CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: orgkpg

Pernah Pakai Kondom?

  [Copy link]
Post time 11-5-2013 07:17 PM | Show all posts
x pernah beli tapi tahu la secret recipe buat kondom ni
sape malu beli kat lua tu..bole la order ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2013 12:06 PM | Show all posts
x pnh pkai lg pon....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2013 07:18 PM | Show all posts
buDak_gaTaL posted on 31-1-2012 11:48 PM
suka pakai yang bocor



yang bocor pun suker ek..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 02:49 PM | Show all posts
Kondom saiz 3xL tak de .. so Lox tak belilah ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2014 05:08 PM | Show all posts
Aku dapat tahan sampai minit ke 22 pakai kondom sebab feel dia tak rasa sgt, kalo tak pakai kekadang tu tak sampai 5 minit da pancut
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 07:16 AM | Show all posts
featherlight sempoi tuk cekang lama sikit close fit..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2014 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ikut jenis.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 05:38 PM | Show all posts
tak payah pakai la baru kenikmatan nya terasa.......
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 08:29 PM | Show all posts
ttiba nak tanya... kondom ni macam2 size ke? ke free size...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2014 11:02 PM | Show all posts
safety 1st. lebih baik pakai drpd menyesal kemudian hari. tak payah malu2 nak beli.
tak best sekejap shj drpd menyesal selamanya. hanya utk org yg belum kahwin shj
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2014 04:25 PM | Show all posts
Suka pakai kondom yg dah ada berudu org lain
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2014 12:41 PM | Show all posts
Pernah pakai... tak sedap masa seks sebab hujung 'kepala' kurang rasa nikmat.

sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2014 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai layan wife kdang suka ada condom
Sesuai yg dh kawin xrancang nk baby lagi hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 02:13 PM | Show all posts
aku ade banyak giler kat umah..kawan kasi..ade dlm 15 pax(1pax ade 32 pcs)
kawan kasi sbb aritu die registerkan aku jagi member bawah progrem aids/hiv by kementrian kesihatan..so tiap2 bulan dpt 1pax..tp disebabkan program ni dibuat d klantan je, so time aku jumpe die baru dpt..klu stahun baru jumpe,aku dpt 12 pax lah..tp tiap kali kementrian koll,aku kene cakap yg aku ni gigolo..cam harommmm...sbb program ni utk sex workers and gay jer..kawan aku ni nak penuhkan kouta,die main register je semua kengkawan or kenalan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2014 04:00 PM | Show all posts
kauado? posted on 8-8-2014 02:13 PM
aku ade banyak giler kat umah..kawan kasi..ade dlm 15 pax(1pax ade 32 pcs)
kawan kasi sbb aritu die ...

kondom free tu ada jenama? durex?

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2014 09:47 AM | Show all posts
kmed posted on 10-8-2014 04:00 PM
kondom free tu ada jenama? durex?

xde..kat blakang ade tulis
kementerian kesihatan malaysia
not for sale
hiv/aids

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2014 02:43 PM | Show all posts
kauado? posted on 12-8-2014 09:47 AM
xde..kat blakang ade tulis
kementerian kesihatan malaysia
not for sale

bru bersalin ank kedua...
tengah merancang keluarga utk jarakkan ank sterusnya...
igt nk pakai kondom, tp xtau nk beli...
g kedai just grab je apa ada atau kna pilih size ke apa../??

mls nk mkn pil atau cucuk sbb org kata nnti bdn naik..
tima kasih ya....

hehehe.

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2014 03:48 PM | Show all posts
pakai kondom ketat k, ai dislikeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2014 09:43 AM | Show all posts
lama x pakai ha ha )
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2014 04:04 PM | Show all posts
pakai belon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 08:47 AM GMT+8 , Processed in 0.102921 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list