CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: dmohds

Beli Bra ?!??

[Copy link]
Post time 18-9-2012 02:35 PM | Show all posts
org tu tgh sedih korang dok tnye pasal umah tangga dia...
jawab soalan dia sudah la......kecoh betol laa sekor2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2012 04:37 PM | Show all posts
miss_jb posted on 17-9-2012 11:36 PM
haha so funny..as i said before,kte semua ada hak untuk bersuara n im just telling that im not com ...

its just pasal beli bra, bukan beli dadah ke apa sampai kena tulis pepanjang,
u teruskan beli bra seperti u suka dan me beli seperti me suka,
dunia tetap berputar macam biasa

Last edited by faraway1 on 18-9-2012 03:04 AM

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 05:20 PM | Show all posts
faraway1 posted on 18-9-2012 04:37 PM
its just pasal beli bra, bukan beli dadah ke apa sampai kena tulis pepanjang,
u teruskan beli bra ...

btul2..dunia berputar..suka ayat tu...yg gi hentam byk2 tu pahal kan...tak gitu..org sembang ringan2 je sini..dia cam gangster..marah2,..kutuk..releks beb..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 05:35 PM | Show all posts
hensemguy posted on 18-9-2012 08:14 AM
nama pun shoping complex..people free to go where ever they want..kalu ada section tu letak signboar ...

Salam...

Auntie adalah salah sorang di antara kaum wanita yg berada di section men's underwear.... Kenapa? Sbb salah satu tugas auntie ialah memastikan suami (dan kdg-kala anak lelaki) mempunyai underwear yg mencukupi.... Nak tunggu en suamiku pergi beli...hmmm..... tak ingat when was the last time he bought one for himself...

So kaum lelaki, kalau ada wanita2 yg ke section men's underwear, kitaorg bukan desperate housewives yg nak stalk kaum lelaki... We are on our mission trying to provide proper "undergarments" for our husbands/sons....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 05:46 PM | Show all posts
faraway1 posted on 18-9-2012 02:44 AM
so me suka dan me suka bawak laki me, so takkan me nak ketepikan kesukaan hanya sebab boleh buat
...

setujuuu..saya pun macam awak..

dan dalam kes macam ni suami saya lagi arif pilih untk saya,kalau tkde saya pun dia boleh pergi sndri beli...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 05:47 PM | Show all posts
Salam.

Kalau kat KL ni, auntie rasa takder sgt ler sensitivity pasal kaum lelaki masuk ke kedai La Senza, Xixili, Audrey dsbnya... Sbb auntie selalu tengok lelaki yg menemani wives/fiancee/gfs masing2 ke dlm kedai tersebut. Setakat ni, auntie rasa dan percaya mata lelaki2 tu cuma tertumpu kpd pasangan masing2 ler....

Mungkin kalau lelaki tu masuk sengsorang kat dlm kedai sebegitu, tu mungkin abnormal sikit.... Tapi mmg jarang lah berlaku.... Bersangka baik - mungkin dia nak hadiahkan bra/panty/lingerie kat pasangannya...

En suamiku tak kisah nak menemani auntie kat kedai sebegini sbb dia mmg species yg tak kisah... Katanya kebanyakan kaum wanita pakai bra, so apa nak dimalukan jika beli bra. Kalau tak pakai bra, kita patutlah malu.... Mmg takder ler mata dia melilau melihat tits perempuan lain atau melihat perempuan lain memilih bra. Kdg-kala, dia tunggu kat luar kedai jer kalau kedai tu ramai pelanggan sbb dia mmg tak suka crowded places...

