groupon/Groupon Malaysia

[Copy link]
Post time 13-4-2012 02:16 PM | Show all posts
Xde lagi ke org yg guna groupon ni...

Teringin nak beli foot massage+ear candling......
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2012 09:53 AM | Show all posts
Sangat bagus sebenarnya kamu membuka thread berkaitan tawaran voucher online ini, aku adalah sal ...
dr.R Post at 28-9-2011 13:28



   ten q Dr. R....lepas ni aku  taknak ignore dah emel groupon nie...
hehe..aku ingat boleh pakai credit card je..rupanya banking transfer pon boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2012 09:15 PM | Show all posts
kes Danny Ng, pemuda cina diserang di kfc i-city kat shah alam tu pasal groupon nih ler..

Groupon Deal [40% Off] i-City: 1 SnoWalk + 1 Ferris Wheel Ride + 1 Outdoor Ride + KFC Combo Meal for RM33 instead of RM55 expiring on the Feb 8, 2012

http://www.alantanblog.com/gener ... ight-with-customer/
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2012 11:32 AM | Show all posts
kes Danny Ng, pemuda cina diserang di kfc i-city kat shah alam tu pasal groupon nih ler..

Groupo ...
dasatgiler Post at 17-4-2012 21:15


Betul aku pun ada beli deal ni, selepas kes ni pun masih ada promotion sama melalui Everyday.com tapi KFC ditukar dengan Old Town Kopitiam dan rakan sepejabat aku ada yang beli.
http://www.groupon.my/deals/klang-valley-selangor/i-city-sno-walk/715948385

  • Redemptionperiod: Jan 25, 2012 – Feb 8, 2012.
  • Redemption valid Mon – Fri: 10am – 10pm (including public holidays).


Bagi aku salah pihak i-City dan KFC sendiri juga, pormotion ini hanya berlangsung selama 2 minggu saja. Hanya 10 hari saja valid kupon ni sebab hanya valid pada waktu bekerja saja, dengan jumlah pembelian 1591 Bought! sepatutnya pihak KFC perlu persediaan yang secukupnya dengan sentiasa update jumlah pembeli yang dah redeem dan belum.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 11:49 AM | Show all posts

groupon malaysia

haloo sume...ada sape2 pnh beli pakej dr groupon x..cam ner er nk beli n nk pakai..ada hiden caj or paper x?

http://www.groupon.my/
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 01:20 PM | Show all posts
aku pernah beli lens thru groupon..okay jer..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 01:29 PM | Show all posts
nycest posted on 14-10-2012 01:20 PM
aku pernah beli lens thru groupon..okay jer..

kalau beli yg mcm servis or detailing kete tu cam ner cara dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 03:07 PM | Show all posts
otomen_taro posted on 14-10-2012 01:29 PM
kalau beli yg mcm servis or detailing kete tu cam ner cara dia

entah..
pernah beli yg utk keta tuh..
tapi tak pegi sebabnya malas..membazir..
ari tuh ade beli yg untuk buat rambut..
tapi leceh..sebabnya everytime aku kol je..kadang2 tak berangkat lah ape lah..
last2 dah expired...

kau try search la kat tenet..kot2 ade yg buat review penah pakai groupon yg sama..


Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2012 12:39 PM | Show all posts
kalau kat groupon ni biasanya saya beli tiket wayang... penah sekali beli supplement...
pastu yg latest beli voucher utk develop gambar...
ok jer, takde problem..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2012 02:41 PM | Show all posts
Aku dah biasa beli sejak 2 tahun lepas, rasanya dah lebih seribu kupon aku beli kot bukan setakat GroupOn je tapi MyDeal, Dealmates, Everyday sekarang dah jadi Livingsosial, ILoveDiscount dan banyak lagi dah tutup contoh macam Jigocity dan Hahah. Nak senang boleh masuk laman web kat link bawah aku attach ni, senang sebab dia senaraikan semua diskaun-diskaun yang ada kat Malaysia ni.

