CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: luvly_snow8608

Gossip: Hubungan Cinta VIP Dan Aktress Terhalang Kerana Tiada Restu Ibu?

  [Copy link]
Post time 4-7-2012 04:55 PM | Show all posts
dengor kata ustaz azhar ni...
romeor Post at 4-7-2012 15:55


tapi kang kalo tak ikut cakap mak, katanya anak derhaka masuk neraka...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 05:05 PM | Show all posts
Erm mcm2 alasan boleh bg kalo dah x suka...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2012 05:25 PM | Show all posts
tapi kang kalo tak ikut cakap mak, katanya anak derhaka masuk neraka...
eyansss Post at 4-7-2012 16:55



   kurung ikat mak tuh dalam lemari! settle kalu, baru keluarkan!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 05:32 PM | Show all posts
kurung ikat mak tuh dalam lemari! settle kalu, baru keluarkan!
luvly_snow8608 Post at 4-7-2012 17:25



sblom kuarkan, pikir dulu nak pujuk cane...  beli designer bag boleh?  terpujuk tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2012 05:34 PM | Show all posts
sblom kuarkan, pikir dulu nak pujuk cane...  beli designer bag boleh?  terpujuk tak?
eyansss Post at 4-7-2012 17:32



   Hermes oke... baru mak akan pertimbangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 06:05 PM | Show all posts
cam FG jer..kan dia terlepas ckp aritu iteww
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 06:36 PM | Show all posts
Hermes oke... baru mak akan pertimbangkan..
luvly_snow8608 Post at 4-7-2012 17:34


hermes sudah kena borong ngan big mama la sayam...  sume kaler dia dah rembat...  brand lain boleh dop?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 06:45 PM | Show all posts
pojiah n parid..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 07:03 PM | Show all posts

Gossip: Hubungan Cinta VIP Dan Aktress Terhalang Kerana Tiada Restu Ibu?

poji ni tersangatlah low profile..
mudah2an dia temu jodoh..


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 07:39 PM | Show all posts
kalu BETUL lah maknya tak restu
kalu BETUL lah dia anak yg ikut cakap mak
dah sah2 lah dia dah tinggalkan pompuan tu
takde lah sampai la ni buat jadi stok penyedap ajer
IKUT KATA MAK KAAAANNNNNNNN?
takkan lah mak tak restu buat bini ajer
tapi nak buat stok penyedap takpe, mak tak kisah...gitu?

tolong jgn bagi skrip tak sekolah sebegini yaaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 08:54 PM | Show all posts

Gossip: Hubungan Cinta VIP Dan Aktress Terhalang Kerana Tiada Restu Ibu?

dia jadi duda sebab apa?


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 09:02 PM | Show all posts
Duda tua bangka, anak sudah besar panjang..
beri alasan MAK TIDAK RESTU

kalau bujang umur 20an/30an boleh la beri alasan mengarut seperti ini
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 09:19 PM | Show all posts
Siapa ada artikel yang FG terlepas cakap tu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 09:47 PM | Show all posts
Memanglah restu ibu bapa tu penting.

Tapi ada ibu bapa yang unreasonable - tak setuju sebab perempuan tu berkulit gelaplah, gemuklah, tak cukup cantiklah dan ada ibu bapa sombong yang pandang rendah pada perempuan melayu sebab tak 'standard' dengan keturunan mereka (orang arab, misalnya).

Kalau ibu bapa bersikap narrow-minded dan superficial macam tu, takkan masih nak dengar cakap mak bapa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 10:14 PM | Show all posts
fauziah gous ker?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 10:17 PM | Show all posts
pojiah ngn DF asenyer ni..


bonda si lelaki tak restu???

udah jadik kesah normala n 'u know who'

tp tu citer anak laki bujang n mak jan.

ni anak dara n bapak anak dara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 11:02 PM | Show all posts
pojiah ngn DF asenyer ni..


bonda si lelaki tak restu???

udah jadik kesah normala n 'u know w ...
wookiehoney Post at 4-7-2012 22:17



    ternayata benarlah kan normala itu tak direstu sbb janda sbb lepas itu bila dgn anak dara...senyum lebarlah ibu u-know-who itu, takde lah lagi "bakal menantu" nak cium tangan salam pun tarik2 muka....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 11:07 PM | Show all posts
ternayata benarlah kan normala itu tak direstu sbb janda sbb lepas itu bila dgn anak dara. ...
hzln Post at 4-7-2012 23:02



   begitulah arakiannya ceritera cinta terhalang oleh orang tua~
kekdahnye ibu 'u know who' begtu bahagia dan rela berposing bersama menantu pilihan  dalam

mana2 gambar keluarga


untung juga normala lepas tu temu jodoh dgn 'lelaki sejati' .sama2 duda dan janda, manis bgandingan gitu


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 11:20 PM | Show all posts
begitulah arakiannya ceritera cinta terhalang oleh orang tua~
kekdahnye ibu 'u know who' b ...
wookiehoney Post at 4-7-2012 23:07



    yg duda itu pun dengarnya tak direstu juga, tapi anak2 duda itulah yg tak restu...ntah lah mengapa, mungkin kubur mak mereka masih merah ketika itu, bapak sudah mengenyam dgn janda hot
darjat restu anak2 tak setinggi darjat restu ibu...jadi mereka redah saja nikah (di siam? di kelumpo mejlis nikah olok2 tanpa sekeping gamba pun katanya? )
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 11:27 PM | Show all posts
yg duda itu pun dengarnya tak direstu juga, tapi anak2 duda itulah yg tak restu...ntah lah ...
hzln Post at 4-7-2012 23:20



   kekdahnye kejadian 'pengenyaman'   sudah berlaku sewaktu ibu maseh hidup dengar2nye.
sb tu ditentang

tp tetap bahagia nampaknye dgn bdn seperti di pam2.berisi tanda bahagia

hrp2 FG n DF tidak akan bermasalah sperti iteww.takkan usung merata boleh, nk kawen tak boleh?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 12:14 AM GMT+8 , Processed in 0.110092 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list