CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: orgkpg

Pernah Pakai Kondom?

  [Copy link]
Post time 11-11-2016 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
X suke yg thin, cpat koyak
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry up balik thread lama..
Boleh rekmen saya satu brand yg sesuai tak? Tgk dkt watson online ada macam2 jenama.. Penin tak tau mana yang ok. 1st time nak cuba guna ni huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ore_kampong replied at 10-6-2017 08:10 AM
Sorry up balik thread lama..
Boleh rekmen saya satu brand yg sesuai tak? Tgk dkt watson online ada  ...

Beli jenama durex or okamoto. Utk durex beli jenis featherlight or ultra thin. Kalau budget ada beli durex invincible.
For okamoto beli crown.
Semua jenis ini yg nipis & lembut. Lebih feel pada lelaki berbanding jenis biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2017 12:36 PM | Show all posts
serious mmg x sedap pakai kondom !

sekian
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Durex invisible best... Tp mahal ckit la.  1 kotak rm37 x silap ada 10 je dlm tu.. Rasa mcm x pkai
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 03:19 PM | Show all posts
feel uncomfortable
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 03:23 PM | Show all posts
................................
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 12:45 AM | Show all posts
pakai kondom mmg tak best.. tapi kna pakai sbb family planning. tembak je tanpa was2. tak perlu cabut
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 01:57 PM | Show all posts
yg mana pancut cepat, elok la pakai kondom, kurang sikit deria rasa ngilu nak pancut tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 01:06 AM | Show all posts
anak dh 5..rapat2..banyak kali try kondom, tp sy yg pompuan yg slalu tk nak sbb tk sedap..so berserah je laa..kalo lekat maka rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:36 AM | Show all posts
honeybunny81^^ replied at 13-4-2019 01:06 AM
anak dh 5..rapat2..banyak kali try kondom, tp sy yg pompuan yg slalu tk nak sbb tk sedap..so bersera ...

wife i pun tak suka dia kata tak best
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 08:39 AM | Show all posts
Kurang feel.....tp kalo terlebih excited pun, balik awal tetap balik awl....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:39 PM | Show all posts
pernah tapi tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 01:39 PM | Show all posts
aku tak minat sgt pakai kondom ni. tak feel weh
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hb pakai... Featherlite... Nk try pleasure tu.. Ada duri2 kn
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 04:28 PM | Show all posts
Edited by hudson97 at 14-4-2020 05:55 PM

Senang je pakai kondom.

Untuk Cara Pakai Kondom yang betul, boleh tengok blog & video tutorial ni,

https://suamisihat.com.my/kondom/cara-pakai-kondom/amp/
Btw, yang kata pakai kondom tak best tu, apa cara alternatif korang untuk merancang keluarga ya?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 04:38 PM | Show all posts
Say no to kids
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 07:55 PM | Show all posts
Original flavour je...sedap sehingga menjilat jari
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 06:34 PM | Show all posts
bole pakai kalau nk pancut dalam
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 01:16 PM | Show all posts
josephsyn replied at 12-5-2020 06:34 PM
bole pakai kalau nk pancut dalam

pancut dalam condom....kihkihkih...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 06:29 AM GMT+8 , Processed in 1.969992 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list