http://www.yaloa.com/
http://deals.bigsale.com.my/

Tambahan, aku pernah beli 3 kali wax dan polish kereta sebelum ni. Harga tak silap paling murah pernah beli rm38 dan paling mahal rm88 dan semuanya aku puas hati.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2012 02:55 PM | Show all posts
Aku paling banyak beli kupon makanan, selalu kat Everyday.com sekarang ni Livingsocial. 98% boleh katakan tak ada masalah, selebihnya 2% ada masalah sebab restoren tu dah bankrupt atau tutup. Aku paling menyampah kalau aku call restoren tu berkali-kali tak dapat, bila aku walk in rupanya dah tutup. Satu kerja pula aku nak minta refund balik, tapi bab refund tak ada masalah setakat ni. Selain tu no telefon diorang sertakan tak betul atau lokasi tak tepat, menong lah aku cari dan bila sampai ke restoren tu katanya perlu 2 hari reservation tapi lepas aku nyatakan cuba hubungi tak dapat jadi dia benarkan juga la aku makan kat situ. Banyaknya kupon-kupon ni perlukan 2-3 hari reservation buatkan aku malas nak beli, aku suka beli beli yang tak perlukan reservation. Baru ni GroupOn ada buat discount utnuk Auntie Anne, 40,000 kupon berjaya di jual dan aku saja beli 10 kupon dan aku dapat rm12 sebab ada 6 orang rakan aku beli kupon guna link aku bagi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2012 03:57 PM | Show all posts
saya biasa beli voucher makanan kat Groupon ni...biasanye takde masalah cuma sekali je ada 1 voucher tak ter'reedem' sbb kedai Austin Chase kat The Gardens dah tutup...nasib baik voucher tu beli thru free credits jd takdela rasa rugi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 10:51 AM | Show all posts
forselab posted on 16-10-2012 03:57 PM
saya biasa beli voucher makanan kat Groupon ni...biasanye takde masalah cuma sekali je ada 1 voucher ...

Sama lah yang Austin Chase tu pun tak sempat redeem, aku nak refund balik tapi dia bagi aku 2 voucher sama kat Austin Chase Plaza Masalam. Mungkin sebab aku dah 3 kali komplen kot, kali pertama masa kupon ICity-KFC dulu yang KFC dah habis tu sampai bergasak sakan tu.

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 10:55 AM | Show all posts
Paling banyak masalah aku beli kat Everyday.com.my dulu, banyak cafe dan restaurant tu dah tutup dan aku rasa lebih 10 kali aku minta refund kredit balik dan pernah sekali tu aku dapat credit rm50 sebab aku hantar email sebab bengang sangat. Sekarang ni dah tukar nama baru mungkin yang lama banyak masalah kot, tapi yang baru ni pun aku ada baca beberapa kedai dah bankrupt. Tak best sekarang ni semua deal tak boleh baca komen orang, kalau dulu boleh baca komen orang meroyan sebab tak boleh nak redeem bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 10:58 AM | Show all posts
Untuk lebih faham lagi, cuba baca link aku bagi kat bawah ni sebab thread seakan ni pernah dibincangkan dulu dan aku pun pernah komen panjang lebar.

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=599792

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 11:04 AM | Show all posts
dr.R posted on 17-10-2012 10:55 AM
Paling banyak masalah aku beli kat Everyday.com.my dulu, banyak cafe dan restaurant tu dah tutup dan ...

ha'ah kan...dulu bleh baca komen org lain pasal satu2 offer tu tp skrg dah takde function comment tu...
bleh yek mintak refund balik..? just hantar email ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 11:11 AM | Show all posts
forselab posted on 17-10-2012 11:04 AM
ha'ah kan...dulu bleh baca komen org lain pasal satu2 offer tu tp skrg dah takde function comment  ...

Boleh minta refund balik, hanya hantar email je dan attach sekali kupon tu. Aku pun selalu dapat free credit kat email, 2 bulan adalah sekali 2 dapat rm10-rm20 sebab aku ada 5 email. Dulu aku pernah beli kupon kat Sunway Pyramid tak silap cafe tu macam bentuk kapal kat tingkat paling atas, ala dah lupa namanya tapi bila aku nak redeem rupanya dah bankrupt. Terus aku hantar email nak mintak refund balik rm25 tak silap, lepas tu dia bagi suggestion nak nak in duit rm25 atau masuk credit rm25+rm10 extra jadi aku pilih masuk credit dapat rm35.

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 11:15 AM | Show all posts
dr.R posted on 17-10-2012 11:11 AM
Boleh minta refund balik, hanya hantar email je dan attach sekali kupon tu. Aku pun selalu dapat f ...

Ok dah ingat, nama restaurant tu Gasoline. Dia paksa aku redeem kat branch lain, tapi sebab masa tu aku malas nak redeem tempat lain sebab factor utama aku beli adalah lokasi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 11:22 AM | Show all posts
dr.R posted on 17-10-2012 11:15 AM
Ok dah ingat, nama restaurant tu Gasoline. Dia paksa aku redeem kat branch lain, tapi sebab masa t ...

ooh bleh yek..? faktor saya beli pun sbb lokasi...malas nak mintak refund Austin Chase tu sbb offer tu valid at 5 other locations...kang dia tanye kita balik ngape tak pegi Austin Chase kat tpt lain...rupanye bleh ye bg alasan faktor lokasi...hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 11:42 AM | Show all posts
dr.R posted on 17-10-2012 10:58 AM
Untuk lebih faham lagi, cuba baca link aku bagi kat bawah ni sebab thread seakan ni pernah dibincang ...

ok thanks
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 10:47 PM GMT+8 , Processed in 0.082282 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list