CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NagaVillage

[Cadangan] KAD KREDIT TERBAIK

[Copy link]
Post time 4-5-2017 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Guna bsn je
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Skg maybank dah revise from 8.88 p.a to 15% p.a. Still berbaloi x m2 cards ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 06:31 PM | Show all posts
oberst replied at 15-11-2016 06:20 PM
Pengguna tegar PETRONAS patut ada Maybank Ikhwan Visa, dulu dapat 8x point sekarang dah tukar kpd 8% ...

true pasal maybank visa ikhwan tu.. every weekend isi penuh siap2 ..tapi limited to RM50 cashback per month
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 10:14 AM | Show all posts
nak tny korang2 lah

smlm ade apply online cc via imoney
sbb website tu ade bg senarai perbandingan cc yg kita layak apply
hujung2 pilih bsn
xlama pastu imoney call bg tau
layak dpt cc yg lg better benefit
syor drpd imoney is maybank (2 - 3 type)
so, ok lh...then dpt emel borang permohonan cc maybank
skrg dh complete isi dgn ic&payslip copy
tp xrply back to imoney

soalannya:

klu kita reply via imoney ni, ada sbrg cas tak

atau hntr application ni terus ke cwgn maybank je?


Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 03:50 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 30-1-2018 10:14 AM
nak tny korang2 lah

smlm ade apply online cc via imoney

haha cakap pasal imoney, i saja saja la compare credit card. compare je and memang takda niat nak apply through situ. lepas dah dapat comparison tu i macam puas hati, and memang dia memanjang call. even i dah pm kat fb jangan call, dia still call jugak. sampai kena block number dieorang. imoney i baca review kt fb memang slow sikit. why don't u terus pergi jek bank apply? sebab apply 3rd party, i tak berani bagi apa apa docs. takut disalah guna.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 11:27 AM | Show all posts
mamiary replied at 27-8-2018 03:50 PM
haha cakap pasal imoney, i saja saja la compare credit card. compare je and memang takda niat nak  ...

oh ye ke

btw dh dpt pun cc dr maybank tu




Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk tanya...kalo kita ada loan kereta and sangkut instalment 1 bln...adakah bank akan amik kira as payment x smooth?and sbb tu diorg reject application?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 03:51 PM | Show all posts
nk tny psl cc ni
klu ada yg tau atau berpengalaman
tp sy sndiri pun xde kol lg my bank psl cc ni

so, soalannya:

blh ke klu mntk bank hold penggunaan cc?
sbb xnk terminate terus
btw cc sy tu sy bg org lain guna
sy yg byrkn

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy takut nak guna cc...takut xleh kawal perbelanjaan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cc ape yg plg ok n byk benefit?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:19 PM | Show all posts
berpada-pada guna kredit kad
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 08:40 AM | Show all posts
cc ni bad debt jer..  

waktu muda galak sangat amik sampai 2-3 cc.
pastu swipe sana sini.

currently nak habiskan semua outstanding. pastu tutup terus.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
nak tanya dari aku yg zero knowledge pasai cc ni, Hong Leong Bank ok ka? nak cari yg zero interest..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 03:47 PM GMT+8 , Processed in 0.409324 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list