CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 26380|Reply: 130

♥____. Kelab Setiausaha Forum Cari .____♥

[Copy link]
Post time 30-3-2012 11:58 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by lil_honey at 4-4-2012 22:17

KELAB SETIAUSAHA FORUM CARI



Salam,

I percaya dalam forum cari ni mesti ada forummer yang kerja sebagai setiausaha. tak kisah la setiausaha kerajaan, setiausaha swasta. Walaupun ada yang pandang remeh setiausaha ni tak penting. Tapi setiausaha adalah imej kepada bos, juga imej kepada organisasi & jabatan.

I buka kelab ini sbb nak kumpulkan setiausaha-setiausaha yang ada dalam forum ni, untuk lebih timba ilmu & pengalaman kalau ada yang senior. Boleh share kerja apa yang anda lakukan dengan yang lain. Luah perasaan kalau bos marah anda sesuka ati , tapi bukan kutuk bos la..

Kalau ada idea-idea lain nak buat aktiviti dalam kelab ni sila nyatakan, jika relevan.

I buka thread ni bukan sbb minggu setiausaha, tapi mende ni i dah pendam lama nak bukak kelab setiausaha. cuma takut. jadi kepada momod, kalau rasa thread ni perlu pindahkan / merge. I menurut perintah.

Kepada secretary-secretary dalam nih..meh la kite berkenalan kat sini..meriahkan kelab ini...
Last edited by lil_honey on 23-5-2013 06:29 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 12:45 PM | Show all posts
check in
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 01:23 PM | Show all posts
CHECK-IN GAK
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-3-2012 01:39 PM | Show all posts
Post Last Edit by lil_honey at 30-3-2012 13:42
CHECK-IN GAK
chempaka80 Post at 30-3-2012 13:23

check in
prettyuglybabe Post at 30-3-2012 12:45


maceh , meh la pekenalkan diri


boleh panggil honey dah 4 tahun sebagai setiausaha, dah 4 kali tukar bos. tapi boss yang paling besh bagi honey, high tech boss...senang nak berurusan..cepat reply.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 03:12 PM | Show all posts
me boleh panggil babe je. kerja dah 9 tahun.. 3 kali tukar kerja. serve kat company sekarang baru 3 tahun. bos semua lelaki. bila datang kepala angin, memang pening.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 06:57 PM | Show all posts
Reply 1# lil_honey

baru nak check in...huhuuu  
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 07:11 PM | Show all posts
me boleh panggil lala je.
after finish study terus kerja.
pengalaman pon baru 1tahun 3bulan.
baru 2 kali tukar kerja dalam bidang setiausaha ni

selamat berkenalan
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 10:03 PM | Show all posts

Hmmm...

Salam,

I percaya dalam forum cari ni mesti ada forummer yang kerja sebagai setiausaha. tak kisah  ...
lil_honey Post at 30/3/2012 11:58




Target bleh dapat berapa ramai ni...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 12:02 AM | Show all posts
oooh nie k cik lala dan lil honey...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2012 12:09 AM | Show all posts
Target bleh dapat berapa ramai ni...?


Jizzz... Klong! Klong!
AceHand Post at 30-3-2012 22:03



kalau ade yang sedar kewujudan thread ni mungkin leh dapat 20-30 orang..
kalau tak, berapa kerat aje.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2012 12:25 AM | Show all posts
me boleh panggil lala je.
after finish study terus kerja.
pengalaman pon baru 1tahun 3bulan.
bar ...
ciklala Post at 30-3-2012 19:11



haluuu cik lala...
takpe..byk lagi mende leh belajar..
welkammmm
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 01:11 AM | Show all posts

Hmmm...

kalau ade yang sedar kewujudan thread ni mungkin leh dapat 20-30 orang..
kalau tak, berapa ke ...
lil_honey Post at 31/3/2012 00:09




Silalah rerajing masok board laing buat promosi... Jangang lupa sediakang kueh sekali... Burger lagi wokeh...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2012 01:32 AM | Show all posts
Silalah rerajing masok board laing buat promosi... Jangang lupa sediakang kueh sekali... Bur ...
AceHand Post at 31-3-2012 01:11



Time kasih Shuper momod...walaupun I tak reti nak promot kelab ni kat bod lain, tapi I cuba  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2012 01:37 AM | Show all posts
oooh nie k cik lala dan lil honey...
B.K Post at 31-3-2012 00:02


nak berkenalan ngn PA-PA kat sini ke
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 03:38 PM | Show all posts
Reply 9# B.K

hai BK
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 02:36 PM | Show all posts
Hi all... i pun nak cek in!

Boleh panggil mama jerk... dah kerja hampir 12 thn sbg PA...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-4-2012 10:42 PM | Show all posts
Hi all... i pun nak cek in!

Boleh panggil mama jerk... dah kerja hampir 12 thn sbg PA...
Mamason Post at 2-4-2012 14:36


mama skang masih kerja lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 10:00 AM | Show all posts
ace belum perkenalkang diri lagi.. dah berapa lama jadi secretary?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 12:42 PM | Show all posts
mama skang masih kerja lagi?
lil_honey Post at 2-4-2012 22:42



    Yup ... still kerja lagi laa... Fresh graduate hari tu terus kerja, rasanya sampai rasa nak pencen kot baru berenti... hehehe... now umur pun hampir 33 thn... insyaallah kuat lagi klu kena gi meeting bagai.. moga diberi kekuatan laa jugak hendaknya... sbb jadi PA nie kalau tak kuat mental fizikal, boleh pengsan jugak laa...coz boss kdg2 tak kira masa cari kita nie, t/hari ke t/malam ke kalau ada hal urgent... buat smile... kerja kan ibadah.... insyaAllah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-4-2012 03:47 PM | Show all posts
Yup ... still kerja lagi laa... Fresh graduate hari tu terus kerja, rasanya sampai rasa na ...
Mamason Post at 3-4-2012 12:42


memang kena tahan fizikal dan mental..
tapi skang mental honey macam tableh nak tahan dah..sane sini buat honey heart attack...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 05:06 AM GMT+8 , Processed in 0.091046 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list