CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: pot_pet

ADAM DAN HAWA HANYA AKAN DITAYANGKAN MUSTIKA HD-134.

 Close [Copy link]
Post time 28-8-2012 10:17 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 10:13 AM
dulu pakej iols tu 50 hengget, pastu astro kasi naik bill monthly, then tambah beyond terus jdi se ...

owhh mesti uols nyer beyond yang complete pakej maksud iols HD n PVR function sekali eh?
mahal yang amponnn.. nasib iols xkene mcmtuh.. kalo dop, nanges! haha

kowserr lah nak hadap asteruk basic jah.. cete semua mcm sakai.. dok ulang tayang cete sama.. even hadap tv sekali sekala jah tp asal hadap cete tuh jugak.. bodoh sangat!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2012 10:23 AM | Show all posts
luvly_snow8608 posted on 28-8-2012 10:17 AM
owhh mesti uols nyer beyond yang complete pakej maksud iols HD n PVR function sekali eh?
mahal ya ...

memang sakai, terutama Channel Ria tu semua stock2 sampah.... iols x amik pon recoder tuh, yang itu kna tambah lagi duit....

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 10:45 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 10:23 AM
memang sakai, terutama Channel Ria tu semua stock2 sampah.... iols x amik pon recoder tuh, yang it ...

tau xpe... yang dah main kat citra dok ulang kat ria n prima pulak kekunun hadiah raya.. vongoksss

loohh, so yang uols dok baya ratus2 tuh amek HD jah kah? channel pakej laks?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 11:07 AM | Show all posts
luvly_snow8608 posted on 28-8-2012 10:45 AM
tau xpe... yang dah main kat citra dok ulang kat ria n prima pulak kekunun hadiah raya.. vongoksss ...

iols amik katon, nat geo, variety, movie, sport, mustika... asalnya sport, nat geo, n mustika jer.... ntah la iols x paham, dia kata kalo nak masuk hd dia akan kasi lagi beberapa pakej lain, dia suh pilih, so minta dia tambahkan karton n movie... tup2 dari 70 lebih terus melambung ker 130++.... ingatkan kut jadi around 100 hengget jer...

Last edited by kukukatablog on 28-8-2012 11:08 AM

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 11:11 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 11:07 AM
iols amik katon, nat geo, variety, movie, sport, mustika... asalnya sport, nat geo, n mustika jer. ...

muvi + sports mmg mahal noks.. sebab tuh la jadik beratus.. huhu

so apa y best tgk HD noks? parut jeragat bagai tuh terserlah nyata kah?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 11:17 AM | Show all posts
luvly_snow8608 posted on 28-8-2012 11:11 AM
muvi + sports mmg mahal noks.. sebab tuh la jadik beratus.. huhu

so apa y best tgk HD noks? par ...

iols belum lagi pkai plasma 60 inci yer noks, so HD nya x berapa nak nampak....

tapi klau uols pkai flatt skrin, kompom bekas jerawat aaron aziz tahun 90'an dulu pon uols akan nampak dengan lebih jelas....
HD just bg free channel2 HD yang lain, sapa suka layan Korea, mmg HD la jawabnya...

da bayak sangat channel. iols x mampu nak tengok semua, movie tu rasanya x pernah jenguk pon bulan nih.... iols lebih suka layan karton jer klo iols tengok.... sbb on9 lagi best...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 11:18 AM | Show all posts
dlm novel...ain hawani binti mazlan...tp drama pulak ain hawani binti ismail...ubah sikit2 xpe...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 11:22 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 11:17 AM
iols belum lagi pkai plasma 60 inci yer noks, so HD nya x berapa nak nampak....

tapi klau uo ...

kemain ko nak plasma 60inch bagai.. geloo..

cehhh, takat 2 3 channel jah sapot hd baik xyah berhd bagai.. mak bukan karats kpop bagai neh.. layan gituk2 jerk..

dah tuh, buang jah lah movie noks.. xdop pekdah.. cete sama gak die main.. kenkadang cete best die main tgh malam, pagi buta, time iols dah membuta.. kowserr.. haha

iols pon suka katon, layan spongebob sokmo.. uols mampo?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2012 11:29 AM | Show all posts
luvly_snow8608 posted on 28-8-2012 11:22 AM
kemain ko nak plasma 60inch bagai.. geloo..

cehhh, takat 2 3 channel jah sapot hd baik xy ...

spongebob lebih bermakna hokkey, iols pon tengok sama... now iols nak tengok ceria jap.... ada hegamru
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 11:30 AM | Show all posts
puas tgk adam & hawa HD chanel 134 semlm.....walaupun setgh jam setiap isnin - khamis...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 11:37 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 11:29 AM
spongebob lebih bermakna hokkey, iols pon tengok sama...  now iols nak tengok ceria jap.... ada  ...

uols still gelak berdekah if episod yang sama dop? iols tgk episod sama pon gegeh gelak berdekah jugak!

hagemaru iols paling meluat carta die tuh.. mmg vongok sangat.. dengan muka kaka pakai spek tuh.. muahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 11:58 AM | Show all posts
smlm dh tgk...nak gugur jantung tgk adam kenyit mata kat ain
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 12:02 PM | Show all posts
ehh... ok lah nadia nissa tu berlakon... not bad at all... I like! walaupun x pernah tgk dia sebelum ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 12:05 PM | Show all posts
Arry posted on 28-8-2012 12:02 PM
ehh... ok lah nadia nissa tu berlakon... not bad at all... I like! walaupun x pernah tgk dia sebelum ...

nadia nissa tu prnah berlakon dlm filem cun jadi adik remy ishak yg terencat akal tu..memang berkesan lakonan dia dlm filem tu

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 12:06 PM | Show all posts
offwhite posted on 28-8-2012 11:30 AM
puas tgk adam & hawa HD chanel 134 semlm.....walaupun setgh jam setiap isnin - khamis...

aku x puas.....baru nak menghayati dah abes.....grrrrr tapi best la ep semalam....xde la mengarut macam citer Dejavu Di Kinabalu and Kau Yang Terindah.....duh! erkkk.....tapi baru satu ep....tatau la kot dah 80 ep nanti tetiba mengarut jugak.....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 12:52 PM | Show all posts
scary tgk anzalna dlm hd...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2012 01:18 PM | Show all posts
Along_XX posted on 28-8-2012 12:06 PM
aku x puas.....baru nak menghayati dah abes.....grrrrr  tapi best la ep semalam....xde la m ...

betul2 kejab sangat buat la 1 jam.....baru nak feel dah habis huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 01:19 PM | Show all posts
shiraloveyou posted on 28-8-2012 12:05 PM
nadia nissa tu prnah berlakon dlm filem cun jadi adik remy ishak yg terencat akal tu..memang berke ...

not bad lakonan dia slamber je tak terlalu pemalu tak terlalu gedik hik hik
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 01:29 PM | Show all posts
asal muka 'kureng' ckit x leh jd heroin, apada pemikiran, kdg2 yg muka cantik ayu2 gitu tp berlakon kayu, nadia ni okje aku tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 02:22 PM | Show all posts
aku subscribe masa astro wat promotion upgrade to beyond ari tuh...
sbb aku nk recorder, installation byr RM150, tp if tk de recorder FOC...
n masa tuh pun ada package RM125 sebulan...
movies, cartoon, variety, mustika, documentary,sports and channel HD...
aku rs berbaloi sbb hampir sume dah ada.. cuma news jer takde sbb pilih variety...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.177219 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list