CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: luvly_snow8608

Gossip: Hubungan Cinta VIP Dan Aktress Terhalang Kerana Tiada Restu Ibu?

  [Copy link]
Post time 4-7-2012 02:07 PM | Show all posts
ala.. kalau yg lelaki bagi alasan 'ibu x restu' tu maknanyer dia x moh buat ko jadi bini la.. ker artis2 malaysia ni mmg bengap, bagi badan as a free meal kat jantanz2 VIP nih..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 02:08 PM | Show all posts
cari la laki lain........
nafsu kebendaan dikatakan cinta.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:09 PM | Show all posts
KHEEEN ckp cam koling tanjung

kalo rita sampai segalanya serba x kena

laki saj ...
mixed Post at 4-7-2012 14:06



   koling pon tak cakap berbelit putar alam macam neh..
addoii la....PORUMERS2...hazab sngt kot.. padahal rata2 yg komen tak eprlu restu tuh..yg gigih kata perlu retu dlm thread sebelah sinun..

sama gak la..thread pasah pon..ngan bangganyer kata TAK PAYAH RESTU IBU ...jalan kawennyer.. tgh bahagia..boleh la..

dah jdk cam rita sok..TUH LA KAWEN TAK DPT RESTU.. cam ci.bai..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:10 PM | Show all posts
koling pon tak cakap berbelit putar alam macam neh..
addoii la....PORUMERS2...ha ...
skymania Post at 4-7-2012 14:09



    kita tungguuuuuuu saat itu nok
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:11 PM | Show all posts
ala.. kalau yg lelaki bagi alasan 'ibu x restu' tu maknanyer dia x moh buat ko jadi bini la.. ker ar ...
brown_pupil Post at 4-7-2012 14:07


kan..
faham2 sendiri jer laaa...
tu pong nak kena cakap ker..
org da ada skandal baru, mau goodbye ler tiewwww..
alasan ibu tak restu mmg TERbaekkkkkkk, x laa nampak hazab sangat...
x laa nampak sangat ala2 abeh madu sepah di buanggg
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:11 PM | Show all posts
Reply  luvly_snow8608


    seriously, tak dapat tangkap lah sapa. kasi nama terus lah senang.
aina_shaira Post at 4-7-2012 14:07


taip jah namo duta kaylaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:13 PM | Show all posts
Reply 60# aina_shaira


   nanu kertu muker smpi senget dek penangan BOTOX,....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2012 02:14 PM | Show all posts
Reply  aina_shaira


   nanu kertu muker smpi senget dek penangan BOTOX,....
skymania Post at 4-7-2012 14:13



   bengong mung!
iols saja nak soh budak aina tuh google sendirik.. cesss..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 02:15 PM | Show all posts
Reply 68# luvly_snow8608


   tak payah nak teka teki tukik tengkik sngt lah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2012 02:17 PM | Show all posts
Reply  luvly_snow8608


   tak payah nak teka teki tukik tengkik sngt lah...
skymania Post at 4-7-2012 14:15



   nantik kene saman! mak xmampo nak jual kuseng nak bayar saman!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:19 PM | Show all posts
mls iolls nak speku2..tunggu jela melodi cover cite nih
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:20 PM | Show all posts
siapa la pulak ni ya....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:24 PM | Show all posts
Reply 65# lonely_surina

haha...
patutnya artis tu bijak sikit.. ni senang sgt terpedaya dgn janji manis vip tu..

sebelum nak ngangkang tu tanya dulu kat VIP tu..
" mak / bini u restu tak? kalau x restu, i nak cari vip lain..."

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:25 PM | Show all posts
kerlassss becinte dgn vip uolss! tapi xdpt restu kluarga pulakss..



cara pakai selendang
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:26 PM | Show all posts
NANU.......tu duta dolu2
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:29 PM | Show all posts
dah agak dah...mesti je ada puak puak anak solehah akan kaitkan dengan pasah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 02:35 PM | Show all posts
retis tino pun guna jugak alasan mak tak restu neh..
cuma depa tambah sket nak yg beriman n org islam
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:35 PM | Show all posts
lawak btol..kat sini tak perlu restu ibu la plak.. tak payah restu kuarga..

kalu thread ri ...
skymania Post at 4-7-2012 13:58



   aah kan? huhu
tapi yela sapa suruh rita tu loud sgt, selalu mengumpat mak mentua dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:39 PM | Show all posts
koling pon tak cakap berbelit putar alam macam neh..
addoii la....PORUMERS2...ha ...
skymania Post at 4-7-2012 14:09



   restu belakang kira... jgn kawen rahsia sudeh.... dah ngandung baru kecoh, kecik hati mak mentua..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 02:40 PM | Show all posts
nantik kene saman! mak xmampo nak jual kuseng nak bayar saman!
luvly_snow8608 Post at 4-7-2012 02:17 PM



nak tau noks kisah tisu tisu tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 01:33 PM GMT+8 , Processed in 0.093109 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list