CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NagaVillage

[Cadangan] KAD KREDIT TERBAIK

[Copy link]
Post time 26-9-2012 03:15 AM | Show all posts
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kami ada cara untuk jadikan kad kredit anda TANPA interest!

Dengan kaedah EPP 0interest hutang tertunggak anda tidak akan  bertambah. Bila dah tak bertambah jadi lagi cepat nak settle dan aliran bulanan tunai anda akan bertambah.

Kaedah sungguh telus, mudah dan tempoh proses yang cepat.

- Tak perlu nak mohon kad baru
- Tak perlu mohon loan
- Tak perlu buat Term Loan
- Tak perlu ke AKPK

Dijamin hutang selesai dalam tempoh yang yang telah ditetapkan dan anda TIDAK AKAN disenarai hitamkan.

Hubungi segera:
Mobile / Whatsapp / Viber / WeChat / GoChat: 0193355399

Atau TM HomeLine 0389275399

Sekiranya anda pengguna TM HomeLine, anda boleh SMSkan nombor TM HomeLine anda untuk saya hubungi pada waktu yang anda sesuai

Facebook:
http://www.facebook.com/ezpayment2u

atau http://www.facebook.com/ssufian

Website:
http://www.ezpayment2u.com

Blog:
http://www.ezpayment2u.com/blog/

FAQ:
http://www.ezpayment2u.com/eppfaq

Terbuka kepada semua mereka yang mempunyai kad kredit Visa atau MasterCard yang berurusan dengan bank-bank di Malaysia dan berurusan di Malaysia.

- Kuala Lumpur
- Selangor
- Melaka
- Negeri Sembilan
- Johor
- Penang / Pulau Pinang
- Perak
- Kedah
- Perlis
- Kelantan
- Terengganu
- Pahang
- Langkawi
- Labuan
- Sabah
- Sarawak


Kami berurusan dengan semua bank-bank di Malaysia

- Maybank
- CIMB
- Standard Chartered
- Citibank
- Affin Bank
- Bank Simpanan Nasional / BSN
- Alliance Bank
- EON Bank
- AEON
- OCBC
- Standard Chartered
- AmBank
- MBF
- Hong Leong
- Public Bank
- UOB
- HSBC
- RHB

Untuk mendapatkan proposal PERCUMA sila isikan borang maklumat untuk pengiraan di http://www.ezpayment2u.com/borang.htm




Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 03:47 AM | Show all posts
ssufian posted on 25-9-2012 12:37 AM
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kami ada cara untuk jadikan kad kredit anda TANPA interest ...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kami ada cara untuk jadikan kad kredit anda TANPA interest!

Dengan kaedah EPP 0interest hutang tertunggak anda tidak akan  bertambah. Bila dah tak bertambah jadi lagi cepat nak settle dan aliran bulanan tunai anda akan bertambah.

Kaedah sungguh telus, mudah dan tempoh proses yang cepat.

- Tak perlu nak mohon kad baru
- Tak perlu mohon loan
- Tak perlu buat Term Loan
- Tak perlu ke AKPK

Dijamin hutang selesai dalam tempoh yang yang telah ditetapkan dan anda TIDAK AKAN disenarai hitamkan.

Hubungi segera:
Mobile / Whatsapp / Viber / WeChat / GoChat: 0193355399

Atau TM HomeLine
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2012 02:39 PM | Show all posts
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2012 02:39 PM | Show all posts
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Kami ada cara untuk jadikan kad kredit anda TANPA interest!
Dengan kaedah EPP 0% interest hutang tertunggak anda tidak akan  bertambah. Bila dah tak bertambah jadi lagi cepat nak settle dan aliran bulanan tunai anda akan bertambah.
Kaedah sungguh telus, mudah dan tempoh proses yang cepat.
- Tak perlu nak mohon kad baru
- Tak perlu mohon loan
- Tak perlu buat Term Loan
- Tak perlu ke AKPK
Dijamin hutang selesai dalam tempoh yang yang telah ditetapkan dan anda TIDAK AKAN disenarai hitamkan.
Hubungi segera:
Mobile / Whatsapp / Viber / WeChat / GoChat: 0193355399
Atau TM HomeLine 0389275399
(Sekiranya anda pengguna TM HomeLine, anda boleh SMSkan nombor TM HomeLine anda untuk saya hubungi pada waktu yang anda sesuai)
Facebook:
http://www.facebook.com/ezpayment2u
atau http://www.facebook.com/ssufian
Website:
http://www.ezpayment2u.com
Blog:
http://www.ezpayment2u.com/blog/
FAQ:
http://www.ezpayment2u.com/eppfaq
Terbuka kepada semua mereka yang mempunyai kad kredit Visa atau MasterCard yang berurusan dengan bank-bank di Malaysia dan berurusan di Malaysia.
- Kuala Lumpur
- Selangor
- Melaka
- Negeri Sembilan
- Johor
- Penang / Pulau Pinang
- Perak
- Kedah
- Perlis
- Kelantan
- Terengganu
- Pahang
- Langkawi
- Labuan
- Sabah
- Sarawak

Kami berurusan dengan semua bank-bank di Malaysia
- Maybank
- CIMB
- Standard Chartered
- Citibank
- Affin Bank
- Bank Simpanan Nasional / BSN
- Alliance Bank
- EON Bank
- AEON
- OCBC
- Standard Chartered
- AmBank
- MBF
- Hong Leong
- Public Bank
- UOB
- HSBC
- RHB
Untuk mendapatkan proposal PERCUMA sila isikan borang maklumat untuk pengiraan di http://www.ezpayment2u.com/borang.htm

