CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 4574|Reply: 15

Saints Row: The Third

[Copy link]
Post time 22-2-2012 06:56 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by ahmad_fazill at 3-3-2012 12:49



ada sape2 layan game ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2012 01:20 PM | Show all posts
aku main sampai 75% misi semua dah selesai cuma ada challenges dan apa2 kat saintsbook tu aku tak abiskan lagi..aku paling bengang misi zombie tu tak boleh bergerak langsung tapi dengan semangat yang kental aku cuba abiskan juga misi tu...haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2012 04:11 PM | Show all posts
Baru nak download....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 12:02 PM | Show all posts
aku main sampai 75% misi semua dah selesai cuma ada challenges dan apa2 kat saintsbook tu aku tak ab ...
jebat_ensem Post at 3-3-2012 13:20



    macam mana nak jadi assasins tu? aku da masuk dalam tablet pc dia.. pastu dah select target.. tp, jalan nak masuk airpot tu x tau...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 08:09 PM | Show all posts
macam mana nak jadi assasins tu? aku da masuk dalam tablet pc dia.. pastu dah select targe ...
kurga Post at 2-4-2012 12:02


dah pakai gps?yang kat saintsbook ke?yang tu aku tak abiskan pun..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 02:56 PM | Show all posts
dah pakai gps?yang kat saintsbook ke?yang tu aku tak abiskan pun..
jebat_ensem Post at 3-4-2012 20:09



    hehehe..aku da settledkan saintbooks tu... tengok kat utube susah benor.. itu je laa caranya...sangkut jer.. cari walktrough...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 06:49 PM | Show all posts
best game ni memang layan
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 06:52 PM | Show all posts
sama ar kita misi dah abis cuma ada yang lain2 tak abis lagi dan tidak dinafikan misi zombie tu  ...
ahmad_fazill Post at 10-3-2012 09:06


zombie tu mari serang beramai-ramai celaka betul aku nak gerak susah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-4-2012 08:02 PM | Show all posts
zombie tu mari serang beramai-ramai celaka betul aku nak gerak susah
pagarkayu Post at 4-4-2012 18:52


lagi susah nak kawal jet...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 09:54 AM | Show all posts
sape suka belasah orang pakai dildo ungu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 10:03 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 10:09 AM | Show all posts
sape suka belasah orang pakai dildo ungu?
jebat_ensem Post at 7-4-2012 09:54


haha penetrator ke apa nama..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 10:13 AM | Show all posts
lagi susah nak kawal jet...
ahmad_fazill Post at 4-4-2012 20:02


mula2 memang susah lama2 ok la kan..masa kat angkasa aku ingat lawan betul2 la dengan bapak segala bos jahat killbane tu rupanya oleg menyamar...lakonan semata-mata...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-4-2012 10:31 AM | Show all posts


iols paling suka bila lawan killbane kat arena gusti...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 11:34 PM | Show all posts
dah jauh ler korang main... aku baru lepas belgian problems... huhuhuh...pasal macam ada glitch...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 02:36 PM | Show all posts
baru lpas install mggu lepas..
xbest sngt compare ng sleeping dogs
yg best dia ada jet,helicopter ja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:36 AM GMT+8 , Processed in 0.082096 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list