CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: orgkpg

Pernah Pakai Kondom?

  [Copy link]
Post time 26-10-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk 2 tahun kahwin, mmg pakai kondom sebab merancang. Lepas anak no.1, pun pakai kondom utk 2 tahun. Tapi dpt anak no.2, terbabas org ckp.. sekarang merancang kaedah lain. Senang je pancut dlm terus. Wife pun dah tak bg pakai sebab dah biasa tak pakai sekarang. Haha

Sepanjang pakai kondom tu, yg best featherlight dgn ultra thin jenama durex paling ok. Rasa mcm tak pakai apa2. Try yg pleasure, ada bijik2 tu, wife tak suka. Sakit katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 12:35 AM | Show all posts
pas kawen x penah pakai lg. tp sebelum kawen dulu penah try2 pakai. mende tak best pon pakai
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:37 AM | Show all posts
Pakai OKOMOTO la bes..nipis..rasa air hangat..haha..

tu cerita 2thn dulula..skrg single balik

Tapi RAW is the best feeling la
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
encikotot replied at 1-2-2012 05:46 PM
aku tgok ade yg texture tgn kecik2 tu... fuhhhhhhhh tkut tgok. hahaha

Hahaha betoi2, tapi kalau pasangan suka okay ja... macam2 jenis bertanduk bagai, dah try, tetap tanpa londom jugak yang terbaekkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kasba at 26-5-2021 06:10 PM

Actually, salah satu fungsi kondom ni utk tahan lama gak la. So korg bole la beraksi dgn mcm2 posisi. Downside die, x sedap la. As usual ade pro n con.

And also make sure yg girls kene ade lube, x kira natural atau yg beli...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul. Bila pakai kondom boleh tahan lebih lama drpd tak pakai hehe. Mungkin sebab ada lapisan kat bhgn sensitif kot hehe. So far ok je pakai. X pakai pun ok. Tapo prefer x pakai lebih terasa
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:10 PM | Show all posts
pernah sebelum and selepas kahwin.
untuk family planning taknak wife amik perancang.
guna brand durex, care and one condom.
kkm pun ada bagi free.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah je pakai tapi prefer x pakai. Lagi terasa kalau xpakai
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:17 PM | Show all posts
belimbingbesi replied at 17-11-2021 04:08 PM
Pernah je pakai tapi prefer x pakai. Lagi terasa kalau xpakai

Tapi untuk cegah kehamilan tak terancang. Kena selamat
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 23-11-2021 05:17 PM
Tapi untuk cegah kehamilan tak terancang. Kena selamat

Ye betul tapi boleh je control pancut
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:09 AM | Show all posts
belimbingbesi replied at 24-11-2021 04:56 AM
Ye betul tapi boleh je control pancut

kalau si lelaki pandai control boleh buat atau yang sudah diikat.kalau yang tak pandai atau kurang pengalaman seeloknya pakai kondom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 06:43 PM GMT+8 , Processed in 0.070470 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list