CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: orgkpg

Pernah Pakai Kondom?

  [Copy link]
Post time 15-11-2014 01:25 AM | Show all posts
NAK PAKAI TAPI WIFE KATA MEMBAZIR
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2014 06:04 PM | Show all posts
tak best...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 posted on 15-11-2014 01:25 AM
NAK PAKAI TAPI WIFE KATA MEMBAZIR

Membazir tapi tersilap & wife pregnate tak pakai duit ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2014 10:03 AM | Show all posts
pernah pakai-dah kawin
mula2 je dulu pastu lepas wife kata xsuka...pastu dah x pakai langsung
mmg xbest pon sbb rasa x natural
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2014 12:45 PM | Show all posts
pakai

tapi tak best

tapi x pakai terus lekat ..

so terpaksa pakai gaks... x sedap sikit ...lain sedap
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 03:33 PM | Show all posts
Lox pakai 5 lapis .. wife ok jer ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 07:09 PM | Show all posts
pnh try beli time kecik2. 1st time saje nk try pkai. beli kt 7-11.
kena tanya dgn cashier tu nk yg mana satu? "adik punya besar mana?"
sbb kan 1st time beli, aku ckp je "bg size S punya".

lol... padahal dh besar ni baru tau. condom bkn ikut size mcm size underwear tuh lol...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 09:49 AM | Show all posts
kalo pakai kondom ni saper yg rasa tak bestnya???

laki ke pompuan???
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2015 03:05 PM | Show all posts
hmm bg yg berkawen klau bini takut2 nk isap bole je beli kondom perisa strawberi.. msti dia suka nk isap.. silap2 isap smpai pancut.. sekian..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2015 12:46 PM | Show all posts
far_sya replied at 6-1-2015 09:49 AM
kalo pakai kondom ni saper yg rasa tak bestnya???

laki ke pompuan???

ntahlah... daripada kebnayakan jawapan yg aku tgk.. dua2 nya jawab kureng sodap gitu.. hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 04:58 AM | Show all posts
redd_07 replied at 18-3-2012 01:25 PM
penah jumpe bau nenas tak....nyum nyum....

huhuhuhuhuhuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Selama 7thn aku kawen..kondom la method family planning aku. So far so good xpenah tbabas tmengandung. Anak aku 3. Stp kali lps bsalin mmg pakai. Aku pulak tu yg beli aku pompuan ea..tapi aku beli bawak anak kadang dukung anak  so cashier tu tau la tujuan aku beli. Kitorang kawen time study. 1st nite ktorang pun on condom..blh bayangkn x?hahaha..laki aku steady je pakai masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 01:57 PM | Show all posts
Psycholily replied at 7-12-2015 07:49 AM
Selama 7thn aku kawen..kondom la method family planning aku. So far so good xpenah tbabas tmengandun ...

good for you. at least ur husband org yg bertanggungjawab dan tak kisah pasal feeling.
kebanyakan laki atau perempuan tak suka pakai kondom so your are rare.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 7-12-2015 01:57 PM
good for you. at least ur husband org yg bertanggungjawab dan tak kisah pasal feeling.
kebanyakan ...

Bab merancang tu okla dia responsible tp hampeh gak dia suruh aku beli dia xnk beli malu. Disebabkn dah biasa guna kitorang xde rasa beza sgt ant on condom or off..lbh kurang sama je feel dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 03:17 PM | Show all posts
Psycholily replied at 7-12-2015 03:01 PM
Bab merancang tu okla dia responsible tp hampeh gak dia suruh aku beli dia xnk beli malu. Disebabk ...

you more gutsy than your husband. patut dia yg beli at least dia boleh pilih kondom mana yg paling baik.
different kondom different feel. i suka yg tipis / ulta thin, more and better feel for the men.

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2016 06:00 PM | Show all posts
adakah tgk porn video dimana  pelakon tidak mengunakan kondom semasa hubungan seks menpengaruhi orang supaya tidak memakai kondom semasa seks?

kalaulah semua video porno mengunakan kondom semasa buat hubungan seks adakah ia mengalakkan lebih banyak orang memakai kondom?

apa pandangan anda semua?
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 02:10 AM | Show all posts
tengkorak2you replied at 30-12-2014 07:09 PM
pnh try beli time kecik2. 1st time saje nk try pkai. beli kt 7-11.
kena tanya dgn cashier tu nk yg  ...

gagah mintak saiz siap hahhha...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nape ade llaki yg malu nk beli kondom...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 09:14 AM | Show all posts
tak berape nak sedap..sebab geseran pada zakar tu ada penghalang.asalnye untuk family planning..tapi sebab tak best jarang pakai.rasa nk klimaks tu cabot keluar hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 11:20 AM | Show all posts
pakai , the best family planning so far
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:35 AM GMT+8 , Processed in 1.650565 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list