CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10584|Reply: 62

Apa yang anda ingat tentang Mawi?

[Copy link]
Post time 10-3-2012 12:46 AM | Show all posts |Read mode
sesungguhnya tiada penyanyi seperti mawi...beliau merupakan penyanyi yang sangat hebat dan merupakan idola kepada ramai orang...auranya sudah cukup membuatkan ramai orang terpesona...
Multiple Polls: ( Max 3 choices ), Total 31 Users voted
5.88% (2)
8.82% (3)
14.71% (5)
2.94% (1)
67.65% (23)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-3-2012 02:35 AM | Show all posts
ya ka???aku tgk mawi tu biasa ja
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2012 09:09 AM | Show all posts
ya ka???aku tgk mawi tu biasa ja
john_pablo Post at 10-3-2012 02:35


tapi tidak di mata peminat mereka terutama bang dino...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 10:18 AM | Show all posts
Tak de satu pun yang boleh aku pilih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2012 10:30 AM | Show all posts
Tak de satu pun yang boleh aku pilih
jazaa Post at 10-3-2012 10:18


sedey
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 01:03 AM | Show all posts
sori..tak terpesona pom!
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 01:15 AM | Show all posts
semua jawapan membina ajer, tak ada ke jawapan, kitorang tak rindu punnnnnnnnnnn!!!!!!!

TT rindu dengan Mawi ke?

Saya aman sahaja konsepnya tidak minat Mawi
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 10:00 AM | Show all posts
aku rindu mawi
aku plg ingat zaman mawi masih dlm AF...pak lawak... dgn tarian kayu kayan...sweet je...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 12-3-2012 10:21 AM | Show all posts
sori..tak terpesona pom!
BuBuComey Post at 12-3-2012 01:03


makan nasik itu sgt sedap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2012 10:24 AM | Show all posts
semua jawapan membina ajer, tak ada ke jawapan, kitorang tak rindu punnnnnnnnnnn!!!!!!!

TT rindu  ...
meritokrasi Post at 12-3-2012 01:15


mawi kan hebat mestilah jawapan membina ajer...saya tak rindu sama mawi saya disini aman saja konsepnya...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2012 10:25 AM | Show all posts
aku rindu mawi
aku plg ingat zaman mawi masih dlm AF...pak lawak... dgn tarian kayu kayan...swee ...
parasitology Post at 12-3-2012 10:00


dalam af mawi suci murni lagi menari pun kayu kayan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 10:53 AM | Show all posts
Reply 11# ahmad_fazill


jd ramai yg tak suka mawi lepas mawi kluar af? aku rasa ok je mawi tu....selain putus tunang (takde jodoh kan) takde gosip pelik...
mawi tak pyh nyanyi balik pon takpe...tumpu bisnes je...
lg pon melambak penyanyi berbakat skrg.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 11:38 AM | Show all posts
sebab...lepas AF mawi lupe diri & myombong!!

dtg majlis open house kt 1 tmpat di pahang (vvip tengku muda pahang bersama isteri & YB). die dijemput utk nyanyi, peminat bese la kalo dh retis yg diminati dtg ke tmpat mereka mestila selok kera..tapi sbb Mawi & isteri rimas dgn peminat2 ni, die bantai g nyorok dlm toilet & dikawal oleh bodyguard2. sampai org ramai xleh nk gune kan toilet tu...kuar toilet pun sbb nk nyanyi jerr...

apelagi ilang la peminat2 die tgok prangai mcmtue?? dan bermula lah era kejatuhan die..
jgn marah ye peminat tegar Mawi, aku citer kisah benar je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2012 11:58 AM | Show all posts
Reply  ahmad_fazill


jd ramai yg tak suka mawi lepas mawi kluar af?  aku rasa ok je mawi tu.. ...
parasitology Post at 12-3-2012 10:53


saya tidak bermaksud begitu...ada je yang sokong beliau dari dalam af sampailah sekarang..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2012 11:59 AM | Show all posts
sebab...lepas AF mawi lupe diri & myombong!!

dtg majlis open house kt 1 tmpat di pahang (vvip ten ...
edoraixora Post at 12-3-2012 11:38


cerita yang belum mad dengar pernah keluar paper ke tak citer ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 12:04 PM | Show all posts
Reply 15# ahmad_fazill


entah...x tau la plak ade kuar paper ke x!!
x perasan wartawan ade ke x kt majlis tu...yg pasti aku ade di tmpat kejadian.
wpun x minat ngan retis2 jemputan mjlis tu tapi trpakse pegi sbb mak aku yg nak pegi sgt.
kononnye nk tgok mawi la...lepas jer peristiwe tu, sumpah mak aku benci mawi!!!
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-3-2012 12:30 PM | Show all posts
wajah kacak iras Brad Pitt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2012 04:47 PM | Show all posts
Reply  ahmad_fazill


entah...x tau la plak ade kuar paper ke x!!
x perasan wartawan ade ke x k ...
edoraixora Post at 12-3-2012 12:04


terima kasih sebab sudi berkongsi cerita..harap bang dino dan rakan2 dapat baca cerita ini...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 05:05 PM | Show all posts
terima kasih sebab sudi berkongsi cerita..harap bang dino dan rakan2 dapat baca cerita ini...
ahmad_fazill Post at 12-3-2012 16:47



bang dino & rakan2 tu sape yee..??
mintak maap, org baru, belum khatam lagi thread2 kt cni..hehehh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2012 05:07 PM | Show all posts
bang dino & rakan2 tu sape yee..??
mintak maap, org baru, belum khatam lagi thread2 kt cni..h ...
edoraixora Post at 12-3-2012 17:05


peminat setia mawi siapa lagi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 06:18 PM GMT+8 , Processed in 0.094132 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list