CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 6605|Reply: 11

Gambar terkini Pakcik Bill Gates semperna Olimpik London 2012

[Copy link]
Post time 3-8-2012 02:38 PM | Show all posts |Read mode
Sesaje selongkar gambor kat: Celebs & royals at the Olympics - http://sports.yahoo.com/photos/celebs-at-the-olympics-slideshow/bill-gates-photo-1343672890.html

Terjumpa gambor terkini Pakcik Bill Gates semperna Olimpik London 2012 tengah layan acara ping pong.... selalunya gambor kuar dalam arus media semua muka muka muda..jadi ingatkan masih muda...duit banyak..awet muda ka...hohoho... kini tua udah pakcik Bill Gates..




Kalu salah tepek, minta maaf dan tiada masalah untuk dipindahkan ke board lain atau sewaktu denganya. Bagi gua, pakcik nie merupakan salah sorang icon lagenda dalam dunia komputer..so aku kongsikan di sini





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2012 02:58 PM | Show all posts
sudah tua rupanya die ye....masa berlalu begitu cepat...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2012 10:03 AM | Show all posts
sat g dia buat game ping pong on screen computer   la pulak...!
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2012 03:24 PM | Show all posts
rasanya dia sekarang menghabiskan masa dengan bermain game je...menghabiskan hari hari tua ....he he he
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2012 01:27 AM | Show all posts
cekung je muka.. nampak macam terlalu tua dah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2012 02:45 AM | Show all posts
Beliau dah umur berapa? Dah keluarkan wang persaraannya dalam KWSP?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 11:49 PM | Show all posts
cepatnya masa berlalu..tanpa di sedari usia pun meningkat .........
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 02:21 PM | Show all posts


beza masa muda dan tua…kejap je masa berlalu!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2013 05:38 PM | Show all posts
Tak pa la dia tua... dan dia tak berlagak muda .. kekekeke.. dia memang genius
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 07:53 PM | Show all posts
k_a_a posted on 22-2-2013 05:38 PM
Tak pa la dia tua... dan dia tak berlagak muda .. kekekeke.. dia memang genius

ye dia tua dan kaya raya..kita ? hehe

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2013 09:01 AM | Show all posts
tua mengikut waktu. mesti tak berbotox , tak berumpai laut dsb.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 02:08 PM | Show all posts
org kaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 09:43 AM GMT+8 , Processed in 0.108307 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list