CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7164|Reply: 20

[Tempatan] WORLD CLASS PUNYA JEBON

[Copy link]
Post time 25-9-2012 09:14 PM | Show all posts |Read mode
5 kereta mewah dilarikan penjenayah di Kajang
2012/09/25 - 18:00:53 PM




KUALA LUMPUR: Sepuluh penjenayah bersenjatakan parang, kapak dan pisau melarikan lima kereta mewah dianggarkan bernilai RM500,000 dari sebuah pusat pameran jualan kereta di Bandar Sungai Long, Kajang, dekat sini awal hari ini.

Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang, Superintendan Azman Ayob, berkata kereta itu adalah tiga Honda Accord, sebuah Honda Civic dan sebuah Honda CRV.
"Mereka telah mengikat dua pengawal keselamatan dan dua orang daripada mereka menyamar menjadi pengawal keselamatan," katanya kepada pemberita di tempat kejadian.

Beliau berkata mereka dipercayai memecah masuk tingkat bawah premis dua tingkat itu kira-kira 3 pagi sebelum mengambil kunci kereta di dalam pejabat.

Polis menerima panggilan daripada pengawal keselamatan yang berjaya melepaskan diri kira-kira 7 pagi, katanya.

Azman berkata polis sedang meneliti kejadian itu berdasarkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang terdapat di premis itu. - BERNAMA

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2012 09:22 PM | Show all posts
ape maksud JEBON?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 09:25 PM | Show all posts
HONDA jer ,,, kereta mewahkah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 09:31 PM | Show all posts
orang berani rompak depan2 skang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 10:00 PM | Show all posts
siap menyamar jadi pengawal keselamatan tu yang tak leh tahan....



atau cuma nak claim insuran...maklumlaa kerajaan kalu PKR memang...peninglaa kepala tokey used car
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 10:39 PM | Show all posts
Berapa jauh agaknya kereta tu boleh pegi sebelum terpaksa mengisi petrol...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 11:41 PM | Show all posts
sayawifenikmie posted on 25-9-2012 09:25 PM
HONDA jer ,,, kereta mewahkah?

wartawan x sekolah. honda jer pun.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 11:44 PM | Show all posts
sayawifenikmie posted on 25-9-2012 09:25 PM
HONDA jer ,,, kereta mewahkah?

Bau bau jepun


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2012 11:46 PM | Show all posts
ultra78 posted on 25-9-2012 11:44 PM
Bau bau jepun

jepun mmg pengeluar ikan ....

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 11:46 PM | Show all posts
tobby posted on 25-9-2012 11:41 PM
wartawan x sekolah. honda jer pun.



ye laaa ,,, as stated kat ur siggy
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 11:57 PM | Show all posts
mirage_46 posted on 25-9-2012 09:22 PM
ape maksud JEBON?

'Jebon tu nenek ngko'
'Eh, nenek aku Cik Embun'
'Jebon tu atuk ngko'
'Eh, atuk aku James Bond'

heheh...Jebon tu orang kedah punya term untuk binatang macam memerang yang suka curi telur ayam...

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 09:55 AM | Show all posts
used car ke ni? 5 bijik 500k? mesti lebih kalau harga sebelum subsidi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 09:58 AM | Show all posts
maja07 posted on 26-9-2012 09:55 AM
used car ke ni? 5 bijik 500k? mesti lebih kalau harga sebelum subsidi.

dah sah2 showroom honda sbb sume yg dirampoknya jenama honda
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 10:00 AM | Show all posts
Arissa_Sofea posted on 25-9-2012 11:57 PM
'Jebon tu nenek ngko'
'Eh, nenek aku Cik Embun'
'Jebon tu atuk ngko'

jeboon bukan makan ayam ke? tak makan telur ayam?

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 10:20 AM | Show all posts
mungkinkah perompak tu warga china?
marah kat jepun curi pulau china
maka dicurinya kereta keluaran jepun..
hjehhehehe... puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 10:24 AM | Show all posts
sayawifenikmie posted on 25-9-2012 09:25 PM
HONDA jer ,,, kereta mewahkah?

mewah la tu.. intenasional....

iols mmpu pakai kete tempatan sajork..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2012 10:27 AM | Show all posts
hee_young posted on 26-9-2012 10:24 AM
mewah la tu.. intenasional....

iols mmpu pakai kete tempatan sajork..
iols mmpu pakai kete tempatan sajork..


iols HONDA ... EX5
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 10:37 AM | Show all posts
HONDA tu kete mewah la dari SAGA BLM
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 10:38 AM | Show all posts
orang aku kenal bawak kereta HONDA semuanya poyo
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 10:42 AM | Show all posts
razzmat posted on 26-9-2012 10:37 AM
HONDA tu kete mewah la dari SAGA BLM

..tul2....kete import...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.132330 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list