CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: masarju

::Sessi LUAHAN PERASAAN d Pahang [2]::

   Close [Copy link]
Post time 18-1-2012 05:08 PM | Show all posts
Reply 277# masarju


org kt acct tu depan bos kata byk keje tp masuk pun lambat pastu borak2 dah sejam dua...belek2 fb lagi...bila masa buat keje..12.30 sharp dah kuar lunch...kadang2 masuk kul 10 kul 6 dah balik...mana bos tak bising...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2012 05:46 PM | Show all posts
Reply 271# masarju


    tp dlm kes ni, kepo mmg panas hati..bila kami kena present kat big boss, dia xbg direction pun, alih2 nak sound org sesedap rasa..:@
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 07:22 PM | Show all posts
Reply 265# masarju

    pinggan di rumah tiba-tiba sahaja menipis
    bila tanya ada sesiapa pecahkan pinggan, mangkuk
    semuanya tak mengaku

    mangkuk kristal kesayangan sudah tidak nampak bayang
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 07:31 PM | Show all posts
Reply  Tashu

Kena p jumpa Dr kalau mcmni
masarju Post at 18-1-2012 16:18


xperlu dokter, hanya dia yg blh mengubatinya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 08:20 PM | Show all posts
happy sangat............
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 08:41 PM | Show all posts
Reply  fatehana


bersabar lar ana...rasanya tau poremer yg dimaksudkan dan di bod mana...
sfhzuraz Post at 18-1-2012 13:44


tq zura dan mmg ana wat xtahu semua post dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 08:47 PM | Show all posts
Reply  fatehana

Lain kali ignore aje..abis cite.
masarju Post at 18-1-2012 16:15


wokeh mas, i follow ur advice
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 08:52 PM | Show all posts
xperlu dokter, hanya dia yg blh mengubatinya
Tashu Post at 18-1-2012 19:31


sapa dia tue
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2012 08:55 PM | Show all posts
sapa dia tue
fatehana Post at 18-1-2012 20:52


buah hati sy
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 09:07 PM | Show all posts
buah hati sy
Tashu Post at 18-1-2012 20:55


buah hati pengarang jantung ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 09:35 PM | Show all posts
Reply 281# sfhzuraz


    di opis saya orang account yang paling garing dari boss hingga ke anak buah
    prepare payment ikut dateline
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 10:12 PM | Show all posts
buah hati pengarang jantung ke
fatehana Post at 18-1-2012 21:07


udah semestinya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 11:10 PM | Show all posts
Reply  lavender_aqua

So mcmne perkembangannya?
masarju Post at 18-1-2012 15:34


dah jumpa...

xtau salah katne..
tp sir kami dah jumpa paper kwn aqua...


rupanya mmg 62 org je,
sorg dah drop subjek ni...
tp aqua pelik la, nape sistem tak update list terbaru?
tak psl2 bikin heart attack je kat kwn aqua tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2012 12:27 AM | Show all posts
Reply 283# mertua

ooh, itu mcm kaa..barulah iols paham..ingatkan nape la pinggan menipis..kot2 pengusaha pinggan nk untung lebey..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2012 12:28 AM | Show all posts
Reply 293# lavender_aqua

huh..selamat..kalo x, sia2 je kena buat semula...suh la sir dia buat permohonan maaf secara tbuka cam AA buat kat TV td..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2012 12:37 AM | Show all posts
Reply  lavender_aqua

huh..selamat..kalo x, sia2 je kena buat semula...suh la sir dia buat permoh ...
keypochino Post at 19-1-2012 00:28



   lecturer foreigner...
dia salah pun, dia leh twist as if benda tu bukan salah dia...
biarlah, janji kwn aqua pny krts ada...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2012 12:39 AM | Show all posts
Reply 296# lavender_aqua


    ye jugak..kot2 nya dah jumpa pun dia buat2 xjumpa lagi naye kan..harap2 kwn uols tu dpt A+ la..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2012 12:40 AM | Show all posts
Reply 297# keypochino


   ni killer paper...
dpt pass pun dah cukup baik...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2012 12:50 AM | Show all posts
Reply 298# lavender_aqua


    tp ms kepo blajar dlu pun, lecturer foreigner mmg ssh nak bagi markah best2..bkn subject je killer, lecturer pun killer..:@
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2012 12:52 AM | Show all posts
Reply 299# keypochino


   ntah la kepo tp yg ni sir sorg ni mmg gitu la perangai...
lecturer foreigner yg lain ok je...
if u deserve high marks, than I'll give it to u..
if I did any mistake marking ur paper, let me know...

tp sir ni, siap leh auta bagai sbb xnak bg markah yg kita ptt dpt...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 11:02 AM GMT+8 , Processed in 0.095525 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list