CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: luvly_snow8608

Gossip: Hubungan Cinta VIP Dan Aktress Terhalang Kerana Tiada Restu Ibu?

  [Copy link]
Post time 4-7-2012 11:29 PM | Show all posts
nampak sangat aku ketingggalan dgn gosip2x retis malaysia ni. aku igtkan FG dgn Iqram dnzly lagi. rupanya servis susah bertukar tangan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 11:30 PM | Show all posts
kekdahnye kejadian 'pengenyaman'   sudah berlaku sewaktu ibu maseh hidup dengar2nye.
sb  ...
wookiehoney Post at 4-7-2012 23:27


betul ke FG dan DF selalu bersama ke sana ke mari sama-sama? ingatkan bercinta senyap-senyap je. alahai naifnye haku
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 11:32 PM | Show all posts
betul ke FG dan DF selalu bersama ke sana ke mari sama-sama? ingatkan bercinta senyap-senyap je. ...
cepheid Post at 4-7-2012 23:30



   pergi konsert n kenduri juga berteman2
uols mmg naif tau
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 11:35 PM | Show all posts
pergi konsert n kenduri juga berteman2
uols mmg naif tau
wookiehoney Post at 4-7-2012 23:32


manalah iols tau sebab tak de gambar. kan forumer cari ni selalu ada gambar-gambar ekslusif.
iols selalu ingat diaorang gi dating makan-makan camtu je
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 11:45 PM | Show all posts
kekdahnye kejadian 'pengenyaman'   sudah berlaku sewaktu ibu maseh hidup dengar2nye.
sb  ...
wookiehoney Post at 4-7-2012 23:27


tu yg aku kata tak logik....bab kawin ikut cakap mak....bab usung merata tak ikut cakap mak pun....alahaaiiii.....pariiiittttttt....pariiitttttttt....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 01:42 AM | Show all posts
Sori ketinggalan ketapi...normala ngn sape dulu eh?plsssssss......
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 06:39 AM | Show all posts
Kak mala dpt laki lg hensem dan yg pnting x beripar duai  dgn big mama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2012 09:27 AM | Show all posts
artikel pasal pojiah n datuk payed uols



Pelakon jelita Fouziah Gous akhirnya membuka mulut bagi mengesahkan spekulasi mengenai keintimannya dengan seorang ahli korporat berstatus duda yang bergelar Datuk Seri.

Aktres berusia 29 tahun ini berkata hubungan mereka mula intim beberapa bulan lepas walaupun dia sudah mengenali lelaki itu sejak beberapa tahun yang lalu.

"Hati saya mula terbuka untuk rapat dengannya selepas melihat ketulusan dan kesungguhan dia untuk berkawan dengan saya.

"Malah, dia yang kebetulan rakan niaga abang saya ada menyuarakan hasratnya kepada abang untuk melamar saya.

"Masih terlalu awal untuk saya ulas panjang kerana kami sedang mengenali hati budi dengan lebih mendalam pada waktu ini," katanya secara eksklusif kepada mStar Online, di sini, petang Rabu.

Diminta mengulas mengenai kelibat mereka yang dilihat pada beberapa acara hiburan kebelakangan ini, Fouziah berkata tiada apa yang perlu disembunyikan jika dia memang berkawan rapat dengan seseorang.

"Sejak dulu lagi saya tiada apa hendak sorok atau berpura-pura jika saya memang berkawan dengan seseorang. Sebelum ini, ramai yang mendakwa mengenai hubungan kami tetapi saya nafikan kerana memang ia belum berlaku ketika itu.

"Hanya baru-baru ini sahaja kami mula keluar dan mengenali antara satu sama lain," katanya.

Fouziah berkata hubungannya dengan lelaki berstatus duda itu adalah berdasarkan keserasian selepas mendapatkan petunjuk daripada Allah.

"Umur saya makin meningkat dan sudah bosan kerana selama ini kurang bergaul dan berkawan dengan lelaki.

"Berilah peluang kepada saya untuk berkawan dan mengenali lelaki. Bagi kami berkawan dulu, jika jodoh tertulis dengan dia saya sudah bersedia untuk berkahwin," katanya yang menyenangi karakter budiman dan kesederhanaan lelaki itu yang merupakan seorang mesra media.

Terbaru, Fouziah bakal memulakan penggambaran blok kedua drama bersiri Trilogi Cinta musim kedua di TV1.

http://pilihan-anda.blogspot.com ... n-pilihan-hati.html
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-7-2012 09:28 AM | Show all posts
hermes sudah kena borong ngan big mama la sayam...  sume kaler dia dah rembat...  brand lain bol ...
eyansss Post at 4-7-2012 18:36



  owhhh kalo mcmtuh kene beli emas bertongkol2 lah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 09:45 AM | Show all posts
begitulah arakiannya ceritera cinta terhalang oleh orang tua~
kekdahnye ibu 'u know who' b ...
wookiehoney Post at 4-7-2012 23:07


tue dia kesimpulan dr penyiar berita yg x bertauliah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 09:48 AM | Show all posts
pergi konsert n kenduri juga berteman2
uols mmg naif tau
wookiehoney Post at 4-7-2012 23:32


alah honey akak pun naif jugak ingatkan diaorg x tunjuk kat khalayak ramai tp rerupanya dah ramai yg tahu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 09:54 AM | Show all posts
Nanti haku check kat status FB DF sbb dia fren haku kikiki...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 11:00 AM | Show all posts
FG & DF,
lama sgt dah couple nih kaber line smpai dh x terkaber dh,
ngaku je lah senang, dah tau org x sibuk nak ngata lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 11:10 AM | Show all posts
aah ,.. dari zaman die ngan duta kayla beverly hills yang bela anjing tu...
samshik Post at 4-7-2012 12:33



    nanu kah??
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 03:26 PM | Show all posts
apsal mak dato' tak restu pulak? sebab barang seken hand ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2012 03:50 PM | Show all posts
apsal mak dato' tak restu pulak? sebab barang seken hand ke?
bintangterang Post at 5-7-2012 15:26



alasang dah xnak ler tuh.. guna nama mak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2012 04:32 PM | Show all posts
bukan lawa pun FG nie, muka kelingggg
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 04:52 PM | Show all posts
bukan lawa pun FG nie, muka kelingggg
aina_shaira Post at 5-7-2012 16:32



    Tak baik uolsss taww ckp mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 05:16 PM | Show all posts
Reply 157# aina_shaira

muka dia biasa2 jerrr..sbb tu laa dia tak leh nak popular mcm artis lainn...tp rambut dia mmg cantikk..cuma dia takde faktor X....tu yg sendu jerrr tu...walaupun jd heroin drama2..tp ttp sendu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 07:13 PM | Show all posts
Reply 159# zyraa


    tue yg aku hairan,dah la muka tak lawa macam mana boleh jadi heroin...harap tang rambut dan body mantap jelah... tapi tak kemana jugak pun kannnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 11:56 PM GMT+8 , Processed in 0.206986 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list