His main focus would be to assist auntie to buy a bra... The longer I look and browse, the longer he would hv to spend his time shopping wz me... So the best thing to do is to assist me in making up my mind and decide... Tapi itu en suami ku ler.... Pandangan kami dgn pasangan lain berbeza2....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 07:29 PM | Show all posts
faraway1 posted on 18-9-2012 04:37 PM
its just pasal beli bra, bukan beli dadah ke apa sampai kena tulis pepanjang,
u teruskan beli bra ...

ahaa just nak bg u paham,,paham?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 05:55 AM | Show all posts
miss_jb posted on 18-9-2012 05:29 AM
ahaa just nak bg u paham,,paham?

me tak baca habis pun apa u tulis,
panjang sangat plus
bukan penting pun...
ianya hanya pasal beli bra...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2012 05:56 AM | Show all posts
hensemguy posted on 18-9-2012 03:20 AM
btul2..dunia berputar..suka ayat tu...yg gi hentam byk2 tu pahal kan...tak gitu..org sembang ringa ...

pura pura aje tu, hakikatnya entah camana
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 05:57 AM | Show all posts
buluhbetung posted on 18-9-2012 03:46 AM
setujuuu..saya pun macam awak..

dan dalam kes macam ni suami saya lagi arif pilih untk saya,kal ...

see bukan me sorang aje suka bawak laki kan,
ramai lagi, itu pun nak jakun pasal bawak laki pegi beli bra...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 08:19 AM | Show all posts
moyas posted on 17-9-2012 03:29 PM
camtu erk?
tp! pesal nak sorok2? kan benda tue lumrah. kt supin komplek menda2 tu da terjua ...

lelaki bila berada di tempat yg bukan sepatut nya mesti ada rasa janggal....sama juga wanita jika berapa di tempat jual spender lelaki...mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 08:21 AM | Show all posts
auntieagony posted on 18-9-2012 05:35 PM
Salam...

Auntie adalah salah sorang di antara kaum wanita yg berada di section men's underwear ...

alah...bukan desprate..tak de org kata pun desprate..dah org laki yg gi section bra tu..desprate..heloooo...wife diorang yg duk tarik oiii..suruh join skali beli bra...heloooo
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 09:31 AM | Show all posts
Jejaka88 posted on 19-9-2012 08:19 AM
lelaki bila berada di tempat yg bukan sepatut nya mesti ada rasa janggal....sama juga wanita jika  ...

x semua org janggal. iols da biasa ikut papa n abg g supin menda2 camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 10:05 AM | Show all posts
hensemguy posted on 19-9-2012 08:21 AM
alah...bukan desprate..tak de org kata pun desprate..dah org laki yg gi section bra tu..desprate.. ...

Salam.

Encemboi.... don't get me wrong... Auntie bukan tujukan jawapan tu khas utk encemboi.... Posting tu ditujukan to the world at large...

Ianya utk sesiapa yg tak memahami mengapa kaum wanita berada di section men's underwear jer....

Smoke peace pipe ok... virtually....
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 12:25 PM | Show all posts
auntieagony posted on 19-9-2012 10:05 AM
Salam.

Encemboi.... don't get me wrong... Auntie bukan tujukan jawapan tu khas utk encemboi.... ...

ok lah auntie..i tak marah pun...i ok je...peace peace...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 08:06 PM | Show all posts
xhabis2 lagi rupenye...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2012 08:12 PM | Show all posts
Jejaka88 posted on 18-9-2012 06:19 PM
lelaki bila berada di tempat yg bukan sepatut nya mesti ada rasa janggal....sama juga wanita jika  ...

kenapa nak janggal, last kami masuk kedai belikan spender tuk laki masa kami kat amsterdam,
salesperson dia ppuan lagi, sebagai orang berkahwin atleast pada me,
ianya normal aje, macam belikan stokin tuk laki, belikan tshirt,
so tidaklah kena rasa apa apa bila masuk kedai spender ke bra.



Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 10:08 PM | Show all posts
pasal beli bra pun nak kontreversi..hadeh...
lain org lain pendapat...rambut sama itam ati lain2..
ikut la mana suke...senang cite..
haish...TT oh TT...
lu pigi mana???xdak update lg ka?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 02:13 PM | Show all posts
moyas posted on 19-9-2012 09:31 AM
x semua org janggal. iols da biasa ikut papa n abg g supin menda2 camtu.

abg moi malu2 tucem x masa tu  
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 02:16 PM | Show all posts
tuan_wu posted on 20-9-2012 02:13 PM
abg moi malu2 tucem x masa tu

dia mana la taw malu... poyo jerk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 09:24 PM GMT+8 , Processed in 0.963799 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list