CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: carlisha

Penerimaan LELAKI Terhadap Gadis Dirogol/Terlanjur

[Copy link]
Post time 25-2-2014 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sbg ppuan, i xkan snang hati klu i virgin tp hubby plak dh pnah jd tupai,tebuk sana sini...

sbb mesti terbyg perlakuan dia dgn ppuan2 lain...

same goes to my hubby,dia pn pkir cmtu..

tapi, klu cm skrg, hubby dh x kisah sgt klu second wife dia terlanjur n ade anak pun, asalkan ppuan tu dh insaf... cuma geli la klu yg berulangkali n byk pasangan..

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2014 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa posted on 25-2-2014 03:56 AM
lelaki yg pernah buat sex yg tau sorg ppuan tu dara lg kot... klu teruna, mmg xde pengalaman dan x ...

Itu ler. .... setau aku lelaki yg virgin x tau kan sbb my hubby pun blur jer.... haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2014 12:56 PM | Show all posts
clarizsa posted on 25-2-2014 03:56 AM
lelaki yg pernah buat sex yg tau sorg ppuan tu dara lg kot... klu teruna, mmg xde pengalaman dan x ...

betul ape yg u ckp tu

tapi memang kebanyakkan lelaki tak akan tahu...yg tahu, tengok tompok darah je masa ML

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 07:49 PM | Show all posts
9adrenalin posted on 22-2-2014 11:23 PM
Member2 aku citer, "bahaya" gak awek2 yg terlanjur ni... nanti dia bandingkan anu2 bekas2 dia ngan k ...

Hanya perempuan bodoh dan takde rasa malu je akan buat mcm tu.. perempuan dgn dosa silam dia, mesti la ada rasa malu. Dan rasa malu tu la gap utk dia bodoh2 bandingkan suami dia dgn bekas2 dia. Apa lah sgt pengalaman bodoh2 dulu dibandingkan dgn kasih syg suami yg sah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 11:39 AM | Show all posts
Vote 2 and 4...tp x insaf2...amat mrana hidup dgn gadis macam tu..klau blh bagi kaum lelaki yang soleh haruslah cari perempuan yang masih suci..jangan tangkap muat ja,nnt diri merana..sebab golong yang dah tertewas sebelum kahwinh(belen) ni adalah golongan yang cetek akal dan mudah kena hasutan dengan godaan syaiton..merka ni x pernah sayangkan keluarga mreka..sebelum kahwin terlanjur ayah kat rumah menanggung dosanya sedangkan dia x kisah akan ayahnya yg dah jatuh dayus...so dalam persoalan ni memmilih prempuan baik2 lbh baik drpda mmilih prempuan yang dah tiada permata dlm dirinya..

Pssttt/ bagi aku belen itu hina

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau di rogol, aku boleh terima. Tp kalau terlanjur (rela), sorry to say yg aku reject. Nyesal ke tak nyesal ke, sama je....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
clarks36 posted on 15-5-2014 11:39 AM
Vote 2 and 4...tp x insaf2...amat mrana hidup dgn gadis macam tu..klau blh bagi kaum lelaki yang sol ...

Aku stuju....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 06:00 AM | Show all posts
kalau aku lagi syok...buleh ajk romen2...perempuan melayu skrg byk yg dah x bermoral...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2014 04:19 PM | Show all posts
LakiMillenieum posted on 15-2-2014 06:04 AM
Heheh..jujur lah aku katakan aku bukan baik sgt..bukan kaki surau masa tu..awek pun mmg ramai
tap ...

Alhamdulillah
Terbaik

aku doakan kebahagiaan korang kekal sehingga ke syurga



Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2014 01:55 PM | Show all posts
eh! boleh tak kalu perempuan guna alasan "saya kuat sukan dulu sbb tu takde selaput dara.. ketatkan u rasa.. kan kan kan.."
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2014 07:33 PM | Show all posts
Macam mana kalau isteri kamu dulu pernah terlanjur dan insaf, dia berkahwin dgn kamu tanpa memberitahu hal sebenar atas dasar dia ingin tutup aib dia. Even kalau kita belajar agama pun, kita tak disuruh menghebahkan aib kita, tak perlu berterus terang dgn kejahatan silam kita. Tanya mana2 ustaz/ustazah diorang akan kata tutup lah aib diri sendiri, tak wajib beritahu perkara sebenar.

