CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 18923|Reply: 63

Budak tak sengaja rakam gambar hantu

[Copy link]
Post time 3-1-2012 11:42 PM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2012 12:19 AM | Show all posts
gi jumpa thomas thaw.. Ahlinya rambut
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 12:21 AM | Show all posts
mna antoonya ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 12:34 AM | Show all posts
mesti tersekat di skala 3
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 01:05 AM | Show all posts
huh? seriously? mcm rambut lepas mandi tak tersikat je?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 01:54 AM | Show all posts
Salam ..
sekadar berkongsi ..
























Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 01:56 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 09:51 AM | Show all posts
semua ni gambar betol ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2012 09:54 AM | Show all posts
gambor nye betul....HANTUNYA YANG TIPU noooksss.....awwww
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 09:58 AM | Show all posts
konpius gambaq yang mula2 tue..apa yang cuba ditonjolkan? rambut kusut? gunalah sunsilk baru!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 10:02 AM | Show all posts
Reply 10# shalicioustouch

guna jari pon boleh
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 10:05 AM | Show all posts
tang mana antoo nye?tang rambut ke??
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 10:59 AM | Show all posts
caicai Post at 3-1-2012 23:42



   makcik tudung syria itu kah hantu nya?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 11:12 AM | Show all posts
semua ni gambar betol ke?
rya02 Post at 4-1-2012 09:51 AM



    Wallahu Allam..


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 02:00 PM | Show all posts
HERAN AKU.. ASAL NAK TUNJUK GAMABR ADA HANTU JER.. OBJEK ORG YG NAK DI TGKAP GAMBAR MESTI KAT TEPI.. HANTU LAK YG KAT TGH2 CAM MMG PLAN NAK AMBIK GAMBAR HANTU TU BUKAN NYER ORG ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 02:34 PM | Show all posts
nih iklan syampoo ker atau iklan rambut palsu....
hahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2012 03:38 PM | Show all posts
hehehe, nak gelak je, kalau kaka una mengilai kang nampak pelik lak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 04:05 PM | Show all posts
naper semua hantu tu kene pakai baju putih??? n rambut pjg..:-s hmm
my cousin pn ade gak pernah gambar dia masa melawat summer palace kat china tu...terselit belakang dia satu figure yg bertocang dan ade selit mcm sepit kat tepi rambut cam fashion2 lama...nak kata ade org lalu belakang dia..mustahil sbb belakang dia tu tasik...n diaorg capture gambar mcm satu pose tu byk kali snap yg beza few seconds je....kalau ade org betul tentu nampak dia berjalan dlm gambar2 yg lain..tapi ni xnampak plak ade org berjalan dibelakang....
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 04:51 PM | Show all posts
aku xtahu nak takut ka gelak..sbb da coment d atas ni buat lawak la pulak..guna jari la,syampoo la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 04:54 PM | Show all posts
xpaham dgn gambar yg 1st tu......motip gmbr rambut??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 09:20 PM GMT+8 , Processed in 0.102533 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list