CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: carlisha

Penerimaan LELAKI Terhadap Gadis Dirogol/Terlanjur

[Copy link]
Post time 28-10-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 26-10-2020 11:13 PM
Aku ingin kongsikan pengalamanku sendiri, sekadar menjadi iktibar kepada anak-anak gadis yang masih  ...


Bagus post chuols nih..tp mcm common jer skang kes mcm chuols..entah la..iols zmn fossil so masih jumud gituh..tp siapa kita nk judge org?tah2 uols lg berganda baik drp iols kn kn..yg lepas biar kn berlalu.ayat u pd en suami tu betul.jgn hukum u atas kesilapan dulu..u pn jgn sebut2 dah psl tu k.kes kt ci tuh lg terokkk...buaya pn tk nmpk sumber mknn punya Allah nk tunjuk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku boleh terima saja, asal dia boleh terima aku juga.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:18 PM | Show all posts
mcm aku, aku rs okay BUT xyh cite detail sapa gerangan apa semua tuh..
yela sbb aku sdiri pon rasa byk dosa kot even bkn psl pompuan pon but still sapa la kita ni nk mtk yg perfecto sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 08:20 PM | Show all posts
Jujur. Saya terima aja. Cuma mungkin bila gaduh aakan terungkit
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 12:38 PM | Show all posts
B.K replied at 4-5-2012 12:17 PM
jika ak dh jatuh cinta dgn perempuan mcm tu, redha jelah ...

ak ckp, your past is past... bua ...

Ni aku setuju. Syarat dia, kena suka dulu sebelum tahu rahsia dia. Sebab aku cuma akan suka perempuan yang baik2. Kira aku benar2 yakin yang dia dah insaf la.
Rasanya aku still akan terima semua pilihan jawapan tu. Dan biasanya aku xnak tahu cerita detail, maksudnya bpe kali pernah buat, pernah pregnant ke, dkt mana, etc2. Kalau dia nak cerita, aku akan cakap xpayah go into detail sebab tu sume x penting utk relationship ktorg.

To each their own. Kalau ada yang x boleh terima, cari la yang lain.
Yang penting kalau taubat betul2, dan Allah terima, cukup dah. X guna kalau semua manusia terima pun, kalau Allah x terima
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 04:15 AM GMT+8 , Processed in 0.093080 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list