CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: carlisha

Penerimaan LELAKI Terhadap Gadis Dirogol/Terlanjur

[Copy link]
Post time 15-1-2015 01:32 PM | Show all posts
SimfoniSix replied at 6-10-2014 03:30 AM
on my exp.. short little story...

1992 - primary school.. suka kat "dia".. maybe sebb comel.. mak ...

dia tu masa tu dah taubat ke belum? kalau masatu dah taubat IMO ok je. kalau buat macam tu jugak then byebye la.
come on la, manusia semua ada dosa masing. yang penting macam mana kita end our life, dan taubat atau tak dan. jangan dok ingat sangat dosa lalu sampai stop kita untuk bertaubat and move on, ni lah yg setan nak kita buat, and tak bagi chance kat org lain to change.

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2015 08:47 PM | Show all posts
To be honest, I was quite judgemental dengan gadis-gadis dan lelaki-lelaki yang bukan virgin ni dulu. Until lah seseorang yang dikenali time sekolah dulu yang boleh dikatakan 'lobos' ended up marrying a very nice guy and have settled down comfortably now.

Lepas tu, baru tau kisah seorang aunty ni yang sangat wild semasa zaman mudanya. Wild to the extent gugur anak sampai 2 kali! Now, she is happily married, berhijab and all of her children are successful in their own fields.

Also a very nice guy yang tengok muka memang jenis pijak semut pun tak mati tapi ada past life with his ex-girlfriend. Memang terkedu la bila tau mula2 about his past life.

Moralnya di sini, jangan la terlalu judgemental dengan past life orang lain. Kita tak tahu pun how their future is going to be like   

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2015 10:22 AM | Show all posts
islam mementingkan kesucian keturunan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2015 08:19 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 10-1-2013 02:48 PM
Saya sebagai seorang Cina, saya boleh accept seorang gadis Cina yang pernah terlanjur, asalkan dia s ...

lorh. awok tak syg sy ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2015 08:43 PM | Show all posts
me girl. n suci.

Hmmm..ada jer beks pelcur nikoh ..bahagia jer? tapi syg, dia ada skandal.sian kena tipu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2015 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Esmiria replied at 9-3-2015 08:19 PM
lorh. awok tak syg sy ke?

Sayang sangat-sangat.... Tanpamu di sisi ku, abam Spidey sanggup mati.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2015 12:14 AM | Show all posts
spiderman80 replied at 9-3-2015 12:55 PM
Sayang sangat-sangat.... Tanpamu di sisi ku, abam Spidey sanggup mati.

hehe..sehangat perasaanku padamu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2015 12:16 AM | Show all posts
Esmiria replied at 10-3-2015 12:14 AM
hehe..sehangat perasaanku padamu..

Es, jangan kecewakan cinta dan perasaan abang pada awak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 02:05 PM | Show all posts
kalau dah bertaubat nasuha, why not.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2015 04:45 PM | Show all posts
hanya no 1.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2015 05:20 PM | Show all posts
memang niat nak tolong dia ..sebab non muslim nak permainkan dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2015 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
susah ni..klu dh jodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2015 03:37 PM | Show all posts
Edited by shengwei95 at 12-12-2015 12:36 AM

tapi camner penerimaan PEREMPUAN terhadap LELAKI yg dirogol???.......

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 03:11 PM | Show all posts
saya terima dia seadanya
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2015 10:56 AM | Show all posts
asalkn insaf dan taubat nasuha..terpulng pd kita utk terima atau tidak tp jgn hina mereka..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 12:39 PM | Show all posts
khairulazuan replied at 28-12-2015 10:56 AM
asalkn insaf dan taubat nasuha..terpulng pd kita utk terima atau tidak tp jgn hina mereka..

tgh tunggu lagi komen2 yg lainn aku vote 5..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 12:49 PM | Show all posts
biduando replied at 7-1-2016 12:39 PM
tgh tunggu lagi komen2 yg lainn aku vote 5..





Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 01:02 PM | Show all posts

laki ni nk suci bersih jekk..tp diri die tu suci keh??aihh....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 01:27 PM | Show all posts
biduando replied at 7-1-2016 01:02 PM
laki ni nk suci bersih jekk..tp diri die tu suci keh??aihh....

sis..semua org x pernah lari dri kesilapan..apa yg pnting..berusaha la ke arah kebaikan

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2016 04:44 PM | Show all posts
berkaitan dengan hati, susah nak jawab. Hati bukan boleh on off macamtu jek. Subjektif. Mungkin boleh mungkin tak. Sejauh mana perempuan tu sanggup terima aku kalau aku buat salah yang teruk jugak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:05 AM GMT+8 , Processed in 1.768939 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list