CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: masarju

::Sessi LUAHAN PERASAAN d Pahang [2]::

   Close [Copy link]
 Author| Post time 16-1-2012 10:57 AM | Show all posts

hampir 40 min menunggu..sampai skrg blom dtg.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-1-2012 11:04 AM | Show all posts
Reply 219# keypochino

warna panas ke?
Warna fev sapa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 11:11 AM | Show all posts
Reply 222# masarju


    warna oren yg tak tahu nak explain..huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2012 11:18 AM | Show all posts
Reply 223# keypochino


susahlah mcmtu..kena cari consultant kaler


Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 11:45 AM | Show all posts
Reply 224# masarju


kaler oren patut ceria, tapi oren ni kusam semacam..dah jadi cam sempit pulak nampak..ada makcik2 kat sini dah ngadu sakit kepala tgk warna ni..huhu sungguh takde taste..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2012 01:18 PM | Show all posts
Reply 225# keypochino

Persekitaran keja pun mcm xde mood,btul x?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 02:34 PM | Show all posts
Reply 226# masarju


    haah betul sgt2.. bukan lah nak komplen je lebih kan..tp semua org pun mengadu..
skg kepo buat kje tunduk je, mls tgk dinding n keadaan sekeliling..choy sgt2..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 06:49 PM | Show all posts
lepak harini.................
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2012 09:17 PM | Show all posts
rasa nak demam
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 09:33 PM | Show all posts
kesian classmate, kertas final dia lecturer kitorg kata xde.
pdhal dia dtg xm aritu.
yg sir pula senang je main tuduh kata dia xdtg xm...
yg xm asst. pulak,dia kira base on no seat yg ditulis kat whiteboard...
ni mesti xfaham sgt maths, dah tolak kena tambah 1, mcm kira hari juga la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 11:25 PM | Show all posts
Reply 230# lavender_aqua

lorr bley plak camtu..kesiannya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 11:31 PM | Show all posts
Reply  lavender_aqua

lorr bley plak camtu..kesiannya...
keypochino Post at 16-1-2012 23:25


aah, dah jd camtu...

esok kwn aqua tu nak gi jumpa sir...
xpasal2 je, dah le dia dah balik rumah sbb
last paper dia hbs awal...


hal ni dah kecoh2 td kat FB, siap ada
yg nak backup dia kalau xleh settle dgn baik...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 08:47 AM | Show all posts
masih rasa penat walaupun mlm tadi dapat tidor dgn lena

hari nie schedulu agak padat rasa2nya ada x masa nak baring sekejap sbb klu duduk aje sure rasa sakit pinggang tue bertambah2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 12:39 PM | Show all posts
Reply 232# lavender_aqua


    kalau boleh kemukakan bukti ke..saksi ke will b better kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 02:58 PM | Show all posts
tak tahu nak reply macam mana...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 03:49 PM | Show all posts
tumpang luah kat sini..


huhu...
x tau nak react cmne..
bengang pun ada..
npe dia wat cmtu..
and ..MM pun cam dengar ckp dia je..
huhu
sedih ar
tak suka ngn situasi cm ni
dia yg sebenarnya batu segala jenis batu
tapi dia tak sedar kesalahan dia
sedih sangat
rasa tak hepi
sbb dia sekor..dh porak peranda dah

tak pasal2 yg lain mengalah sbb dia
tapi mengalah bukan sbb kalah
tapi sbb malas nak jadi cm dia
sbb lau kita wat cmtu..makna nye
kita pun lebih kurang dia..

hurm..
tulah..susah bela kambing sekor ni
nak jual tak laku
nak simpan abis dok kacau kambing lain
adeh..adeh..
kambing abah aku yg sekor ni..
tunggu masa je nak kena sembelih huhu

kambing oo kambing..
mbeek..mbeek..

sekian, cite pasal kambing abah iols..huhu..
sbb dia ar..
abah iols pening..
huhu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2012 03:58 PM | Show all posts
assalamualaikum..................


cik mas...oooo cik mas....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 04:35 PM | Show all posts
Reply 237# tudung_bawal

ye TB... ada apa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 04:42 PM | Show all posts
Reply 238# satusembilan


    sejak bila cik mas dh jadi katun ni...sblm ni kucen
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 04:43 PM | Show all posts
Reply 239# tudung_bawal

TB nak cari pengikut ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 06:17 PM GMT+8 , Processed in 0.267308 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list