CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2893|Reply: 7

Wedding Videographer area Pantai Timur

[Copy link]
Post time 27-2-2012 05:31 PM | Show all posts |Read mode
Hi salam semua..

boleh tak suggestkan saya videographer yang bagus2 dan berbaloi untuk dihire for my wedding nanti? dah dekat ni nak guna untuk bulan 5 nanti
puassss sudah saya mencari merata2, blogwalking-browsing-wedding fair, kebanyakkannya dari luar..sy tengah nak cust cost since photographers pun dah dari kl
at least x payah la bayar duit minyak tol and tempat tinggal lagi kalau memang asal kat terengganu..kelantan pun x apa kalau cun sy terima

letih dah sy carik, sudi2kanlah postkan link fb/blog/website derang skali eh, nak tengok sample and contact number
makaseh semua

*admin/momod,
ada bukak thread kat Terengganu/Kelantan tp banyak yg view je, info tarek..sedih masa dah suntuk ni

so kalo bley xyah delete dulu yang tu, ner tau ada yg reply karang..pastu tlg merge ek..tochey tochey!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2012 05:00 AM | Show all posts
Hi salam semua..

boleh tak suggestkan saya videographer yang bagus2 dan berbaloi untuk dihire for ...
VirginLady Post at 27-2-2012 17:31


OoOOoo..lepas bulan mei nanti tak virgin lagi

Ustaz Azhar Idrus tu fotografer tegar,
mungkin dia juga boleh videografer

setidak-tidak pon dia boleh menyampaikan ceramah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2012 08:53 AM | Show all posts
hehehee kalau ustad azhar jadi OP  tentu meriah suasana ..
x der gambo pengantin .. semua gambar ostad jer..


cuba TT seru nama abam  bulat atau aduka_kencana mungkin dia boleh membantu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2012 10:39 AM | Show all posts
tak pong abang lanung... kalu kene musim cuti sekolah, abang lanung balik cuti ganu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2012 11:06 AM | Show all posts
ustaz azhar nikahkan saya lagi baik..lebih afdol

abam bulat and aduka kencana..bley pm sy?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2012 01:18 PM | Show all posts
Reply 5# VirginLady

aiseh...sori la ye, sbb saya tak ada maklumat ttg videographer nih, mungkin yg lain boleh tolong kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-2-2012 11:27 AM | Show all posts
aduhaiii..
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 11:31 AM | Show all posts
Reply 7# VirginLady


    cuba ko PM si aduka kencana tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 12:45 PM GMT+8 , Processed in 0.082035 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list