CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NagaVillage

[Cadangan] KAD KREDIT TERBAIK

[Copy link]
Post time 4-6-2012 02:01 PM | Show all posts
Salam Warga Cari,
Bagi pendapat aku sebagai org yg tersangat lama dari segi usia, aku menasihatkan  ...
FraudChaser Post at 4-6-2012 11:03 AM



   gaji dia RM25K sebulan tu ...60% dr RM25K baru RM9K...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2012 03:04 PM | Show all posts
erk bukan promote senheng taw.. tp shin dah beli 3bijik smart phone kat senheng.. henpon di jamin mm ...
budakshinchan Post at 4-6-2012 13:10


shin..ok ek bli smartphone kt sengheng?? aku ingt nk ambik hpon kt kdai btauliah je ambik 0% interest epp
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2012 11:36 PM | Show all posts
Reply 62# amyainsamad

so far ok jer.. xde masalah per per.. 0% gak.. kalo beli kat Maxis, Celcom, Apple, Samsung dll.. maybe warranty dorang cuma setahun.. kalo beli kat senheng.. warranty 3 tahun.. leh xtend jadi 5 tahun.. bebaloi..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 04:58 PM | Show all posts


cc mana bagus now utk buat balance transfer?
i ade balance dlm rm8K nk setel ni


tq

regards
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 05:03 PM | Show all posts
FraudChaser posted on 4-6-2012 11:03 AM
Salam Warga Cari,
Bagi pendapat aku sebagai org yg tersangat lama dari segi usia, aku menasihatkan  ...

yeah like posting ni...aku salah seorang yg menggunakan kad debit maybank visa bila membeli belah.

buat masa ni tak perlukan kad kredit sama sekali
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2012 12:11 PM | Show all posts
Mane ade cc terbaek...sume tambah utang je..memula mmg la ckp utk pakai keperluan saja...tp pastu abes la
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2012 08:27 PM | Show all posts
budakshinchan posted on 4-6-2012 01:10 PM
Post Last Edit by budakshinchan at 4-6-2012 13:18

erk bukan promote senheng taw.. tp shin dah bel ...

Shin, aku pun macam kau..., kat mana2 yg boleh pakai cc aku akan guna, walaupun pembelian bawah RM 50..., tujuan aku pakai semata2 sebab nakkan point..., sebelum sampai tarikh matang aku akan bayar semua pembelian dlm bulan tersebut...

Aku dah pakai lebih drp 10 tahun cc, tapi tak pernah kena interest pun..., jadikan mcm duit cash..., maksudnya kalau kita mampu nak beli sesuatu barang, baru kita beli..., kalau setakat nak bergaya, guna sebanyak2nya tanpa ada plan macammana nak bayar, memang la masalah.... SILA BAYAR PENUH SEBELUM TARIKH MATANG..., Insyaallah CC byk memberi faedah....

Aku dah redeem mcm2 brg drp point cc, rasanya setiap tahun tak kurang drp RM 500 nilai barang yg aku redeem..., laki aku pun mcm tu...

Aku pun mcm Shin, suka beli brg secara 0 % interest..., selalu aku beli kat Sen Heng..., tapi sejak dua menjak ni aku beli kat Onking plak..., Kalau kat Onking tak ada yuran perkhidmatan ( kena kecek2 sikit2 la..., mesti dpt punya la...), harga cash sama je dgn harga installment...., drp beli cash, baik installment, duit cash kita buat la saving...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2012 01:13 PM | Show all posts
credit kad yg tak paling bagus >> AMBANK
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2012 03:08 PM | Show all posts
jenglut posted on 1-9-2012 01:13 PM
credit kad yg tak paling bagus >> AMBANK

oh apesal ek x bagus?? rasa nya dalam bebanyak bank.. Maybnak nyer kadar interest paling tinggi ek
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2012 03:10 PM | Show all posts
bayumentari posted on 24-8-2012 08:27 PM
Shin, aku pun macam kau..., kat mana2 yg boleh pakai cc aku akan guna, walaupun pembelian bawah RM ...

