CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2225|Reply: 8

Kalau korang leh jumpa celebrity bola, korang terasa nak tanya apa?

[Copy link]
Post time 7-1-2012 11:30 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by VirginLady at 7-1-2012 11:34

Hi..


Kalau korang di beri peluang interview celebrity2 dunia bola kita kan, agak2 apa yang korang nak korek?
Apa2 je lah..kisah kecik2 ke, spm berapa ke, anak bini ke, 1st bike, 1st awek, fav brand, anything serious orr fun or crap janji x bikin controversi sudehh..
contohnya, to KJ: team mana Maya Karin suka?



*meh sy wakilkan, soklan2 ni mungkin akan kuar ke tv*
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2012 12:19 PM | Show all posts
aku biase jumpe player klu aku g stadium duk kat tmpt vip, benda paling aku nak tanye gaji berape, tapi xpenah tanye, paling kuat pon aku penah tanye fadhli shah mase malaysia lawan syria asal tak main, die jawab demam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2012 12:43 PM | Show all posts
owhh..kalo cam kembar tu, kalo x silap sebulan je around 25k

eih? lagi ari cuti ni x ramai online
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2012 11:04 AM | Show all posts
aduhai payah ni x ramai masuk sini..momod nak letak kat tanya lelaki bley ke?

*ni tugasan esaimen*
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2012 02:43 PM | Show all posts
aku nak tanya apa dorang buat ngan gaji dorang yg bejuta-juta tu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2012 08:09 AM | Show all posts
Aku nk tanya diorang tak penat ke kejar bola yg sbijik tu kt dalam padang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2012 10:53 AM | Show all posts
aku nak tanya apa dorang buat ngan gaji dorang yg bejuta-juta tu....
United Post at 9-1-2012 14:43



    jota2 kalo glamer bang..kalo takat main club x ke mana sangat. tapi standard ah kot, kalau u duit juta2 u buat apa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2012 10:53 AM | Show all posts
Aku nk tanya diorang tak penat ke kejar bola yg sbijik tu kt dalam padang
wrdzin Post at 10-1-2012 08:09



    aduhh...haha..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2012 02:30 PM | Show all posts
best ke main bola???  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:45 AM GMT+8 , Processed in 0.089165 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list