CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: luvly_snow8608

Borak Gusip V172 :Edisi Hujung-Hujung Syaaban

 Close [Copy link]
Post time 11-7-2013 06:17 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 11-7-2013 06:14 PM
ok i tau.
u jaga diri tau, jaga mulut

hihi ni i da sedaya upaya zip mulut n halang taipan jemari i ni dr melakukan perkara yg x sepatut nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2013 06:22 PM | Show all posts
miawpink posted on 11-7-2013 06:17 PM
hihi ni i da sedaya upaya zip mulut n halang taipan jemari i ni dr melakukan perkara yg x sepatut  ...

bagus camtu. jgn dlm tred ni je jaga jari jemari
kat tempat lain kemain lagi taipan anda...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 06:28 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 11-7-2013 06:22 PM
bagus camtu. jgn dlm tred ni je jaga jari jemari
kat tempat lain kemain lagi taipan anda...: ...

akan di usaha kan jaga jari jemari ini
jika terlepas di tmpt lain tu paham paham je la
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 06:32 PM | Show all posts
miawpink posted on 11-7-2013 06:28 PM
akan di usaha kan jaga jari jemari ini
jika terlepas di tmpt lain tu paham paham je la

kita faham sgt...........
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 06:37 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 11-7-2013 06:32 PM
kita faham sgt...........

awak tau kita mcm ne kn....
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 06:47 PM | Show all posts
miawpink posted on 11-7-2013 06:37 PM
awak tau kita mcm ne kn....

tau sgt

nak pinjam bahu tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 06:52 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 11-7-2013 06:47 PM
tau sgt

nak pinjam bahu tak?

nak...
nak lap hingus sekali
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 06:54 PM | Show all posts
miawpink posted on 11-7-2013 06:52 PM
nak...
nak lap hingus sekali

ewwwwwwwwwwwwww...

miaw kita nak out ni..nak sidai kain...dok online je tadi, lupa nak letak downy.......harum wangi sepanjang hari..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2013 06:56 PM | Show all posts
tapibukanaku posted on 11-7-2013 06:54 PM
ewwwwwwwwwwwwww...

miaw kita nak out ni..nak sidai kain...dok online je tadi, lupa nak letak  ...

ok babai....
nanti sembang lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 07:04 PM | Show all posts
miawpink posted on 11-7-2013 06:56 PM
ok babai....
nanti sembang lagi

kelas tba dgn miaw sembang kat sini, nak join boleh
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahal, x sedap n Zzzzzzz..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 08:40 AM | Show all posts
dahliateck posted on 11-7-2013 07:04 PM
kelas tba dgn miaw sembang kat sini, nak join boleh

boleh teck sembang kosong sambil tambah tacang
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang dh sahur
Aku baru sahur
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila nk raya ni lmbt nyaaaaaa

Boring ahhhhhh


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tension ahh mcm  ni
Cpt laaa raya
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok kalo hujan satu hari pun ok
Best sikit aku nk kuar xpanas

Panas aku xnk kuar

Aku tunggu ujan baru kuar

Doa ketika hujan turun
Moga hujan yg turun bawa rahmat
Bukan bawa bencana amin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2013 01:52 AM | Show all posts
miss_white posted on 21-7-2013 01:17 AM
Korang dh sahur
Aku baru sahur

sahur lagi tiga jam bang
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu posted on 21-7-2013 01:52 AM
sahur lagi tiga jam bang

Nyah ko sahur apa
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 11:47 PM | Show all posts
miss_white posted on 21-7-2013 11:45 PM
Nyah ko sahur apa

nasik, lauk ikan, roti, vitamin x, multivitamin, air sirap jer nok

tak larat makan banyak-banyak time sahur

uols macam mana pulak nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2013 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengah sahur ahh ni nyah

Aku minum susu mkn megi sama burger

Nyah ko dh shopping raya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.102011 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list