eh eh.. first time dengar Onking.. ngee.. kat Kulai tadak kot.. baguslah xde kena caj kepebenda..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2012 12:53 PM | Show all posts
jenglut posted on 1-9-2012 01:13 PM
credit kad yg tak paling bagus >> AMBANK

Hmmmmmmmmmm.....aku pernah pakai Ambank...ap kenamanya Ambank ala2 islam gitew...x ingat namanya....sekejap je...pehtu aku terminate....
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2012 04:55 PM | Show all posts
jenglut posted on 1-9-2012 01:13 PM
credit kad yg tak paling bagus >> AMBANK

bes caner tue? citer la pd kami
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2012 07:42 PM | Show all posts
sbb dia punya kejar mengalahkan along plastik lain..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2012 11:44 AM | Show all posts
nak tanya,
isms ada aplly kat cc hsbc
apply yg platinum
peh2 dia bg lak dua kad terus, platinum n gold, depa ntr by pos
so isms p la terminate satu tuh
yg hangin
boleh plak kt tax gomen yg 50 tuh still kena byr kalau nak potong sbb depa dh caj

isms kt ler napa lak kena byr, sy x apply yg tuh
sy apply satu jer, u oll yg memandai2 bagi dua
peh2 senang nak soh byr 50 hengget
tp customer sevis tuh ckp, kalau nak potong kena byr 50
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2012 10:23 PM | Show all posts
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 12:37 AM | Show all posts
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kami ada cara untuk jadikan kad kredit anda TANPA interest!

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 12:38 AM | Show all posts
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 12:38 AM | Show all posts
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 12:39 AM | Show all posts
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kami ada cara untuk jadikan kad kredit anda TANPA interest!

Dengan kaedah EPP 0% interest hutang tertunggak anda tidak akan  bertambah. Bila dah tak bertambah jadi lagi cepat nak settle dan aliran bulanan tunai anda akan bertambah.

Kaedah sungguh telus, mudah dan tempoh proses yang cepat.

- Tak perlu nak mohon kad baru
- Tak perlu mohon loan
- Tak perlu buat Term Loan
- Tak perlu ke AKPK

Dijamin hutang selesai dalam tempoh yang yang telah ditetapkan dan anda TIDAK AKAN disenarai hitamkan.

Hubungi segera:
Mobile / Whatsapp / Viber / WeChat / GoChat: 0193355399

Atau TM HomeLine 0389275399

(Sekiranya anda pengguna TM HomeLine, anda boleh SMSkan nombor TM HomeLine anda untuk saya hubungi pada waktu yang anda sesuai)

Facebook:
http://www.facebook.com/ezpayment2u

atau http://www.facebook.com/ssufian

Website:
http://www.ezpayment2u.com

Blog:
http://www.ezpayment2u.com/blog/

FAQ:
http://www.ezpayment2u.com/eppfaq

Terbuka kepada semua mereka yang mempunyai kad kredit Visa atau MasterCard yang berurusan dengan bank-bank di Malaysia dan berurusan di Malaysia.

- Kuala Lumpur
- Selangor
- Melaka
- Negeri Sembilan
- Johor
- Penang / Pulau Pinang
- Perak
- Kedah
- Perlis
- Kelantan
- Terengganu
- Pahang
- Langkawi
- Labuan
- Sabah
- Sarawak


Kami berurusan dengan semua bank-bank di Malaysia

- Maybank
- CIMB
- Standard Chartered
- Citibank
- Affin Bank
- Bank Simpanan Nasional / BSN
- Alliance Bank
- EON Bank
- AEON
- OCBC
- Standard Chartered
- AmBank
- MBF
- Hong Leong
- Public Bank
- UOB
- HSBC
- RHB

Untuk mendapatkan proposal PERCUMA sila isikan borang maklumat untuk pengiraan di http://www.ezpayment2u.com/borang.htm



Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 11:40 AM | Show all posts
kami bukan along, kami cuma nak tolong. huhuhu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 09:45 PM GMT+8 , Processed in 0.085991 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list