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2012 02:16 PM | Show all posts
moyas posted on 17-9-2012 04:55 PM
bes caner tue? citer la pd kami

pada orang HSBC
sebab dapat cash rebate than dapat waiver govt svc tax n juger annual fees
juz make a call... cakap nak terminante ker ape kad tuuu... heheh
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2012 02:18 PM | Show all posts
syaiful posted on 2-10-2012 02:16 PM
pada orang HSBC
sebab dapat cash rebate than dapat waiver govt svc tax n juger annual fees
juz m ...

citibank pon camtu jugek.. tp annual fees mmg derang automatic waive punyer.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2012 08:01 PM | Show all posts
moyas posted on 2-10-2012 02:18 PM
citibank pon camtu jugek.. tp annual fees mmg derang automatic waive punyer.

citibank platinum cashback tu kan
orang dapat rm50 bulan lepas... heheh
juz govt svc tax tuu.. kena call ea bitau nak cancel t dier waive ker?? rm50 gak tuu... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2012 08:48 PM | Show all posts
syaiful posted on 2-10-2012 08:01 PM
citibank platinum cashback tu kan
orang dapat rm50 bulan lepas... heheh
juz govt svc tax tuu.. k ...

x payah ugut2 nk cancel card bagai.... klo bayo cantik... automatic jer dia waiver tok kita.. so far moy enjoy ngan citibank
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2012 08:47 AM | Show all posts
moyas posted on 2-10-2012 08:48 PM
x payah ugut2 nk cancel card bagai.... klo bayo cantik... automatic jer dia waiver tok kita.. so f ...

BETUL ea, x pernah lagik dapat waiver govt service tax tuuu... huuhuu
tapi payment cantik memang byk reward dapat, cremit limit pon dah naik 4x ganda dari masa awal buka kad
huhuhu...
yang penting clear card tu dapat cabin travel bag, heheh.. tengok-tengok dalm rm200-300 gak kalau mo beli sendiri
saiz dier lak juz nice for AA nye saiz... hehehe
n citibank cash back platinum memang mabeles aaa cashbacknya, lagi banyak dari rhb travel money n hsbc amanah m power platinum
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2012 02:20 PM | Show all posts
syaiful posted on 3-10-2012 08:47 AM
BETUL ea, x pernah lagik dapat waiver govt service tax tuuu... huuhuu
tapi payment cantik memang  ...

he3x... epol bila nk applynya... nati leh travel lebih jauh dari biasa... tp....pay back mau cantik hockey
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2012 03:29 PM | Show all posts
moyas posted on 3-10-2012 02:20 PM
he3x... epol bila nk applynya... nati leh travel lebih jauh dari biasa... tp....pay back mau canti ...

dah banyak.. tengah dok kensel sana sini dah... heheh
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2012 08:10 PM | Show all posts
syaiful posted on 3-10-2012 03:29 PM
dah banyak.. tengah dok kensel sana sini dah... heheh

napa dulu men sambar jer sana sini. kn da jenuh nk mengencelnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2012 10:36 PM | Show all posts
moyas posted on 3-10-2012 08:10 PM
napa dulu men sambar jer sana sini. kn da jenuh nk mengencelnya

nk dpt free gift
hehehe
bukan susah nak kensel.. juz make a phone call away
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2012 11:23 PM | Show all posts
syaiful posted on 3-10-2012 10:36 PM
nk dpt free gift
hehehe
bukan susah nak kensel.. juz make a phone call away

dpt free gift apakah itew?
so skrg bape CC yang tinggal?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2012 11:22 PM | Show all posts
moyas posted on 3-10-2012 11:23 PM
dpt free gift apakah itew?
so skrg bape CC yang tinggal?

hihihi... 4 ajer
travel money rhb
ikhwan visa maybanl
cashback citi
clear citi
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2012 12:22 AM | Show all posts
syaiful posted on 4-10-2012 11:22 PM
hihihi... 4 ajer
travel money rhb
ikhwan visa maybanl

nomot 1 @ 2 apa advantages and benefits  nya itew
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2012 07:14 AM | Show all posts
moyas posted on 5-10-2012 12:22 AM
nomot 1 @ 2 apa advantages and benefits  nya itew

travel money ade auto coverage insurans travel klu beli tiket flight guna this kad n cash rebate petrol
ikhwan visa maybank, ada 5 kali point isi minyak petronas n islamic so xde double caj interest
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2012 12:33 PM | Show all posts
neomorpheus posted on 22-2-2012 04:14 AM
Post Last Edit by neomorpheus at 22-2-2012 07:55

me agree 110% tang u kata cust, service bank islam very the low quality.
hampess x hengat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2012 02:25 AM | Show all posts
syaiful posted on 5-10-2012 07:14 AM
travel money ade auto coverage insurans travel klu beli tiket flight guna this kad n cash rebate p ...

if epol always counterfeits out of the country, well suited to take this CC. so skrg da dicide ker kt mana yg nk putun?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2012 09:46 AM | Show all posts
moyas posted on 6-10-2012 02:25 AM
if epol always counterfeits out of the country, well suited to take this CC. so skrg da dicide ker ...

mebi citi platinum cash back dengan ikhwan mebeng kot
nak menten rhb travel money dengan citi clear...
citi tu sbb dpt free movies buy 1 free 1, then free coffe bean sbb buy 1 free 1.. etc.. menarik
nak pegang dua jer kad at one time
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 01:50 PM GMT+8 , Processed in 0.092061 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list