CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: luvly_snow8608

Umah Borak Gosip V169 : Salam Ramdhan Al Mubarak, Selamat Berpuasa! :)

 Close [Copy link]
Post time 11-7-2012 10:26 AM | Show all posts
ntoh ai po xsure.. tp kaler yang selalu doram cat, merah, pink, itam.. hijo xpernah pulak..
luvly_snow8608 Post at 11-7-2012 10:19



    Pepel pon ada jugak... Munkin theyolls x cukup water kaler or kaler krayon kot... Uolls sedekah la lagi 4 5 6 kaler kasi meriah...~
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2012 10:28 AM | Show all posts
Selamat bekerja nonoks, hari ni uolls x pergi bank, xpergi melawat org or tak pergi mana2 kah? : ...
Munnalicious Post at 11-7-2012 10:24



    mengong....perli nmpk....


   xnoks...kluar lunch je kol 12 nnti...2 pn tapau jah...mls nk mkn kt kedai...nnti lapar balik....
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:29 AM | Show all posts
Iols sorang jer yg x suke kutuk org dlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:34 AM | Show all posts
Mesti glamsss nama tersebut...~
Munnalicious Post at 11-7-2012 10:22


nama biasa2 je... sesuai la ngan muka papa dia jawa lombok
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:34 AM | Show all posts
monin nonoks....arini xdeyg buat hal kah?...
eyfaamsyar Post at 11-7-2012 10:19



   adeeeeeee................. few days dah ai dok moyan  neh
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:35 AM | Show all posts
yelah.. kalo uols keje uji kesabaran oram jah..
luvly_snow8608 Post at 11-7-2012 10:17



   bkn uji la... cos dia la BFF ai alam realiti
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:36 AM | Show all posts


copy dr blog nara... apasal ketet pajurah besor semcm noks
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:36 AM | Show all posts


mcm cup C/D je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2012 10:37 AM | Show all posts
nama biasa2 je... sesuai la ngan muka papa dia jawa lombok
alfrina Post at 11-7-2012 10:34



    Nanti anak uolls panggil uolls apakah meks/ Mummy? Mama? Umi? Mak? Ibu? Amma?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:38 AM | Show all posts
Nanti anak uolls panggil uolls apakah meks/ Mummy? Mama? Umi? Mak? Ibu? Amma?
Munnalicious Post at 11-7-2012 10:37


mama
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:39 AM | Show all posts
Gadis 13 Tahun Hamil Selepas Berenang Di Kolam

WARSAW – Seorang wanita Poland bertindak menyaman sebuah hotel di Mesir setelah mendakwa anak gadisnya hamil selepas menggunakan kolam renang di hotel berkenaan, lapor sebuah akhbar semalam.

Wanita itu, Magdalena Kwiatkowska meminta ganti rugi kerana anak perempuannya yang berumur 13 tahun hamil akibat sperma yang berkeliaran dalam kolam renang.

“Ibu remaja itu yakin anaknya tidak mengadakan hubungan seks dengan lelaki ketika berada di Mesir.


“Dia bertekad untuk meneruskan saman tersebut,” kata satu sumber industri pelancongan.

Pihak berkuasa pelancongan di Warsaw, Poland mengesahkan menerima aduan ganjil itu. – Agensi



source: http://www.mummynemo.com/2012/07/gadis-13-tahun-hamil-selepas-berenang-di-kolam/

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:41 AM | Show all posts
copy dr blog nara... apasal ketet pajurah besor semcm noks
alfrina Post at 11-7-2012 10:36



    Iols xnampak besor pon, mungkin design baju tu more to ketet sheolls tu yg membuatkan penampakkan ketet sheolls tu mcm besar... Sama macam baju yg rozita pakai masa anugerah skrin n baju mek jena pakai masa ajl tu kan design pinggang tu kalau sekilas pandang nampak mcm pinggang theyols mcm kerengga tapi sebenarnya silap mata jah...


Baju design mcm tu pereka fesyen omputih mana tah yg design dulu n digayakan oleh sapa tah tp besalah, oram mesia ni punya designer kan suka ciplak2 so theyolls pon buat la gaya mcm tu.

Isok nanti mana tau ada design baru yg kasi nipple berbbentuk titik theyolls pon nak try tiru jugak, konon2 penampakkan nipple kat bahagian baju...kerlass sangat~
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2012 10:51 AM | Show all posts
bkn uji la... cos dia la BFF ai alam realiti
alfrina Post at 11-7-2012 10:35



   bff tuiiiiii!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:51 AM | Show all posts
Iols xnampak besor pon, mungkin design baju tu more to ketet sheolls tu yg membuatkan pena ...
Munnalicious Post at 11-7-2012 10:41



   design kat pinggang tu kot buat ketet dia nampak besor dot dot kat dada atas tuh ai suka... nampak seksi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2012 10:52 AM | Show all posts
yela....smlm ai sentap u ckp kalo u xde,ingtkn u...ingtkn u dh nk "pegi"....
eyfaamsyar Post at 11-7-2012 10:17



   mohtip sangat ingat memukan tau!
ai masih ALIVE noks.. don wory!!

pasnie ALIVE kat umah jugak sebab baru subscribe MAXIS berokbeng pulop
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:53 AM | Show all posts
bff tuiiiiii!!!!
luvly_snow8608 Post at 11-7-2012 10:51


donia realiti punye BFF la
BFF donia maya bkn leh pakai pon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-7-2012 10:53 AM | Show all posts
Eee tedalah.. iols planning sajalah... Ahkak zombos masih bernyawa la nonoks... Cuma tersem ...
Munnalicious Post at 11-7-2012 10:24


ai ingatkan sheols kembali mereput dalam tanah!
soh sheols jengah sinie.. iols windu, lama xcomolot dengan sheols
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2012 10:54 AM | Show all posts
Pepel pon ada jugak... Munkin theyolls x cukup water kaler or kaler krayon kot... Uolls se ...
Munnalicious Post at 11-7-2012 10:26


nah amek neh
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:58 AM | Show all posts
design kat pinggang tu kot buat ketet dia nampak besor dot dot kat dada atas tuh ai ...
alfrina Post at 11-7-2012 10:51



    Haah..yg tu la yg ols nak terangkan...hohoho... Kan? Kelihatan cantik baju ini~
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:59 AM | Show all posts
nah amek neh
luvly_snow8608 Post at 11-7-2012 10:54



    Jom tepek kat Epah, biar kalerful sheolls tersebut...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 10:49 PM GMT+8 , Processed in 0.108597 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list