CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: pot_pet

ADAM DAN HAWA HANYA AKAN DITAYANGKAN MUSTIKA HD-134.

 Close [Copy link]
Post time 17-8-2012 04:15 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2012 04:16 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 04:18 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 05:55 AM | Show all posts
x de hero lain ker kt msia ni.........................
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2012 08:41 AM | Show all posts
rina373 posted on 17-8-2012 04:14 AM

tq sharing pic2 tue..
nti jgn luper tgok..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 01:40 PM | Show all posts
i xpernah bca novel2 ni smua.. so xkisah la crita sama dgn novel or whatever.. masalahnya, masa baca sinopsis ni, membuak2 hati ni nak tgk cita ni,tambah2 ada AA & anzalna(haters lantak korg).. skali tgk heroin, cehhh Manis dlm cite Cun.. puiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 01:43 PM | Show all posts


  • heroin x best la..xde ke yg cun yg pelakon yg pndai berlakon ag..x real lau dia nih berlakon..hehehehehehe.. peace!!

    eimanhawanie 1 day ago

    Reply


  • ehhhh. bukan ura2 hari tur kata heroin dia rita rudaini ke??? alahhh

    yathyatie 2 days ago



  • kalau heroin dia maya karin lagi best kot...hehehe...tapi lagu dia best..duet hafiz dan dato siti...

    kaka miaa 2 days ago



  • asal heroin die cm x bes je??
    fatty5614 2 days ago

    • erm..more to tiz tapi die da slalu sgt..klu lisa plak die da pnah blakon ngan aaron..saleha pn sme..mke baru plak tkot tak bley bwak watak ain..aish..mcm takde je..haha..but then kne tgk dlu jgak camne org yg pgang watak ain ni bwak character tu..maybe sy bley trime ke kan..who knows..sgt ssh nak crk org yg btol2 kne ngan watak novel..for instance utk wtak addin shah dlm aA+bB..klu diorang remake novel tu jd cte mst ssh nak crik plakon..keke...
      eezashieka in reply to Hani Mahadzir (Show the comment) 1 day ago


    • awak rase sape yang sesuai jadi ain???.
      Hani Mahadzir in reply to eezashieka (Show the comment) 1 day ago





    • entah aku bayang ain nih cantik....tapi...

      aneesa yasmin 1 day ago

      Reply


    • alamak..potong r yg jd ain tu..ni yg susah bile da bce novel..yg jd ain len dr ap yg dibayangkan..adoiyai...

      eezashieka 1 day ago 3



Last edited by KarinaKapur on 17-8-2012 01:46 PM

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 01:54 PM | Show all posts
fahima80 posted on 16-8-2012 11:35 PM
secara fizikal sebenar-benar watak adam tu tak sesuai dgn aaron. dlm novel tu adam berumur 27-28 t ...

Dear, Our friend KakSya suka Aaron my dear I rasa bab itu, dia tolak tepi kerana dia suka Aaron punya acting.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2012 03:25 PM | Show all posts
Bimbo ke tak bimbo takde kena mengena ngan lakonan dak inzalnenen tu. Harap aman2 aja lakonannya..
Anyway asteruk semakin tungkik.. Kesian pada ummah pprt yg tiada mustilka HD
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2012 03:42 PM | Show all posts
rina373 posted on 17-8-2012 04:18 AM

asal rambut die kembang semacam jer ek... rambut palsu ka??
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 03:52 PM | Show all posts
Ok jer NN ni pada pengamatan saya. Saya mmg suka tgk orang baru dan jarang berlakon dari yang selalu berlakon. Aisya Sofea tentunya lebih faham dengan watak sebab dia penulisnya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 04:16 PM | Show all posts
nama2 watak untuk novel mmg nak best je..adam mukhriz la..ain hawani la..macam2
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 09:45 PM | Show all posts
adeh...takde pelakon lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 10:07 PM | Show all posts
try layan dulu beberapa episod then komen manalah tau besttt
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 10:50 PM | Show all posts
diana007 posted on 17-8-2012 01:54 PM
Dear, Our friend KakSya suka Aaron my dear  I rasa bab itu, dia tolak tepi kerana dia suka Aaron ...

emm..mmg kak sya yg suka aaron ke kak? if mcm tu apa lagi nak dikata. huhu. sy bukan tak suka aaron. cuma tu la, membayangkan adam mukhriz tu xmcm aaron. hehehe. rasa cam xsesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2012 02:38 AM | Show all posts
aiols rasa nadia nissa suits the character. ain hawani dlm citer adam & hawa tu bukan la cantik bak bidadari. ain tuh biasa2 tapi bila tgk sebenarnye sweet. lagi satu fizikal ain hawani tuh kecik molek orangnye. rita rudaini yg yuols seme harapkan tuh tak sesuwai okeh bawak watak ain hawani sbb sheols tinggi. muka ain hawani kene mcm biasa2 tapi sweet.

emmm bab eron ajis tuh aiols imejin zul arifin jugeks. eron ajis tuh agak kertu sket

hampooonnnnnn cekgu penulis aisya sofea
citer latest yuols uda & dara tuh okeh la kalo boh muka eron ajis

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2012 04:21 AM | Show all posts
tq sharing pic2 tue..
nti jgn luper tgok..

Ya ya ya... Nak tgk nanti...
Cant wait how will it turn out...
Btw, all pics credits to FB Adam & Hawa

https://www.facebook.com/AdamHawaDramaOfficial?ref=ts


They update shoots & mcm2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2012 12:20 PM | Show all posts
for me cite ni keluar terlalu awal selepas ombak rindu. dan watak aaron pon typical. pastinya org akan mmbandingkan dorang dan video ni:



pape pon sangat suke pelakon2 yg di-develop oleh osman ali dan nadiya nisaa satu diantaranya. love u nisa! keep humble,keh
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2012 02:33 PM | Show all posts
27 ogos.... tak lama lagi lah... kita tunggu saja... harap2 drama ini tidak menghampakan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2012 02:38 PM | Show all posts
Heroin x mnarik minat nk tonton, hero pulak dah kertu, lgpun dh bosan tgk muka aaron.
Klu aku amek puteri sarah ngn shahredza minhat tu......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:14 PM GMT+8 , Processed in 0.186603 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list