CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: masarju

::Sessi LUAHAN PERASAAN d Pahang [2]::

   Close [Copy link]
Post time 18-1-2012 12:03 AM | Show all posts
esok ada individual presentation..kena present dpn big boss tapi bos kecik buat dek je..aduhai..best je kan jd bos..buat apa pun xtau..sbb staff ramai bole tolong buatkan kje..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2012 09:03 AM | Show all posts
Reply 260# keypochino


    pinggan semakin menipis   
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 09:27 AM | Show all posts
Reply  fatehana

Ada hari rasa lega sket..ada hari padat mcm ikan sardin dlm tin.
masarju Post at 17-1-2012 17:49


betul tue mas, hari nie sepatutnya lega tapi ada poremer yg wat onar malam tadi, mood yg mula nak baik ptg semlm cam gegak gempita dan serasa garuda melanda negeri, kenapalah sesetengah org nie dok main suka suki aje wat tuduhan, di atas kewarasan malas nak balas apa yg dikata sbb xnak serabutkan pala momod yg menjaga, harap2 dia x menerjah ke sini,

ikut hati rasa cam nak menangis aje sbb xtahu apa kesilapan yg ana buat dan kenapa org yg mengaku Islam leh doakan seorg Islam yg lain mcm tue, sedih dan mcm2 lagi rasa, harap2 emosi nie x melarat
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 09:32 AM | Show all posts
Reply 246# masarju


    cik mas nak cari klinik yg ade doc muda ke tua?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 09:37 AM | Show all posts
segala jenis pinggan terpaksa dikira
mertua Post at 17-1-2012 10:21 PM


Nk kenduri ke..dok kira pinggan tu









Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 09:45 AM | Show all posts
rindu serindu-rindunyaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 01:44 PM | Show all posts
Reply 263# fatehana


bersabar lar ana...rasanya tau poremer yg dimaksudkan dan di bod mana...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 01:52 PM | Show all posts
Reply 267# sfhzuraz

bod mana tue kaka zura?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2012 01:52 PM | Show all posts
bengang dgn org kt acct dept...keje yg bulan sept tahun lepas pun ada yg sangkut pastu nk cari salah org...tu lar...suka sangat kan pas keje kt orang...kan sendiri yg susah...bulan 4 dah nk due...bos dah bg katadua..kalo keje tak siap...last keje bulan 4 tu dikira last keje utk selamanya...padan muka

manalar haku nk tau pasal bulan sept...haku tak masuk keje lagi kt company tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 03:34 PM | Show all posts
Reply 253# lavender_aqua

So mcmne perkembangannya?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 04:12 PM | Show all posts
Reply 261# keypochino

Mcm2 jenis boss ada..Boss la katakan..cakap dia aje yg betul..tp xsemua kot.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 04:13 PM | Show all posts
Reply 264# tudung_bawal

Mana2 pun blh..yg penting doc tu pandai bina ayat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 04:15 PM | Show all posts
Reply 263# fatehana

Lain kali ignore aje..abis cite.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 04:16 PM | Show all posts
Reply 272# masarju


    bina ayat untuk menekel atau mengubati?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 04:18 PM | Show all posts
Reply 266# Tashu

Kena p jumpa Dr kalau mcmni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 04:24 PM | Show all posts
Reply 274# tudung_bawal

Ayat dan perkataan yg 'sejuk' jadi penawar penyakit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-1-2012 04:26 PM | Show all posts
Reply 269# sfhzuraz

buat keja lebih kurang la kalau mcmtu.
tak teliti @ sengaja?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 04:26 PM | Show all posts
Reply 276# masarju


    demam blom kebah kah??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 04:31 PM | Show all posts
Reply 278# tudung_bawal

Dh Okay.. tp kdg2 rasa seram sejuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 04:35 PM | Show all posts
Reply 279# masarju


    agaknya cik mas demam nak tawen kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 05:28 PM GMT+8 , Processed in 0.100462 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list