Tapi satu hari ada jgk org yg melemparkan kata2 nista pada isterimu, adakah kamu mampu redha dan mempertahankan isterimu atau adakah kamu akan turut sama menyisihkan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2014 03:47 PM | Show all posts
Deff_Lepak posted on 18-8-2014 01:55 PM
eh! boleh tak kalu perempuan guna alasan "saya kuat sukan dulu sbb tu takde selaput dara.. ketatkan  ...

koyak slaput dara sbb aktiviti sukan ngn koyak akibat ehem2 xsama k...jgn wat alasan sbb sukan...xcaye tanye lh doktor
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2014 03:52 PM | Show all posts
clarks36 posted on 15-5-2014 11:39 AM
Vote 2 and 4...tp x insaf2...amat mrana hidup dgn gadis macam tu..klau blh bagi kaum lelaki yang sol ...

isteri 2 kn dia btanggungjwb ke atas amanah suami xkira lh khormatan dri or anak2 or ekonomi kluarga...skiranye sblm kawin dia jaga khormatan dri dia y dberi Allah swt In sha Allah amanah somi pn dia akn jaga jg...tp skiranye dia adlh mngsa rogol or bkn krelaan dia maafkn lh dia...tp kalu saje2 tlanjur 2 pikir2 sdri lh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2014 11:02 AM | Show all posts
ennaneyna posted on 16-9-2014 07:33 PM
Macam mana kalau isteri kamu dulu pernah terlanjur dan insaf, dia berkahwin dgn kamu tanpa memberita ...

Betul. kalau aku dah terlanjur aku diamkan aje. Dan harapnye kalo laki dah tak teruna pun diam kan aje lah. Allah dah tutup aib kita kenapa nak dicanang-canang lagi.Yang penting dah insaf. Tapi nasib ai masih suci dalam debu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2014 01:35 PM | Show all posts
ennaneyna posted on 16-9-2014 11:33 AM
Macam mana kalau isteri kamu dulu pernah terlanjur dan insaf, dia berkahwin dgn kamu tanpa memberita ...

Kene ingat ciri2 memilih ister ataranya adalah "agama"
kalau dah terlanjur, bukan kene rogol, salah diri sendiri...
so bakal suami ada hak dapat tahu
suami yang baik untuk isteri yang baik

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2014 10:08 AM | Show all posts
Bila dah bercinta it, patut lupakan semua peristiwa yang sudah berlalu. Buat apa nak kisah benda2 zaman silam.??
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2014 03:30 AM | Show all posts
on my exp.. short little story...

1992 - primary school.. suka kat "dia".. maybe sebb comel.. maklumlah bebudak..
1996 - ikut parent pindah johor.. membesar disini.. jumpa kawan baru.. kawan lama tu.,. ingat2 lupa lah..
2014 - terjumpa balik kat fb.. mintak no fon "dia".. calling2.. cintan cinton.. drama petang2.. at last dia kata.. she's not virgin anymore.. sebab kena rogol masa kecik.. then diratah hidup2 exbf... then ML dah banyak kali with anybody who's called her bf till now.. she was all alone.. and waiting for some to be her saviour... mula2 aku acceptlah.. mengenangkan seorang kawan yg aku suka dulu.. (zaman hitam putih)..

but, lama kelamaan.. aku rasa unacceptable.. serious.. for me kalau janda aku xkisah... and to be gentle.. i'm still virgin and not proud of it.. sebb biasa org akan kata.. "cermin diri baru cermin org lain".. bukannya niat untuk hina any non-virgin.. just on my view n opinion.. ntah kenapa aku xleh terima such girl..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2014 11:01 AM | Show all posts
SimfoniSix posted on 6-10-2014 03:30 AM
on my exp.. short little story...

1992 - primary school.. suka kat "dia".. maybe sebb comel.. mak ...

btol tindakan tinggal aje..mcm mana nk didik anak2 in future..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 03:15 PM | Show all posts
putput posted on 4-5-2012 01:25 PM
sedangkan maria ozawa pon aku terima ni kan plak...

betul ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2014 09:55 AM | Show all posts
vote semua kecuali no 5
dah jatuh cinta ape bole buat lagi...go on je la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 02:31 AM GMT+8 , Processed in 0.088726 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list