CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lil_honey

♥____. Kelab Setiausaha Forum Cari .____♥

[Copy link]
Post time 4-4-2012 04:13 PM | Show all posts
Uishh...kenapa pulak honey sayammmm??? alahai... kerja byk yer.. kerja nie kalau kita fikir sampai bila xhabis, jadi buat setakat mampu, lain2 tu tolak tepi jerk dulu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2012 04:24 PM | Show all posts
Uishh...kenapa pulak honey sayammmm??? alahai... kerja byk yer.. kerja nie kalau kita fikir sampai b ...
Mamason Post at 4-4-2012 16:13


kdg tu bila buat keje okey, kite enjoy sgt..tapi bila asyik kena marah..rasa down gila...
kena marah mende yang merepek je pun...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 04:26 PM | Show all posts
uishh...saper marah u? boss ke??? kalau boss marah kepada perkara yg betul utk dimarah, itu perkara biasa... tapi kalau boss u marah bukan utk perkara yg betul, i rasa something wrong dah tu... why not you trus terang jerk tanya?  Kalau tak makan hati laa weh, kerja PA nie bukan senang2 jugak, coz kita deal direct dgn boss, boss tu dah cam 'laki' pulak kat opis, kena jaga itu ini... harap jgn ada yg salah faham, jaga itu ini maksudnya dari segi kerja A-Z kita uruskan, ke mana2 kita uruskan, macam2 kita uruskan... tapi kalau asyik kena marah, aman ke u nak buat kerja?? oh yer, u kerja dah berapa lama?? gomen ke swasta?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2012 05:07 PM | Show all posts
uishh...saper marah u? boss ke??? kalau boss marah kepada perkara yg betul utk dimarah, itu perkara  ...
Mamason Post at 4-4-2012 16:26



mama, i dah kerja 5 tahun start dari umo 20..fresh graduate terus keje..
then dapat rezeki..keje baru 3 tahun dapat jadi PA kat top management..yes, i know the risk..
i tak boleh nak balik awal macam selalu even kat tempat lama balik kol 6..
skang i balik kol 8 malam..

rindu dengan ofis lama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2012 05:11 PM | Show all posts
ace belum perkenalkang diri lagi.. dah berapa lama jadi secretary?
prettyuglybabe Post at 3-4-2012 10:00



babe, PA laki byk kat wisma putra, jadi PA embassy
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 05:22 PM | Show all posts
babe, PA laki byk kat wisma putra, jadi PA embassy
lil_honey Post at 4-4-2012 17:11



ye ke.. tapi nak berkenalang acehang dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 09:59 PM | Show all posts
Post Last Edit by ibnur at 4-4-2012 22:01

moderator mengecheck secretary.....   I tak ada secretary....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2012 10:07 PM | Show all posts
meh bagi pegi seketeris week dulu baru leh hanto resume
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 12:07 PM | Show all posts
mama, i dah kerja 5 tahun start dari umo 20..fresh graduate terus keje..
then dapat rezeki..k ...
lil_honey Post at 4-4-2012 17:07



    Oo..kerja swasta ke nie? Biasa laa tu, ada masa rindu balik ke tpt lama...tapi kena terima hakikat laa kerja skrg kena la berkorban masa yer dak... I pun ada masa kena blk tgh2 malam, tidak selalu laa... ada musim... Tapi I kena kerja dan selalu tanamkan dalam diri,ikhlas nak cari rezeki... masa yg hilang biarlah berkat.  Jadi kalau kena stayback sampai tgh2 malam, hari minggu pun kerja, insyaallah, I boleh terima..... smile...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 12:09 PM | Show all posts
moderator mengecheck secretary.....   I tak ada secretary....
ibnur Post at 4-4-2012 21:59



    I boleh jerk jadi security eh secretary you.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 02:47 PM | Show all posts
I boleh jerk jadi security eh secretary you.....
Mamason Post at 5-4-2012 12:09


Belum ada budget utk secretary.  Tapi kalau agak-agak body ada power.....  boleh ler mengapply security saya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 03:56 PM | Show all posts
Belum ada budget utk secretary.  Tapi kalau agak-agak body ada power.....  boleh ler mengapply s ...
ibnur Post at 5-4-2012 14:47



    Kena body ada power ke?? bertukar jadi power rangers laa kot baru sesuai jadi security... tapi kalau jadi secretary body harus kena jaga wahai abammm sayammm... hehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 03:57 PM | Show all posts
Eh eh, Ibnur nie lelaki ke pompuan? kalau pompuan Akak manis sayammm... hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2012 03:59 PM | Show all posts
Oo..kerja swasta ke nie? Biasa laa tu, ada masa rindu balik ke tpt lama...tapi kena terima ...
Mamason Post at 5-4-2012 12:07


iols keje gomen la mama...
tapi pe nak buat kan..nak sangat, ambik la risiko..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 04:05 PM | Show all posts
salam...

ai kje dah hampir 11 tahun, dah 5 kali tukar kje... kat sini baru nak masuk thn ke-3... dlm byk2 kat sinilah bos ai lbih muda dari ai... dhlah muda dr ai, ppuan lak tue... isk....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2012 04:10 PM | Show all posts
salam...

ai kje dah hampir 11 tahun, dah 5 kali tukar kje... kat sini baru nak masuk thn ke-3... ...
maharani_gebu Post at 5-4-2012 16:05



welcomeee to the club

bos muda cargas...bos i yang tua pun lagi cergas dari I keje sampai kol 2,3 pagi...ape la yang dia belek keje tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 04:12 PM | Show all posts
salam...

ai kje dah hampir 11 tahun, dah 5 kali tukar kje... kat sini baru nak masuk thn ke-3... ...
maharani_gebu Post at 5-4-2012 16:05



    aaa...kalau boss lelaki ngan pompuan nie byk beza... tol tak??
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 04:13 PM | Show all posts
oo..honey keje gomen jugak yer... hihihi... itu ler, risiko tu di mana2 ada ... mana2 kerja pun sama jerk... jadi kena laa sabar ok!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2012 04:20 PM | Show all posts
aaa...kalau boss lelaki ngan pompuan nie byk beza... tol tak??
Mamason Post at 5-4-2012 16:12



ahahah iols skang bos pempuan..cergasss..
konon dulu igt leh tahan ngn bos pempuan..
skali nih..kdg-kdg rasa geram pun ade gak..

bos laki memang sempoi..kdg tu dia tak dendam pun..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 04:25 PM | Show all posts
Hahaha i pernah jugak jaga boss pompuan, memang kdg2 xthn sbb semua kena perfect sgt2.... sgt2 tu yg xtahan...pastu jgn kata boss lelaki ok jugak, kdg2 lelaki laki cerewet... moody dan sebagainya tauu... hehehe... But now i jaga boss lelaki... alhamdulillah... ok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:59 AM GMT+8 , Processed in 0.086303 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list