CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: luvly_snow8608

Gossip: Hubungan Cinta VIP Dan Aktress Terhalang Kerana Tiada Restu Ibu?

  [Copy link]
 Author| Post time 4-7-2012 12:07 PM | Show all posts
kata dah selamat tunang mek dengor...
samshik Post at 4-7-2012 11:53



   seyes?? then xrestu tok theyols menikah lah neh?? adess.. malu jah kalo tol!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 12:16 PM | Show all posts
contohi lah jejai...sorganya apabila bersama pasah....tapak kaki ibu??no no
lvsg8 Post at 4-7-2012 11:32



    hahhaaa.. wa tabek dgn komen muuu. terbaekkkkkkkkkk..... chinta nan agung.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:17 PM | Show all posts
Memula aku ingat ni mesti kes Princess wanbe ituw, tapi bila ada
sebutan DUDA, aku terpikir ni topik OUT OF DATE kes Fasha-Jejal.
Kan dia orang dagh kawen?  So, sapalak retisnya kali ni....??????
ABBYkah memandangkan dia dah berhijrah ke dalam PAS. Mungkin
ada Datuk-datuk PAS yang berkenan tapi tak dapat restu ibu sebab
dah ada 3 bini kat umah.......
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:20 PM | Show all posts
seyes?? then xrestu tok theyols menikah lah neh?? adess.. malu jah kalo tol!
luvly_snow8608 Post at 4-7-2012 12:07



    tatau la sure or not but memang ader yang bercerita .. dah lama la die ngn atuk pemes fefeling best tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:21 PM | Show all posts
ermmm..DF tu dah menduda eh??
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:21 PM | Show all posts
kesian FG, patut ler tak kawin2 lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2012 12:24 PM | Show all posts
tatau la sure or not but memang ader yang bercerita .. dah lama la die ngn atuk pemes fefe ...
samshik Post at 4-7-2012 12:20



   atuk tuh khen banyak tol koleksi aweks die khen.. kat umah mana ntoh dok cete hal celah bedah die.. ewwwww, geli ai bile teringat balik kesah die neh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:24 PM | Show all posts
npe bila baca gosip ni aku igt Fauziah Ghous ngn Datuk Farid ??? huhu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 12:27 PM | Show all posts
npe bila baca gosip ni aku igt Fauziah Ghous ngn Datuk Farid ??? huhu..


same...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:33 PM | Show all posts
atuk tuh khen banyak tol koleksi aweks die khen.. kat umah mana ntoh dok cete hal celah bed ...
luvly_snow8608 Post at 4-7-2012 12:24



    aah ,.. dari zaman die ngan duta kayla beverly hills yang bela anjing tu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:40 PM | Show all posts
FG kot.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:41 PM | Show all posts
Reply 11# lonely_surina


sokong 100% alasan mak x restu...hurmm..jejai pun mak x restu gak..tp langsung je
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:43 PM | Show all posts
aku speku FG gak, klu x de halangan x kan sampai skrg still nak sorok2 hubungan dorg sbb DF dh solo.. x tau la klu dia stok geli2 DF sajork..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:44 PM | Show all posts
aku mmg ketinggalan ketapi sbb aku x tau ape2 pasal gosip artis ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 12:44 PM | Show all posts
tapi masalah ny FG tu muda ke? dah 30 kot?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 01:07 PM | Show all posts
kalau betullah si FG...jgn nati dh frust pastu balik ke si Iqram...yelah Iqram kan dh femes balik sejak2 jadi host JJCM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2012 01:10 PM | Show all posts
alasan jah semua tus, alasan takdop restu ibu laa sangat..
kate jah da takmo n ada tino lain..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 01:11 PM | Show all posts
dato farid takkan dok bwh tiak mak lagi?
ape da jantan nak mintak restu segala
contohilah jejai yg berani amek risiko

bukan budak2 lagipun
ntah2 alasan je ni dah ada skendel baru
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 01:14 PM | Show all posts
out topic sat...

nape erk aku salu terbaca kat fb keram dinzly ni suka sgt keluarkan ayat2 frust
'doakan jodoh kami pjg k.' bwh nye pic dia dgn FG..
etc..byk lagi tp yg ni paling aku ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2012 01:14 PM | Show all posts
contohi lah jejai...sorganya apabila bersama pasah....tapak kaki ibu??no no
lvsg8 Post at 4-7-2012 11:32



hahaha...bahagia menuju ke sorga dunia kekdahnye!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 05:23 PM GMT+8 , Processed in 0.099178 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list