CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 4111|Reply: 1

Wedding Videographer di Terengganu

[Copy link]
Post time 27-2-2012 01:46 PM | Show all posts |Read mode
Hi salam semua..

boleh tak suggestkan saya videographer yang bagus2 dan berbaloi untuk dihire for my wedding nanti? dah dekat ni nak guna untuk bulan 5 nanti
puassss sudah saya mencari merata2, blogwalking-browsing-wedding fair, kebanyakkannya dari luar..sy tengah nak cust cost since photographers pun dah dari kl
at least x payah la bayar duit minyak tol and tempat tinggal lagi kalau memang asal kat terengganu..kelantan pun x apa kalau cun sy terima

letih dah sy carik, sudi2kanlah postkan link fb/blog/website derang skali eh, nak tengok sample and contact number
makaseh semua

*admin/momod,
rasanya thread ni kalau letak kat board ni maybe kurang sambutan, ada idea lain x? TQ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2012 03:23 AM | Show all posts
patut nya tt amik yg videographer from KL dan photographer yg asal trg. sbb ramai jer photographer yg hebat2 asal terengganu. yg owner sani ekspress kawin dulu tu pun amik photographer dari besut. me tau sbb dia member me jugak

rasanya susah nak cari videographer yg set up kat pantai timur. kalau tt dah jumpa..share lar kat sini yer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 02:27 AM GMT+8 , Processed in 0.079079 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list